Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7398
16.1.12 16:16

Děkuji všem musím zatím běžet. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.1.12 16:18
zuzameduza píše:
Jéé tak ty kikko jsem našla za 228-10ks

to budou ale asi obyc, ja kupovala bambusovy tri za nejaky dve stovky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
16.1.12 17:17

ahoj holky, mám otázku- za jak dlouho se rozloží separačka bambino mio, (asi viskóza)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
16.1.12 17:34

jak rozloží? jako na kompostu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
16.1.12 18:01

i na kompostu a i ve vodě… no jestli mám splachovat nebo hodit na kompost.Bydlíme na vesnici a není tu bohužel kanalizace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
16.1.12 18:09

jo aha, tak do hajzliku bych to neházela, sice se to píše, ale může to ucpat ty trubky, dej to na kompost, je to příroda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.1.12 18:43
Teri88 píše:
zuzameduza píše:
celestad píše:
aha, tak to je jiná, já myslela, že sháníš ty kalhotkové. Takže chceš ty bavlněné na ublinkávání a tak? Já mám ty klasické libštátské. Krásné jsou prý mušelínové pleny.
No přesně a máš s nimy zkušenosti i na přebalování? Já bych právě chtěla zkusit jestli mi taky budou vyhovovat i kvůli financím, nejsou tak náročné jako pampersky
Já bych doporučovala plenky Hybler 70*70 - jsou měkké i po několika vypráních, sajou a hlavně drží tvar, k nim snappi sponku a pro začátek třeba jedny svrchní kalhotky PUL - tak jsem začínala já a vlastně to tak mám do ted a vyhovuje mi to:)Skládá se na novorozenecký sklad. Výbava mě vyšla asi na 4000 Kč - takže ušetřím určitě…
No a ted si dělám radost plenkama Anavy www.anavy.cz:)

jejda, tak zrovna hybler bych nedoporučovala, mám je a jsem z nich na prášky. strašně mi pouští chlupy, drží se to v pračce, takže i když peru ty plíny zvlášť, mám z toho bílé žmolky i na barevném ostatním oblečení…
a teda hrubnou mi dost a když je pověsím, tak pak je musím různě vytahovat, aby to mělo tvar (nežehlím). teď mám jednu obrázkovou popolini a to je úplně jiná sorta :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baronekk
16.1.12 19:51

ahoj holky, mám takovej dotaz. ušpiněné svrchní kalhoty od stoličky jsem vyprala jelenem a zůstaly mi tam růžové skvrny… nestalo se to některé z vás???? nebo s tím mám dělat????? je to sice jenom ze spodní vrstvy, tak to není vidět, ale mě to pěkně točí :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
25
16.1.12 20:13

taky se mi to dneska stalo, poprvé, nevím čím to je, ani co s tím :nevim: myslela jsem si, že je to tím, že jsme začali doplňovat železo, tak to třeba nějak zreagovalo, ale nevím :think:
přepírám žlučákem a pak peru v gelu z mýdlových ořechů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
16.1.12 20:41

Holky kdo jste kupovaly ty babylove nature, mají i nejmenší velikost na novošky? Přemýšlím jaké koupit na první týden (a kdybych náhodou musela zůstat v porodnici)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.1.12 20:59
pomeranca píše:
Holky kdo jste kupovaly ty babylove nature, mají i nejmenší velikost na novošky? Přemýšlím jaké koupit na první týden (a kdybych náhodou musela zůstat v porodnici)

Já hledala a nenašla jsem, ale neměli tam ani obyč babylove jedničky, takže si spíše myslím že došli nebo tak. A byla jsem zatím jen v jednom DM, máme tady dvě do ruhého jdu asi ve středu.

• Citovat
  • Upravit
5502
16.1.12 21:05

K babylove nature - Na obalu jsou napsané jen tři velikosti - midi 4-9kg a pak maxi a junior… ale fakt hnusně smrdí :poblion:
Jinak tu růžovou na svrchňácích jsem měla jednou taky…po dvou praních zmizelo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
16.1.12 21:10
Brokianaa píše:
K babylove nature - Na obalu jsou napsané jen tři velikosti - midi 4-9kg a pak maxi a junior… ale fakt hnusně smrdí :poblion:
Jinak tu růžovou na svrchňácích jsem měla jednou taky…po dvou praních zmizelo :-)

ja mam maxi a nesmrdi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5502
16.1.12 21:11

Tak my máme s Ivuškou asi nějakou vadnou sérii nebo já nevím..mi prostě páchnou! Tobě jako vůbec ničím nejdou cítit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
16.1.12 21:14
Brokianaa píše:
Tak my máme s Ivuškou asi nějakou vadnou sérii nebo já nevím..mi prostě páchnou! Tobě jako vůbec ničím nejdou cítit?

ne fakt ne… i jsem je strkala manzelovi, jestli nesmrdi, a rikal, ze ne.. (doted jsem jela v PPC a ty vedle nich fakt smrdi!)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí