Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
jezkovy voci me picne, dalsi!!
![]()
nasavam nasavaaaaaaaaaam…tak uvidime ![]()
lenholka píše:že by to bylo nakažlivý?
jezkovy voci me picne, dalsi!!![]()
![]()
nasavam nasavaaaaaaaaaam…tak uvidime
pomeranca píše:lenholka píše:že by to bylo nakažlivý?
![]()
![]()
vypada to tak..a ja doufam, ze joo ![]()
Já mám jako perličku to, že jsem byla na konci srpna u známé, která má dvě holky. Já mám dva kluky. A teď to vypadá, že jsme si to otočily, ona čeká kluka, termín týden po mně… Že by boží vnuknutí, místo manželů?
My to máme jako překvapení, ale podle některých indicií od doktorů to vypadá na holku .)
lenholka píše:pomeranca píše:vypada to tak..a ja doufam, ze joolenholka píše:že by to bylo nakažlivý?
![]()
![]()
Tak to Ti přeju, aby těhotenský bacil doletěl
(já si momentálně už přeju rodit, protože mě to přestává bavit, ale neříkám to moc nahlas, aby se mi to nevyplnilo, přece jen je ještě trochu brzo…)
Achdarek píše:
Po nějaké době nakukuji a koukám plno těhulí, já teda taky. Všem gratuluji
![]()
Gratuluju!!! ![]()
pomeranca píše:lenholka píše:Tak to Ti přeju, aby těhotenský bacil doletělpomeranca píše:vypada to tak..a ja doufam, ze joolenholka píše:že by to bylo nakažlivý?
![]()
![]()
(já si momentálně už přeju rodit, protože mě to přestává bavit, ale neříkám to moc nahlas, aby se mi to nevyplnilo, přece jen je ještě trochu brzo…)
Musis si prat, aby uz byl duben, to je neskodny
A navic ti s tim pomuzu, ja se tak tesim na jaro!!!
Pomeranco - ještě vydrž, ty jsi měsíc přede mnou - tak ještě ten měsíc vydrž, já si říkám že ještě ty dva vydržet a pak už bych klidně rodila.
achdárku, taky gratuluju ![]()
ovšem teda zdá se mi tady moje přítomnost značně riziková
já bych se šla věšet ![]()
No jo asho, to je dobrý nápad. Budu si přát duben ![]()
Jsem asi magor, ale já už se těším na to, až budu skládat novosklad…
pomeranca píše:
No jo asho, to je dobrý nápad. Budu si přát dubenJsem asi magor, ale já už se těším na to, až budu skládat novosklad…
To já taky
a na šátek se těším jak malá ![]()
No jo, šátek. Jakou já měla radost, když měl Šimon jednou špatnou náladu a souhlasil s tím, že si ho můžu uvázat na záda do šátku (protože se potřeboval chovat a to maminka ve svém stavu odmítá dělat)…