Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
mně teda smrdí všechny jednorázovky, zkoušela jsem Alana, Pampers premium, Huggies premium, Tesco zelené..je to puch. Ty s organickou bavlnou smrdí asi nejméně. Jinak obdivuju ty, které látkují hned, já asi třetí týden. První dny jsem byla hotová z kojení, které šíleně bolelo a z šití, nemohla jsem si sednout docela dlouho.
zuzanecka81 píše:
holky, když tu pom. nakousla ty pokojíčky a spaní. kdy jste daly/dáte robata do velkých postelí?
Deniska sla do sve v roce a pul, ma tam male zabrany na padani…obcas teda ale spadla ![]()
Izinse chystak presunout taky kolem 1,5 …
Denisku jsme presunuli ale jen proto ze vylezla ze sve postylky a spadla
behem tydne jsme koupili postel a sla do ni a byl klid…
Brokianaa píše:
Tak my máme s Ivuškou asi nějakou vadnou sérii nebo já nevím..mi prostě páchnou! Tobě jako vůbec ničím nejdou cítit?
Já je mám teď vyskládané ve skříňce už dost vysmrádly, skoro to už není patrné…
Brokianaa píše:
To je divné…asi tam zavolám jestli to je normální…
Jo a teda manžel v DM ještě nebyl, celý minulý týden byl doma s chorobou a dneska se tam nedostal.
pomeranca píše: škoda, zrovna mini by se hdodila nejvíc, no asi to pár dní vydržíme v nějakých neeko a pak hurá do látky
Já teda dávám na noc hnusky furt, protože Julča šíleně čůrá, bylo by to tak na tu noční plínu
Ne, zas tak moc ne, ale opravdu hodně, hnuska má ráno čtvrt kila.
zuzanecka81 píše:
holky, když tu pom. nakousla ty pokojíčky a spaní. kdy jste daly/dáte robata do velkých postelí?
Klárka někdy po 3. narozkách, do té doby měla už celkem dlouho malou postýlku bez jednoho boku.
ivuska.h píše:pomeranca píše: škoda, zrovna mini by se hdodila nejvíc, no asi to pár dní vydržíme v nějakých neeko a pak hurá do látkyJá teda dávám na noc hnusky furt, protože Julča šíleně čůrá, bylo by to tak na tu noční plínuNe, zas tak moc ne, ale opravdu hodně, hnuska má ráno čtvrt kila.
dyť by se v noční plínce ztratila, né
? Já teda na začátku měla skoro jen čtverce a prostě jsem pořád přebalovala…
Je Julča ještě pořád takový hodný miminko?
Teď jsem si zkoušela naházet do košíku, co by se mi tak hodilo před a po porodu… skoro tři litry by to stálo
asi se budu muset omezit no
Ty vložky chci vzít jen pár na vyzkoušení, jestli budou sedět, ale tolik bych „potřebovala“ spoustu dalších věcí ![]()
holky, takže nevíte co s těmi růžovými fleky na svrchních kalhotkách????
Fleky: postupně se to vypere-mi za dvě praní to zmizelo:-)
BL nature: já je mám furt v tom obalu-ani je vytáhnout nemůžu-budem se stěhovat a tudíž to je lepší nechat v tom…
Jinak nejméně mi smrděly plenky toujours z lidlu-ale tyjsou myslím taky až od čtyř kilo.
PUL a růžové fleky, je to od stolice, za čas se to vypere, ale na některém pul to trochu zůstalo..reš
ty děti jsou neuvěřitelný, jednou rukou napíše Bastík …reš..taky se vám drápou furt na počítač?
celestad píše:
ty děti jsou neuvěřitelný, jednou rukou napíše Bastík …reš..taky se vám drápou furt na počítač?
Jo. A ovládá zkratkové klávesy jednou tlapkou, o kterých já nemám ani páru. Přijde, praští do toho a já pak hledám v nastavení, kde se to dává zpátky ![]()
pomeranca píše:ivuska.h píše:dyť by se v noční plínce ztratila, népomeranca píše: škoda, zrovna mini by se hdodila nejvíc, no asi to pár dní vydržíme v nějakých neeko a pak hurá do látkyJá teda dávám na noc hnusky furt, protože Julča šíleně čůrá, bylo by to tak na tu noční plínuNe, zas tak moc ne, ale opravdu hodně, hnuska má ráno čtvrt kila.
? Já teda na začátku měla skoro jen čtverce a prostě jsem pořád přebalovala…
Je Julča ještě pořád takový hodný miminko?
Měla by to asi až pod paže ![]()
Jo, pořád je hodná, brečí vpodstatě jen když ji přebaluju a ona už má hlad. A krásně čůrá a kadí nad umyvadlem, dokáže to dost dlouho držet, než jí sundám plínku a očistím zadek, pak se tváří děsně soustředěně a pustí to
Tak jsem zvědavá, jak dlouho jí to vydrží.