Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
5.1.12 22:15
Haninac píše:
careynka píše:
holky, mate nektera BLueberry nebo GroVia? Jaky jsou, ty moje MMT se asi nekde cestou z anglie ztratily a mam si vybrat jiny, bo MMT uz nejsou :-( :-(
mam blueberry, normal pul, bambus a nedala bych je pryc :palec:

a mate porovnani na suchac a patentky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
5.1.12 22:26

mam jen patentky, mam je radsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baronekk
6.1.12 06:23

holky, jak jste tady psaly o vyčištění pračky octem, kolik a kam ho mám nalít????

• Citovat
  • Upravit
5393
6.1.12 07:41

ahoj!
holky, jaké dáváte návleky? potřebuju to pro chodící dítě, tak rady prosím taky od chodících :lol: aby dobře držely :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.1.12 08:46
pomeranca píše:
Tak jsem se šla podívat, je to denk mit wollwaschlotion, má to 1,5 litru a je to takový malý kanystr…

Díky, mrknu se tam.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
6.1.12 08:48
zuzanecka81 píše:
ahoj!
holky, jaké dáváte návleky? potřebuju to pro chodící dítě, tak rady prosím taky od chodících :lol: aby dobře držely :nevim:

Já mám dvoje tyto http://www.branakdetem.cz/…tem/babylegs a pak asi patery od Design Sock a drží všechny, pokud si je malá teda nezačne svlíkat sama apod. :zed:

• Citovat
  • Upravit
5502
6.1.12 08:53

Holky, v Ulrichovi je jakási mýdlice či co…neucpe mi to fleece?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
6.1.12 13:22

Zuzko: Dávám Sponks. Mám teda i merino, ale ty se jí pořád sesmekávají. Ty Sponsy sice taky, ale za dlouuuuhou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
6.1.12 14:24

Holky,teď mají v DM ty babylove za 229Kč-to je dobrá cena,ne? Chci zkusit koupit…i když já mám spotřebu tak jednu plínu za měsíc,ale chci je zkusit místo pampersek. A někde jsem četla,že se snad dají kompostovat,či co? To je blbost,ne? Jo a nevíte jestli jsou jen vel. 4 a pak až 5,nebo i 4plus? A od kolika kg je ta 5ka? Moc děkuji za odpovědi…bude to mít „na výrust“ tak ať nekoupím malé,ale taky zas ne moc velké ať neprotíkají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
6.1.12 14:55
Mirii píše:
Alishia píše:
Jak správně nalanolinovat vlňáčky?Lanolin mám koupit v lékárně,nebo jaký je nejlepší?A pak udělám nějakou lázeň?Amatér,no…:D

V lekarne chtej adeps lanae( bezvody lanolin) , budou treba tvrdit ze nemaji,tak jimmrekni ze jej potrebujes odvazit,ze z nej oni sami mychaji masti ;) nenech se odradit a rozhodit,stuj si pevne za svym,i kdyz na tebe budou koukat jakoby ti narostlo treti ok ;) :P

Ja si naleju do lavoru vrouci vodu( treba litr) dam do nej lzicku lanolinu( na 2 vlnaky) , mycham dokud se nerozpusti a pak tam naleju ecover na vlnu - cca polevkou lzici :think: rozmycham a doleju teplou vodou,az to vychladne tak tam supnu vlnaky. Tusim ze holkam v CR ecover na vlnu nefunoval a lazen nebyla zabarvena do bila :think: takze se poptej co tam leji ostatni, mne ecover funguje :mrgreen:

Děkuji moc za radu.A v té lázni to necháš jak dlouho?A pak se to zase přemáchne a dá sušit??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.1.12 15:24

Babylove plenky 4+ 9-20kg, 4maxi 7-18kg, jiné doma nemám, tak nemůžu říct.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
6.1.12 15:25
Alishia píše:
Děkuji moc za radu.A v té lázni to necháš jak dlouho?A pak se to zase přemáchne a dá sušit??? :nevim:

Lázeň dávám obvykle na noc, ráno to jen vykroutím v ruce a suším. Už to nepřemáchávám.

• Citovat
  • Upravit
29730
6.1.12 15:40
Brokianaa píše:
Holky,teď mají v DM ty babylove za 229Kč-to je dobrá cena,ne? Chci zkusit koupit…i když já mám spotřebu tak jednu plínu za měsíc,ale chci je zkusit místo pampersek. A někde jsem četla,že se snad dají kompostovat,či co? To je blbost,ne? Jo a nevíte jestli jsou jen vel. 4 a pak až 5,nebo i 4plus? A od kolika kg je ta 5ka? Moc děkuji za odpovědi…bude to mít „na výrust“ tak ať nekoupím malé,ale taky zas ne moc velké ať neprotíkají…

Mas tam napsany i kila, ja se to doted nenaucila podle cisel :mrgreen: My ted mame Juniorky. Kompostovat se nedaji, jen ten pytel. Jinak je to z casti nerozlozitelny, je tam trocha toho gelu (ale v Pampers ho je podstatne vic).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
6.1.12 16:28

Alishio nechavam na noc,nekdy i 24 hodin - proste jak si vzpomenu ;) potom vykroutim v ruce( nekdo vysusi rucnikem) a povesim ven a nebo je nechavam schnout na topeni polozene na rucniku..nepremachavam ;) vetsinou kuru prezenu a vlnaky mi dost lepi :mrgreen: ale i to se samo upravi behem jednoho dne ;)

Snad je to ted bez hrubky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
6.1.12 16:48

ahoj,
někdo tu scháněl MMT, na mamaja.cz je stále mají ve slevě za 364,– , ale na sucháč..
 http://www.mamaja.cz/…io-suchy-zip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí