Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
8.1.12 22:12

jejda dva litry 8o 8o tak to pevně doufám, že neporodím ve volnu a pak si k doktorce radši dojdu sama (mám to kousíček)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
8.1.12 22:28
pomeranca píše:
kdyby maminky co dávají jednorázovky viděly, že tu řešíte hnusky, ty by měly radost :mrgreen:

ted jsem to chtela napsat, jak to, že se tady hnuskuje? Jdu nakouknou co je mezi Váma nového a tady TOTO :-) ;) Holky neprodáváte někdo Thierstiesky? na děvčátko nejlépe… jestli ano, prosím SZ, moc sem nechodím, děkují :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
8.1.12 22:30

Jé a koukám Ivy, že už máte porod za sebou, tak gratuluji! A přeji hodně zdravíčka Julince :-)) :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
8.1.12 22:32
katy-katy píše:
Jé a koukám Ivy, že už máte porod za sebou, tak gratuluji! A přeji hodně zdravíčka Julince :-)) :hug: :andel:

no ted koukám taky ;) Ivi moc k Julince gratuluji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
9.1.12 10:06

Hmmm tak dneska jsem musela v noci dokonce i přebalit. Šimon se probudil samozřejmě zrovna ve chvíli, kdy jsem konečně začala usínat (asi tak o čtvrt na tři, jak já to těhotenství miluju :-D) no a samozřejmě byl počůranej. Takže si opět dovolím tvrdit, že mimina v noci nečůrají a pokud jo, tak se na to probudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.1.12 13:14

Tak zde další fotky vlňáčků v akci :)

Ťapkové, musím ještě jednou dát do lanolínu, nedrží úplně na 100 %. Šatičky pletla moje babička z vlny, co jsem barvila.

http://farm8.staticflickr.com/…668c039d.jpg

Tyhle vlňáky pletla tchyně z vlny, co jsem barvila, tričko jsem šila k tomu do kombinace :)

http://farm8.staticflickr.com/…ff52d4e8.jpg

Americké vlňáčky-kraťásky, svetýrek od paní z Fleru a tričko šité do kombinace k jiným vlňákům…

http://farm8.staticflickr.com/…8e7980fb.jpg

Jinak ji teď balím hlavně do bambusových vv vel. S, sedí jí krásně, pošlu pak foto. Vaječina zatím neutekla ani jednou, ale nedělá nějak velké dávky. A dost často se mi podaří ji nechat vykadit nad umyvadlem, dávám ji při každém přebalení a hezky se v té poloze vyprdí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
9.1.12 13:16

Nádhera :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
9.1.12 13:17

To je všechno tak krásný :pankac:

• Citovat
  • Upravit
22590
9.1.12 13:19

Aaach obdivuju vlnacky a soupravicky,ale normalne me chyta treti dite pri pohledu na to male sladke mimino :srdce:
Mabis vitej opet mezi nama :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baronekk
9.1.12 13:45

Ahoj holky,pořídila jsem si vlňáčky z MMB a paní mi k tomu napsala, že není třeba lanolínovat, že lanolín ta vlna obsahuje … je to možný???? A jaké plenky se dávají do vlňáčků???? Já mám jenom čtvercovky, ale to asi neklapne,co????

ivuska moc hezké fotečky :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
5502
9.1.12 14:04

Ivuš,krásné fotky :palec: A co manžel,jak dopadl v DMku? jestli už tam teda byl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.1.12 15:02

Broki, ještě tam nebyl, má virózu, tak celý den leží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.1.12 15:15

no ivusko - Julinka je uplna modelka. Moc krasne veci jsi si pro ni prichystala. Fakt nadhera. :potlesk: Z jakeho materialu jsou ta tricka?
Hrozne ji to sekne. Je to uplne jine miminko, nez tak klasika v overalkach a dupajdach… :)

Nemas nahodou navod na upleteni tech satecku z prvni fotky? Ty me hodne ucarovaly, ale nejsem tak zdatna pletarka, abych to dala jen podle teto fotky…

A nezkousela jsi ji nahodou „cvicne“ dat jednovelikostni Anavy uplne zmensenou? Nebo to je porad jeste moc objemna varianta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
9.1.12 15:31

no to je pokoukanicko :potlesk: ivo vazne nadhera, clovek se nad tim jenom rozplyva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
9.1.12 15:47

Ivusko, jen se chci zeptat, jak se mimčo obléká do těch vlňáčků se šatičkama, co jsi měla z USA? Horem?
A jaké plenky pod to? Mam klasické čtverce a jednovelikostní Anavy, ty by šly?
Moc moc díky za odpověd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí