Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
16.2.12 22:52
pomeranca píše:
Jsem asi magor, ale já už se těším na to, až budu skládat novosklad…

Novosklad dávám ještě teď :))

• Citovat
  • Upravit
6271
17.2.12 06:51

Dobré ranko,musím napsat než se mi ta moje mláďata probudí, teda moc všem tehulkam gratuluji!!!
Tady se to plodí o 106.

Holky já ten novosklad prostě umotat neumím,tak malého balim do čtverců, tak nějak po svém.Zkoušela jsem to podle návodů na netu a nejde mi to,je ale fakt,že čtverce už nejsou čtverce,po tolika použitích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.2.12 10:17

Ankasz - No jo, ony když jsou ty čtverce už spíš obdélníky, tak to jde hůř no :-(. Tak to já jsem ani nepostřehla že máš třetí mimi!! Tak to moc gratuluji :potlesk: . A je to klučina! No to vám vyšlo krásně :-). Jo a co ty návleky ;) ? Vlňáky už mám objednané, takže nejspíš v Pondělí budou skladem, takže balíček může frčet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
17.2.12 10:45

Zuzu, i z obdelníků jde skládat nádherné sklady na čtvercovky .) Jen se musíš držet toho co chceš jako výsledek, a ne tvaru pleny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.2.12 10:54

Jo, jde to, ale už mizerněji..Já to z obdélníků skládala, takže to znám..Možná kdybych měla šikovnější ruky, ale asi jsem levá no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
17.2.12 11:25

Zuzko: už jsem Ti to poslala, nejel nám teď dva dny net- hold kalamita :lol:
akorát mi není jasné, kdy je to poštovné zdarma, v obchodních podmínkách máš při platbě na účet předem nad 3000Kč a při volbě v objednávce to není :think: .

A taky díky za gratulaci- malý je kluk jako buk :mrgreen: , už se váhově blíží k 6.5kg :lol: - při plném kojení. A na vlňáčky se těším, pro Klárku jsem měla i od Desconhecidy z Fléru, ale ty jsou děsně kousavé,natahovací popolinky se mi zase(při ručním praní) vysrážely na tlustou deku, tak už zůstanu u těch BI a nebudu žádné jiné zkoušet, a jsou sice dražší, ale když to přepočtu na jednorázovky- tak pořád ještě hódně ušetřím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
17.2.12 11:27

no a ten novosklad- hold na to asi nemám šikovné ruce- tak to dělám tak, že plínu dám na relativní trojúhelník- na to jednu poskládanou na úzký obdelník, přeložím, dáma do svrchňáků a zapnu- malý není nikde otlačený a vaječinku to taky hezky udrží :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.2.12 11:33

Ankasz - to poštovné se Ti pak přece automaticky nepočítá když je to nad 3tis :) ..Mrkni do objednávky, té předchozí - máš tam poštu 0kč - Tady u té druhé se to započítalo, protože nepřesáhla 3tis, ale neboj, samozřejmě to odečtu - měla jsem Ti říct ať zaklikneš osobní odběr a tam se pak nepočítá pošta žádná :P ..ale to je fuk, účtovat Ti ho určitě nebudu :mrgreen: .

Jo vidíš…u nás tady jsou kalamity šílené a já se divím, že nám jde el. internet i satelit - což také míváme dost výpadky když je takto…Takže si vůbec neuvědomuju, že to tak někde být nemusí :think: …

No ty Babyidea nekoušou vůbec…to je na nich super..malá protestuje ikdyž vidí, že jí jdu natahovat Disany :( ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
17.2.12 11:40

Zuzi díky za vysvětlení :)
Nad Disana jsem právě taky uvažovala- to že by mohly kousat mě ani nenapadlo, ještě,že tak, u nich jsem právě měla strach, že se taky postupně srazí.

No a sníh- to je děs, u nás od rána těžce chumelí :zed: tak jsem zvědavá kdy to zase vypadne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.2.12 11:51

Ankasz - hele mě právě Disany vůbec kousací nepřijdou :think: ..na omak, to ty od Jany (Desc..cosi :-D) hryžou, to jo..ale víš co, ona je malá na tu vlnu nějaká divná :-( ..Ona protestuje ikdyž vidí že jí chci dávat od Manymonths bodyno - a to je stejná vlna jako Longies - nechápu…Já nejvíc používám ty vlňáky od Imse - ty jsou jí fuk, ale je pravda, že ony jsou jen na plínu, takže tam se jí nic nedotýká a pak mám od Ivušky longies na zakázku šité a ty jsou úžasné, protože ty jsou hebké a celkem dobře drží a malá neprotestuje :palec:
Jo a Disany se nijak nesržejí, akorát plstnatí a to hodně, tak už nejsou tak pěkné, ale zase jak zplstnatí hlavně mezi těma nožkama, tak pak nepustí nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
17.2.12 12:25

Achdarku: Gratulace k těhotenství.

anko: Gratulace k mimi. :-)

Holky, jsem úchylák, když se mazlím s právě dorazivšími vlňáčky? :srdce:

Ad novosklad: Já do něj holku balila, dokud to šlo, ale přecijen je poněkud tlustší (po mamince), takže se pak do něj nevešla a na draka jsem zkusila dvakrát a nicmoc, takže plíny na rovno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.2.12 12:33

Jestli se mazlíš s těmi od Ivi, tak nejsi úchylák - nebo jsme úchylačky obě :-D - to je taky možné…Já se s nima taky mazlila :P ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
17.2.12 12:44
zelazuzu píše:
Jestli se mazlíš s těmi od Ivi, tak nejsi úchylák - nebo jsme úchylačky obě :-D - to je taky možné…Já se s nima taky mazlila :P ..

Přesně s těmi se mazlím. Jsou tak super. Já už zapomněla jaké to bylo mít nové. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.2.12 12:47

Fly já mám pocit že jsou teď takové silnější a zároveň příjemnější na omak než dřív..Takže já je hned vyzkoušela na obličeji :-) jako že jsem si s nimi pomazlila tvář :mrgreen: ..No asi jsem úchylák no…co už..Mazlím se tak i s plínama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
17.2.12 13:08

Zuzu: No já je taky zkoušela na obličeji. :mrgreen: I ty plíny, když vždycky přišly. Aaaachich. No těším se, až zase nějakou objednám. Ale to má čas. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure