Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
jejda dva litry
tak to pevně doufám, že neporodím ve volnu a pak si k doktorce radši dojdu sama (mám to kousíček)
pomeranca píše:
kdyby maminky co dávají jednorázovky viděly, že tu řešíte hnusky, ty by měly radost
ted jsem to chtela napsat, jak to, že se tady hnuskuje? Jdu nakouknou co je mezi Váma nového a tady TOTO
Holky neprodáváte někdo Thierstiesky? na děvčátko nejlépe… jestli ano, prosím SZ, moc sem nechodím, děkují
![]()
Jé a koukám Ivy, že už máte porod za sebou, tak gratuluji! A přeji hodně zdravíčka Julince
![]()
katy-katy píše:
Jé a koukám Ivy, že už máte porod za sebou, tak gratuluji! A přeji hodně zdravíčka Julince![]()
![]()
no ted koukám taky
Ivi moc k Julince gratuluji ![]()
Hmmm tak dneska jsem musela v noci dokonce i přebalit. Šimon se probudil samozřejmě zrovna ve chvíli, kdy jsem konečně začala usínat (asi tak o čtvrt na tři, jak já to těhotenství miluju
) no a samozřejmě byl počůranej. Takže si opět dovolím tvrdit, že mimina v noci nečůrají a pokud jo, tak se na to probudí…
Tak zde další fotky vlňáčků v akci ![]()
Ťapkové, musím ještě jednou dát do lanolínu, nedrží úplně na 100 %. Šatičky pletla moje babička z vlny, co jsem barvila.
http://farm8.staticflickr.com/…668c039d.jpg
Tyhle vlňáky pletla tchyně z vlny, co jsem barvila, tričko jsem šila k tomu do kombinace ![]()
http://farm8.staticflickr.com/…ff52d4e8.jpg
Americké vlňáčky-kraťásky, svetýrek od paní z Fleru a tričko šité do kombinace k jiným vlňákům…
http://farm8.staticflickr.com/…8e7980fb.jpg
Jinak ji teď balím hlavně do bambusových vv vel. S, sedí jí krásně, pošlu pak foto. Vaječina zatím neutekla ani jednou, ale nedělá nějak velké dávky. A dost často se mi podaří ji nechat vykadit nad umyvadlem, dávám ji při každém přebalení a hezky se v té poloze vyprdí ![]()
Aaach obdivuju vlnacky a soupravicky,ale normalne me chyta treti dite pri pohledu na to male sladke mimino ![]()
Mabis vitej opet mezi nama
![]()
Ahoj holky,pořídila jsem si vlňáčky z MMB a paní mi k tomu napsala, že není třeba lanolínovat, že lanolín ta vlna obsahuje … je to možný???? A jaké plenky se dávají do vlňáčků???? Já mám jenom čtvercovky, ale to asi neklapne,co????
ivuska moc hezké fotečky ![]()
Ivuš,krásné fotky
A co manžel,jak dopadl v DMku? jestli už tam teda byl ![]()
no ivusko - Julinka je uplna modelka. Moc krasne veci jsi si pro ni prichystala. Fakt nadhera.
Z jakeho materialu jsou ta tricka?
Hrozne ji to sekne. Je to uplne jine miminko, nez tak klasika v overalkach a dupajdach… ![]()
Nemas nahodou navod na upleteni tech satecku z prvni fotky? Ty me hodne ucarovaly, ale nejsem tak zdatna pletarka, abych to dala jen podle teto fotky…
A nezkousela jsi ji nahodou „cvicne“ dat jednovelikostni Anavy uplne zmensenou? Nebo to je porad jeste moc objemna varianta?
no to je pokoukanicko
ivo vazne nadhera, clovek se nad tim jenom rozplyva ![]()
Ivusko, jen se chci zeptat, jak se mimčo obléká do těch vlňáčků se šatičkama, co jsi měla z USA? Horem?
A jaké plenky pod to? Mam klasické čtverce a jednovelikostní Anavy, ty by šly?
Moc moc díky za odpověd…