Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
2.2.12 09:28
ivuska.h píše:
Jak já to mám snadné – my máme jen ty neúspěchy :lol: Ale už aspoň odkýve, že kadil, když se ho zeptám :roll:

Mi to malá taky odkýve a tváří se u toho tak, že se na ni ani nedá zlobit :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
2.2.12 09:28

Tak první napůl úspěch - dala jsem jí teda čtverec na rovno, na to PULky na sucháč a řekla jsem jí že jestli bude chtít jít čůrat, že si má plínu sundat a jít na nočník. Asi po hodince, plínu odepla a s holou prdelou letěla z obýváku do pokoje, sedla na nočník, seděla 5 minut a nečůrala. Tak jsem jí teda oblíkla zpátky, plína stále suchá, tak uvidím co dál.

• Citovat
  • Upravit
5393
2.2.12 09:54

ahoj!
to u nás nejsou neúspěchy, jen jedna velká tragédie. :nevim: nel nenávidí nočník. jen ho vidí, má záchvat hysterie. při posazení spustí řev jak při týrání :nevim: takže jako fakt nechápu, jak jí budu učit čůrat jinam, než do plíny :nevim:
ivusko, a kdypak ty slavné tréningáče budou? ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
2.2.12 10:09

omlouvám se, že vstupuji do diskuze, ale nenašla jsem tipy na prací prášky a tak bych se chtěla zeptat,v čem plenky perete, aby zůstaly bez fleků, studenou sprchu a žlučové mýdlo aplikuji, teď řeším prášek, aby vypral, mýdlový sliz se mi nechce vařit :( Jinak moc díky za diskuzi o látkovkách, na starší děti jsem používala čtverce a ještě teď mám děs z každodenního žehlení. Po pročtení vašich zkušeností jsem nakoupila VV a pár kalhotkovek a jsem nadšená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
2.2.12 10:10

zuzanečko Rovnou na záchod ;) naše tři děti absolutně netuší co je to nočník :lol: prvnímu jsem ho zkusila dát kolem roku a chytil hysterák, tak nočník letěl někam do skladu a koupili jsme nasazovací prkno na záchod a jak se jim to líbí, když můžou jak dospěláci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.2.12 10:25
zuzanecka81 píše:
ahoj!
to u nás nejsou neúspěchy, jen jedna velká tragédie. :nevim: nel nenávidí nočník. jen ho vidí, má záchvat hysterie. při posazení spustí řev jak při týrání :nevim: takže jako fakt nechápu, jak jí budu učit čůrat jinam, než do plíny :nevim:
ivusko, a kdypak ty slavné tréningáče budou? ;) ;)

Brzo brzičko (se mi te vybavily diktáty :lol:). Zítra bych měla mít finální prototyp, pokud se mi bude zdát bez vad, jsou do výroby, tj. příští týden v prodeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.2.12 10:27
Hanulkaa píše:
omlouvám se, že vstupuji do diskuze, ale nenašla jsem tipy na prací prášky a tak bych se chtěla zeptat,v čem plenky perete, aby zůstaly bez fleků, studenou sprchu a žlučové mýdlo aplikuji, teď řeším prášek, aby vypral, mýdlový sliz se mi nechce vařit :( Jinak moc díky za diskuzi o látkovkách, na starší děti jsem používala čtverce a ještě teď mám děs z každodenního žehlení. Po pročtení vašich zkušeností jsem nakoupila VV a pár kalhotkovek a jsem nadšená :palec:

Mě některé fleky zůstávají ať dělám co dělám (zkoušela jsem i Persil atd.), tak jsem se s tím smířila. Konec konců plína je flekem k zadku, je to jen barva, ne špína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
2.2.12 10:39

Njn, asi to tak je, plenky s fleky jsou stále funkční :D peru je v lovetě, ale nejsem moc nadšená, na obleční přidám trochu octa, ale četla jsem, že na bambus není dobrý, tak hledám nějaký šetrnější prášek. Máte nějaké tipy, aby byly pleny po uschnutí měkké? Přijde mi, že když přidám sodu, jsou hebčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.2.12 14:12

Ještě že je to tak drahé, jináč bych se zas neovládla – http://hyenacart.com/…-bottom-baby :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
3.2.12 14:41

Ahoj. Chtěla bych začít látkovat až se malé narodí. Mám nakoupené klasické čtverce a kalhotky a studovala jsem novorozenecký sklad. No podle fotky hrůza :-D Pak jsem objevila vícevrstvé plenky, prý jsou něco jako čč, jen savější a nemusí se nijak moc skládat složitě. Máte s těmi vícevrstvými zkušenost? Kolik jich je potřeba atd. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.2.12 15:08
Beru*Beru píše:
Ahoj. Chtěla bych začít látkovat až se malé narodí. Mám nakoupené klasické čtverce a kalhotky a studovala jsem novorozenecký sklad. No podle fotky hrůza :-D Pak jsem objevila vícevrstvé plenky, prý jsou něco jako čč, jen savější a nemusí se nijak moc skládat složitě. Máte s těmi vícevrstvými zkušenost? Kolik jich je potřeba atd. Děkuji za odpověď

Vícevrstvé bambusové jsou super, protože pruží a dá se z nich dělat kalhotkový sklad. Těch potřebuješ 24 + troje svrchňáky. Na dceru je teď hodně používám, u předchozích dětí jsem je ještě neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
3.2.12 15:13

A co říkáte na tuto značku?: http://www.malvik.cz/…velikost-S-M Píšou, že se nejlépe hodí do kalhotek BambinoMio, což už koupené mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
3.2.12 15:40

Já používám VV Kikko, jsou fajn, jen rozměr mi nesedí, S jsou moc malé a M moc velké, BM dle mého názoru sají nejméně a zelžmolkovaly hned po prvním vyprání, nějlépe sají bambusové Anavy, vyhovují i rozměrově, používám M od 3kg, vzadu založený :palec: po čtvercovkách jsem z vícevrstvých plen nadšená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
3.2.12 19:25

Nam svrchnaky BambinoMio vubec nesedly, meli jsme je 2× a uz je prodavam, ale kazde miminko je jine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.2.12 10:54

Dneska si Šimon sám řekl do nočník… a udělal bobek 8o no zírala jsem. Zato čůrat tam dneska asi nebude, kvůli nemoci ho hodně napájíme, tak to nějak nezvládá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure