Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6271
14.2.12 22:10

Ivusko: věcičky krásné a Julinka taky.

Zuzko gratuluju k bříšku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.2.12 23:09

Ahoj holky! Tak po delsi dobe nakukuju a vidim, ze se to tu vesele tehotni! Gratuluju! :kytka: U nas nic a ted jsem jenom rada. Pristi tyden se stehujem do Vidne. Nejmin na dva roky, mozna naporad. :mrgreen: Vime to zhruba tri tydny, je to masakr. Ted byt tehotna, tak si to hodim, podruhy uz bych to zazit nechtela (kdyz jsem otehotnela s Tynou, stehovali jsme se do Italie…takze u mne z toho seslo, az do porodu jsem byla sama v CR…to by mne trefilo tohle dat se trema :mrgreen: )… Ale vzhledem k tomu, ze tehotnim v zahranici, nic jeste radsi nevylucuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
14.2.12 23:35
ivuska.h píše:
Přišel balíček z USA, jsem nadšena! Je jí to ještě poněkud velké, ale aspoň jí to vydrží :lol: Nejsou tam moc vidět krásné černé capáčky Robeez, jsou jak nové a stály v přepočtu jen 160 Kč!

Ivo kráása :D ..Na té prostřední fotce malou nezapřete…vypadá stejně jak Ondra s Klárkou - má stejný kukuč :P . Hadříky krásné..

Děkuji za gratulace k těhu :-).

Asho no máš to pěkně pestrý život teda…Co ten Tvůj chlap dělá za práci, že pořád tak pendlujete? By mě kleplo :mrgreen: …je to ale zase dobrodrůžo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.2.12 08:24
zelazuzu píše:
ivuska.h píše:
Přišel balíček z USA, jsem nadšena! Je jí to ještě poněkud velké, ale aspoň jí to vydrží :lol: Nejsou tam moc vidět krásné černé capáčky Robeez, jsou jak nové a stály v přepočtu jen 160 Kč!

Ivo kráása :D ..Na té prostřední fotce malou nezapřete…vypadá stejně jak Ondra s Klárkou - má stejný kukuč :P . Hadříky krásné..

Děkuji za gratulace k těhu :-).

Asho no máš to pěkně pestrý život teda…Co ten Tvůj chlap dělá za práci, že pořád tak pendlujete? By mě kleplo :mrgreen: …je to ale zase dobrodrůžo..

Programator… porad ne, mame dvou az trilety pauzy  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
15.2.12 09:22

Zeda Asho my jsme se stěhovali už 3krát a teda už nkdy více. Jedně do mého vysněného baráčku, jinak se ani nehnu :mrgreen:
Když si představím o balení věcí :zed: :zed: No už teď tě lituji a soucítím s tebou :hug:

Ivuš Julinka je krásná modelka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
15.2.12 13:09

Holky je možné, že by malýmu mohly začít papírovky vadit? Od víkendu látkuju a papírovku dávám na noc a když jdu k dr. V noci dobrý, ale dnes a včera, jak jsme se vrátili z rhb, tak spal a já ho nechala v papírovce, ale za chvíli řev a uklidnil se a spal až když jsem ho přebalila do látky.

Jako mně to neva, od té doby, co látkuju, tak jednorázovky mi dost smrdí. Akorát teda asi dokoupím nějaké vše v jednom - na ven a k dr, i když se čč by to taky šlo ;) Ale já si asi koupím (manžel mě snad nezabije:-D)

A jinak - mám svrcnáky - anavy, HP, Bambino mio, sweet monkey a Grovia - a zatím se mi nejvíce osvědčili všechny až na BM - nedaj se zabalit s plínkou na rovno. Ale jinak fajn. Takže jsem spokojená :)

A novosklad mě zklamal, i když jsem na něm měla ještě jednu vv nebo čč, tak stejně měl mokré i boky, takže balím jen na rovno a je to lepší. Ještě si udělat ten sliz na praní a budu spokojená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.2.12 13:30

Ivuš - nádhera :palec:
Ke stěhování-dpufám,že už se nebudu muset stěhovat-byl to hnus fialový a furt to mám ještě takové nevybalené-bo není kam,když nemáme ložnici,sříně ani koupelnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.2.12 13:55

Asho tu viden ti moc zavidim ackoli ja bych si na to asi netroufla, domluvis se tam?? i kdyz mozna s vetsima detma bych to i dala..

no krasny fotky, jenom slintam :mrgreen:

holky tehule drzte se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
15.2.12 14:05
zuzu29 píše:
Holky je možné, že by malýmu mohly začít papírovky vadit? Od víkendu látkuju a papírovku dávám na noc a když jdu k dr. V noci dobrý, ale dnes a včera, jak jsme se vrátili z rhb, tak spal a já ho nechala v papírovce, ale za chvíli řev a uklidnil se a spal až když jsem ho přebalila do látky.

Jako mně to neva, od té doby, co látkuju, tak jednorázovky mi dost smrdí. Akorát teda asi dokoupím nějaké vše v jednom - na ven a k dr, i když se čč by to taky šlo ;) Ale já si asi koupím (manžel mě snad nezabije:-D)

A jinak - mám svrcnáky - anavy, HP, Bambino mio, sweet monkey a Grovia - a zatím se mi nejvíce osvědčili všechny až na BM - nedaj se zabalit s plínkou na rovno. Ale jinak fajn. Takže jsem spokojená :)

A novosklad mě zklamal, i když jsem na něm měla ještě jednu vv nebo čč, tak stejně měl mokré i boky, takže balím jen na rovno a je to lepší. Ještě si udělat ten sliz na praní a budu spokojená. :)

Zuzu možné to je a celkem i dost pravděpodobné..Některé děti jak pocítí na prcině látku, tak pak už jednorázovky odmítají. Kdysi tady kdosi i psal že nabídl holčičce co už mluvila zda chce jednorázovku či nějakou obrázkovou látkovou plínu a holčička prý řekla, že chce tu látku, protože ta tenká plína (jednorázovka) štípe…takže dost možné to je.

BM se nedají zabalit s plínou na rovno? Tak to se celkem divím, ony jsou totiž přímo dělané na vv plíny… :think:

Zkus si na ten novosklad dát bambusovou vkládačku :D ..to je pak savé přebalování za málo peněz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
15.2.12 15:32

Nějak mi to nesedlo

Ahojky,

chtěla jsem se zeptat zda by někdo neměl zájem o Anavy kalhotkový (holčičí barvy) a DISANA vlňáky vel. 6 - 9 měsíců. Nějak mi to nesedlo. Nakoupila jsem 31.1.2012 a jsou min. používané. Teď možná tak 14 dní. Pokud byste některá měla zájem písněte mi zprávičku. Díky moc… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
15.2.12 15:51

Zelazuzu - no mně to s BM nešlo, ale já se to učím, on Štěpík je dost živej při přebalování, tak asi proto. No já asi zůstanu balení na rovno, protože se mi v tom zdá i více pohyblivej. ;)

O těch bambusových vkládačkách uvažuju - dávala bych čč na osminy a vkládačku. Mám i tři bambusový čč, ale ještě jsem je nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
15.2.12 16:00

S kterými bambusovými vkládačkami máte dobrou zkušenost? dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
15.2.12 16:11

zuzu, ja mam dobre zkusenosti Baby idea, vsemi tremi typy. Do novoskladu jsem davala tu kratkou, nebo pak kratkou Anavy ci Kisy

holky, zeptam se i tady - jake pouzivate navleky? jde mi o volnejsi lemy, malej je burtik. Chci ho nechat jen ve svrchnacich s cc narovno a zacit mu vysvetlovat co je to nocnik… dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.2.12 17:50
lenholka píše:
Asho tu viden ti moc zavidim ackoli ja bych si na to asi netroufla, domluvis se tam?? i kdyz mozna s vetsima detma bych to i dala..

no krasny fotky, jenom slintam :mrgreen:

holky tehule drzte se :kytka:

Je tam hodne Cechu, skoro vsichni mluvi i anglicky, nemecky se musim doucit. Jinak…s cim mensima detma se cestuje, tim lip. Nejvetsi opruz je shaneni skol a skolek :? Stehovali jsme se do Italie, kdyz mela Tyna 5 tydnu a bylo to urcite lepsi, nez ted :mrgreen:
A ja se tesim :) Stehovani je blby, ale my se nestehujem uplne, nechavame tu byt, budem se vracet. Takze ted jsme vykoupili Ikeu a stehovaci to odvezou tam. Jen teda prezit tyden, co tu budou prekazet bedny, to bude na cely akci nejhorsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
15.2.12 18:00

Zdravím všechny zasloužilé látkařky (i ty začínající ) a prosím o radu, pokud existuje :-)

Našemu mladému jsou 4 týdny, látkujeme od návratu z porodnice. Asi tak před 10 dny se mu začal opruzovat zadek. Používám hlavně zavazovačky Disany a Hemp Hour strap, dovnitř mu dávám buď bambusovou čtvercovku nebo bambusový prefold. Občas bavlněnou vícevrstvou. Nahoru dávám buď vlňáčky nebo fleesáčky.

Přebaluju poměrně často, alespoň mi to tak přijde, nedělám celý den nic jiného, než že kojim a přebaluju :-)
Krmí se cca po 2 hodinách, před kojením ho svlíknu a buď ho mám nahatého, že přes něj něco přehodím, aby to kdyžtak nelítalo do dálky, nebo ho šoupnu do obyč. čtvercovky (novosklad, nebo draka). Po jídle ho dávám do čistého. (kojení nám trvá skoro hodinu, tak proto to přebalování)

Jednou za dva dny se stane, že spí třeba 3 hodiny v kuse, tak to pak je v pleně dýl. Ale nezdá se mi, že by to mohlo mít takové důsledky. Klidně bych ho přebalila nějak ve spánku, ale to si nedokážu představit a nechce se mi ho budit. (co bych zastírala, jsem za ten delší spánek taky ráda :-).

Do pleny většinou ani nekadí, to si nechává až na rozbalení, takže se nedá říct, že by ležel v pokaděné pleně.

Hodně prdí a vždycky při tom vyprdí větší či menší množství takové „vody“. To je jediné, co mě napadá jako příčina. Ale nenapadá mě, jak proti tomu bojovat.

Mažu ho Bepanthenem. Když se opruzenina objeví, tak mu tam strčím kus léčivé vlny, to pomáhá. No a pak je třeba den dva pokoj a objeví se to znovu.
Peru ve slizu (instantním), přidávám ocet, co lze, to žehlim. Omývám ho buď vodou s troškou šamponu, nebo ubrousky Pampers sensitive. Teď jsem najela na řepík, tak uvidím. Větrat ho taky nechávám.

V záchvatu zoufalství jsem mu zkusila dát i papírové pleny, ale těžko říct, jestli to mělo nějaký efekt. Každopádně divně smrděj,šustěj a má v nich strašně malej zadek :-)není ho za co chytnout. Navíc by přece používání látkovek mělo být v tomto ohledu vhodnější.

Nevím, buď je ta jeho zadnička opravdu na h…o, nebo dělám něco blbě :zed: . Máte někdo nějakou radu? Zkusím (skoro) cokoliv :-)

Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí