Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dobré ranko,musím napsat než se mi ta moje mláďata probudí, teda moc všem tehulkam gratuluji!!!
Tady se to plodí o 106.
Holky já ten novosklad prostě umotat neumím,tak malého balim do čtverců, tak nějak po svém.Zkoušela jsem to podle návodů na netu a nejde mi to,je ale fakt,že čtverce už nejsou čtverce,po tolika použitích.
Ankasz - No jo, ony když jsou ty čtverce už spíš obdélníky, tak to jde hůř no
. Tak to já jsem ani nepostřehla že máš třetí mimi!! Tak to moc gratuluji
. A je to klučina! No to vám vyšlo krásně
. Jo a co ty návleky
? Vlňáky už mám objednané, takže nejspíš v Pondělí budou skladem, takže balíček může frčet ![]()
Zuzu, i z obdelníků jde skládat nádherné sklady na čtvercovky .) Jen se musíš držet toho co chceš jako výsledek, a ne tvaru pleny ![]()
Jo, jde to, ale už mizerněji..Já to z obdélníků skládala, takže to znám..Možná kdybych měla šikovnější ruky, ale asi jsem levá no ![]()
Zuzko: už jsem Ti to poslala, nejel nám teď dva dny net- hold kalamita ![]()
akorát mi není jasné, kdy je to poštovné zdarma, v obchodních podmínkách máš při platbě na účet předem nad 3000Kč a při volbě v objednávce to není
.
A taky díky za gratulaci- malý je kluk jako buk
, už se váhově blíží k 6.5kg
- při plném kojení. A na vlňáčky se těším, pro Klárku jsem měla i od Desconhecidy z Fléru, ale ty jsou děsně kousavé,natahovací popolinky se mi zase(při ručním praní) vysrážely na tlustou deku, tak už zůstanu u těch BI a nebudu žádné jiné zkoušet, a jsou sice dražší, ale když to přepočtu na jednorázovky- tak pořád ještě hódně ušetřím ![]()
no a ten novosklad- hold na to asi nemám šikovné ruce- tak to dělám tak, že plínu dám na relativní trojúhelník- na to jednu poskládanou na úzký obdelník, přeložím, dáma do svrchňáků a zapnu- malý není nikde otlačený a vaječinku to taky hezky udrží
.
Ankasz - to poštovné se Ti pak přece automaticky nepočítá když je to nad 3tis
..Mrkni do objednávky, té předchozí - máš tam poštu 0kč - Tady u té druhé se to započítalo, protože nepřesáhla 3tis, ale neboj, samozřejmě to odečtu - měla jsem Ti říct ať zaklikneš osobní odběr a tam se pak nepočítá pošta žádná
..ale to je fuk, účtovat Ti ho určitě nebudu
.
Jo vidíš…u nás tady jsou kalamity šílené a já se divím, že nám jde el. internet i satelit - což také míváme dost výpadky když je takto…Takže si vůbec neuvědomuju, že to tak někde být nemusí
…
No ty Babyidea nekoušou vůbec…to je na nich super..malá protestuje ikdyž vidí, že jí jdu natahovat Disany
..
Zuzi díky za vysvětlení ![]()
Nad Disana jsem právě taky uvažovala- to že by mohly kousat mě ani nenapadlo, ještě,že tak, u nich jsem právě měla strach, že se taky postupně srazí.
No a sníh- to je děs, u nás od rána těžce chumelí
tak jsem zvědavá kdy to zase vypadne ![]()
Ankasz - hele mě právě Disany vůbec kousací nepřijdou
..na omak, to ty od Jany (Desc..cosi
) hryžou, to jo..ale víš co, ona je malá na tu vlnu nějaká divná
..Ona protestuje ikdyž vidí že jí chci dávat od Manymonths bodyno - a to je stejná vlna jako Longies - nechápu…Já nejvíc používám ty vlňáky od Imse - ty jsou jí fuk, ale je pravda, že ony jsou jen na plínu, takže tam se jí nic nedotýká a pak mám od Ivušky longies na zakázku šité a ty jsou úžasné, protože ty jsou hebké a celkem dobře drží a malá neprotestuje ![]()
Jo a Disany se nijak nesržejí, akorát plstnatí a to hodně, tak už nejsou tak pěkné, ale zase jak zplstnatí hlavně mezi těma nožkama, tak pak nepustí nic ![]()
Achdarku: Gratulace k těhotenství.
anko: Gratulace k mimi. ![]()
Holky, jsem úchylák, když se mazlím s právě dorazivšími vlňáčky? ![]()
Ad novosklad: Já do něj holku balila, dokud to šlo, ale přecijen je poněkud tlustší (po mamince), takže se pak do něj nevešla a na draka jsem zkusila dvakrát a nicmoc, takže plíny na rovno.
Jestli se mazlíš s těmi od Ivi, tak nejsi úchylák - nebo jsme úchylačky obě
- to je taky možné…Já se s nima taky mazlila
..
zelazuzu píše:
Jestli se mazlíš s těmi od Ivi, tak nejsi úchylák - nebo jsme úchylačky obě- to je taky možné…Já se s nima taky mazlila
..
Přesně s těmi se mazlím. Jsou tak super. Já už zapomněla jaké to bylo mít nové. ![]()
Fly já mám pocit že jsou teď takové silnější a zároveň příjemnější na omak než dřív..Takže já je hned vyzkoušela na obličeji
jako že jsem si s nimi pomazlila tvář
..No asi jsem úchylák no…co už..Mazlím se tak i s plínama ![]()
Zuzu: No já je taky zkoušela na obličeji.
I ty plíny, když vždycky přišly. Aaaachich. No těším se, až zase nějakou objednám. Ale to má čas. ![]()
Novosklad dávám ještě teď