Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
zuzameduza píše:
Jéé tak ty kikko jsem našla za 228-10ks
to budou ale asi obyc, ja kupovala bambusovy tri za nejaky dve stovky ![]()
ahoj holky, mám otázku- za jak dlouho se rozloží separačka bambino mio, (asi viskóza)?
i na kompostu a i ve vodě… no jestli mám splachovat nebo hodit na kompost.Bydlíme na vesnici a není tu bohužel kanalizace…
jo aha, tak do hajzliku bych to neházela, sice se to píše, ale může to ucpat ty trubky, dej to na kompost, je to příroda..
Teri88 píše:zuzameduza píše:Já bych doporučovala plenky Hybler 70*70 - jsou měkké i po několika vypráních, sajou a hlavně drží tvar, k nim snappi sponku a pro začátek třeba jedny svrchní kalhotky PUL - tak jsem začínala já a vlastně to tak mám do ted a vyhovuje mi to:)Skládá se na novorozenecký sklad. Výbava mě vyšla asi na 4000 Kč - takže ušetřím určitě…celestad píše:No přesně a máš s nimy zkušenosti i na přebalování? Já bych právě chtěla zkusit jestli mi taky budou vyhovovat i kvůli financím, nejsou tak náročné jako pampersky
aha, tak to je jiná, já myslela, že sháníš ty kalhotkové. Takže chceš ty bavlněné na ublinkávání a tak? Já mám ty klasické libštátské. Krásné jsou prý mušelínové pleny.
No a ted si dělám radost plenkama Anavy www.anavy.cz
jejda, tak zrovna hybler bych nedoporučovala, mám je a jsem z nich na prášky. strašně mi pouští chlupy, drží se to v pračce, takže i když peru ty plíny zvlášť, mám z toho bílé žmolky i na barevném ostatním oblečení…
a teda hrubnou mi dost a když je pověsím, tak pak je musím různě vytahovat, aby to mělo tvar (nežehlím). teď mám jednu obrázkovou popolini a to je úplně jiná sorta ![]()
ahoj holky, mám takovej dotaz. ušpiněné svrchní kalhoty od stoličky jsem vyprala jelenem a zůstaly mi tam růžové skvrny… nestalo se to některé z vás???? nebo s tím mám dělat????? je to sice jenom ze spodní vrstvy, tak to není vidět, ale mě to pěkně točí ![]()
taky se mi to dneska stalo, poprvé, nevím čím to je, ani co s tím
myslela jsem si, že je to tím, že jsme začali doplňovat železo, tak to třeba nějak zreagovalo, ale nevím ![]()
přepírám žlučákem a pak peru v gelu z mýdlových ořechů…
Holky kdo jste kupovaly ty babylove nature, mají i nejmenší velikost na novošky? Přemýšlím jaké koupit na první týden (a kdybych náhodou musela zůstat v porodnici)
pomeranca píše:
Holky kdo jste kupovaly ty babylove nature, mají i nejmenší velikost na novošky? Přemýšlím jaké koupit na první týden (a kdybych náhodou musela zůstat v porodnici)
Já hledala a nenašla jsem, ale neměli tam ani obyč babylove jedničky, takže si spíše myslím že došli nebo tak. A byla jsem zatím jen v jednom DM, máme tady dvě do ruhého jdu asi ve středu.
K babylove nature - Na obalu jsou napsané jen tři velikosti - midi 4-9kg a pak maxi a junior… ale fakt hnusně smrdí ![]()
Jinak tu růžovou na svrchňácích jsem měla jednou taky…po dvou praních zmizelo ![]()
Brokianaa píše:
K babylove nature - Na obalu jsou napsané jen tři velikosti - midi 4-9kg a pak maxi a junior… ale fakt hnusně smrdí
Jinak tu růžovou na svrchňácích jsem měla jednou taky…po dvou praních zmizelo
ja mam maxi a nesmrdi ![]()
Tak my máme s Ivuškou asi nějakou vadnou sérii nebo já nevím..mi prostě páchnou! Tobě jako vůbec ničím nejdou cítit?
Brokianaa píše:
Tak my máme s Ivuškou asi nějakou vadnou sérii nebo já nevím..mi prostě páchnou! Tobě jako vůbec ničím nejdou cítit?
ne fakt ne… i jsem je strkala manzelovi, jestli nesmrdi, a rikal, ze ne.. (doted jsem jela v PPC a ty vedle nich fakt smrdi!)