Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
15.1.12 16:40

Vlňáky jsou rozešité, čekají taktéž na gumičky, jako tréningáče… Takže až přijdou gumičky, budou se moct dokončit. Podložky by měly být příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
15.1.12 18:02
Flyingfrog píše:
Hanule píše:
Brokianaa píše:
Já musela mít úplně vše svoje… Dokonce i toaleťák,ručník na ruce…a o plenkách,vložkách ani nemluvím…Prostě úplně vše… Jo holky a musely jste na jídlo chodit taky do jídelny? Mi přišlo pěkně divné tam nechat malého jen tak na pokoji…
Začínám si říkat, že mám fakt štěstí na porodnici… Vy jste měli „pevné“ postýlky? U nás byly na prcky takové vozíčky (kovový rám a plasstová vanička) a ty jsme museli tahat s sebou i na WC, pokud nebyla v pokoji jiná maminka která se poprosila o hlídání. Na jídlo se sice chodilo z pokoje ven, ale s dítětem.
Co mi vyhovovalo nejvíce, že nebyly povoleny návštěvy na pokoji. Nedovedu si představit, zvláště v případě že bych byla na pokoji s někým silně společenským.

A mně se tohle strašlivě nelíbí, ten plastový box. Mají to v Pardubicích. V Chrudimi jsou postýlky a hlavně tam necpou monitory dechu, které já naprosto nesnáším.

Broki: Nám jídlo vozili na pokoj.

Ad věci do porodnice. V Chrudimi byly košile, balíček vložek, zavinovačky. Mně teda nevadilo přinést si svoje věci, měla jsem jen cestovní tašku a já ji netahala. :-) Do porodnice chlap, na sály sestra, ze sálů sestra a domů chlap. :mrgreen:

Docitam,co noveho. Ivushko,malicka je vystavni,nadherna :srdce: Cucim jak puk i na to oblecko 8o 8o 8o

ŽABO,
ty jsi taky rodila v Chrudimi??? Ja presne pred ctyrmi roky,dnes :think: :think: :think: A skoncilo to cisarem, po 8 hodinach minutovych kontrakci,kdyz mi po predchozim sc dali tabletu na vyvolavani :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
15.1.12 21:06
ivuska.h píše:
Vlňáky jsou rozešité, čekají taktéž na gumičky, jako tréningáče… Takže až přijdou gumičky, budou se moct dokončit. Podložky by měly být příští týden.

Díky za info. :-) Budu pak číhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
15.1.12 21:10
farska píše:
Docitam,co noveho. Ivushko,malicka je vystavni,nadherna :srdce: Cucim jak puk i na to oblecko 8o 8o 8oŽABO,
ty jsi taky rodila v Chrudimi??? Ja presne pred ctyrmi roky,dnes :think: :think: :think: A skoncilo to cisarem, po 8 hodinach minutovych kontrakci,kdyz mi po predchozim sc dali tabletu na vyvolavani :zed: :zed: :zed:

Jaja, v Chrudimi jsem rodila. Já z takových 80% jsem spokojená. Nastupovala jsem původně na SC kvůli šikmé poloze, v den SC byla hlavou dolů, tak pak vyvolávačka kvůli cukrovce. Teď už bych se asi uhájila a šla domů, ale mně se polemizovat nechtělo, plus jsem měla velmi reálnou šanci, že u porodu budu mít svého gynekologa, což jsem nakonec měla.
A teda vyvolávací tableta po SC? To by se dělat nemělo, hm. Nevíš, kdo to byl?

Jo a tchýně mě překvapila, prý Pce doktoři jezdí do Chrudimě. 8o

A vše nejlepší dceři k narozeninám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
15.1.12 22:17

Děkuju♥
No,byla tam jakasi mlada mila Slovenka.Ale teda-ze jsem se tehdy dala :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baronekk
16.1.12 07:57

Ahoj holky a ty látkové ubrousky místo vlhčených se dají koupit nebo jste si je ušily??? Pokud šijete, tak z čeho????

• Citovat
  • Upravit
10713
16.1.12 08:03
baronekk píše:
Ahoj holky a ty látkové ubrousky místo vlhčených se dají koupit nebo jste si je ušily??? Pokud šijete, tak z čeho????

koupit se dají, ale já vzala normálně starou děravou čtvercovku a z toho jsem udělala 4 :lol: pak se mi ještě urval kus tetra osušky - pruh - z toho mám tři. A pak jsem dva ubrousky dostala k objednávce z anavy (ty jsou nejlepší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baronekk
16.1.12 08:06
pomeranca píše:
baronekk píše:
koupit se dají, ale já vzala normálně starou děravou čtvercovku a z toho jsem udělala 4 :lol: pak se mi ještě urval kus tetra osušky - pruh - z toho mám tři. A pak jsem dva ubrousky dostala k objednávce z anavy (ty jsou nejlepší)

tak to budu muset zaúkolovat mamku, aby mi je ušila …

• Citovat
  • Upravit
5502
16.1.12 08:58
baronekk píše:
pomeranca píše:
baronekk píše:
tak to budu muset zaúkolovat mamku, aby mi je ušila …

Jinak já ráda používám ubrousky Perlička - stejná firma co dělá Medvídka. Jsem max. spokojená. Jsou jemňoučké. A taky se perou. No nebo někdo místo Perličky nakoupil Perlan ve zdrav.potřebách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
16.1.12 09:51

Nevíte z čeho je vyrobený ten Perlan?
ad ubrousky: Já mám šité od Sufika, jedna strana bambus, druhá bavlna a pak koupené bambusové a ty se dost začaly třepit na krajích, peru s plenama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
16.1.12 11:39
celestad píše:
Nevíte z čeho je vyrobený ten Perlan?
ad ubrousky: Já mám šité od Sufika, jedna strana bambus, druhá bavlna a pak koupené bambusové a ty se dost začaly třepit na krajích, peru s plenama

je to tuším silnější viskoza (něco jako extra tlusté viskozové separačky?) :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baronekk
16.1.12 14:29

holky, dneska mi přišel ten perkarbonát. Kolik se ho přidává do praní????

• Citovat
  • Upravit
7398
16.1.12 14:56

Ahoj holky :mavam: mám dilema. Jestli nakoupit plenky látkové, nebo jednorázové. A pokuď byste mi mohli poradit kde na netu seženu plenky látkové za rozumnou cenu, aby něco vydržely. Moc děkuju za odpovědi a rady. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
16.1.12 15:13

ahoj, kup si jednorázové i látkové, uvidíš, jak se pak rozhodneš…, jestli nechceš z druhé ruky látkové, tak nové jsou za dobré peníze na www.plienka.sk Baby Lucy, prodávají se i zde na různých webech s látkovkama. Já mám dobré zkušenosti s organic velour a bambusovýma. Nové jsem kupovala taky od Imse Vimse www.pisisvor.cz...velmi dlouho vydrží, protože je mám i z druhé ruky a vypadají furt dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
16.1.12 15:14

možná si myslela látkové pleny čtverce? teď nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure