Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
6.1.12 16:58

To je škoda:-) Já už si představovala jak budu plínkama hnojit zahrádkuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.1.12 19:05
monaskaa píše:
ahoj,
někdo tu scháněl MMT, na mamaja.cz je stále mají ve slevě za 364,– , ale na sucháč..
http://www.mamaja.cz/…io-suchy-zip

to ja, uz jsou objednany :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
6.1.12 21:26

Čísla taky nerozeznávám, vždycky jdu po kilech. :-D

Akorát dělaly to Alany, dělají to i Babylove nature, holka má na zadku jakoby kus lepidla z plín. Nevím jak to popsat. Když jsem měla tehdá na noc huggies (které jinak jsou příšerná věc), tak ty to nedělaly. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
6.1.12 21:46

holky, potřebuju si vydělat na noční plínu :roll: tak jsem hodila do nově látkujících něco naprodej.
fly, díky, už jsem ty špajskovnice objednala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
6.1.12 22:09

jo a holky, musím se pochlubit :mrgreen:
každý pátek jezdím do školy a nel mi tu hlídá jedna paní. no a dneska jsem dorazila domů a nelušák spal. no a místo obvyklé 1 hodiny spávnku dala 2 a 3/4 8o jsem si říkala, čím to je… paní krásně pochopila látkovky, vždycky měla neluš „správně“ nabalenou. a dneska po tom spaní jsem se pobavila :lol: úplně navrchu byly thirsites pulky. pod nima byly anavy fleesáčky. a pod nima aio merinostar :lol: dcéra asi tak pěkně spala, páč měla zadek pořádně v teple :lol: no spokojená jak hrom a kupodivu zadek to přežil bez úhony 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
6.1.12 22:12

Zuzko: Tak to je úžasné zabalení. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
6.1.12 22:16

Mi ale Edík taky krásně spinká když má teplíčko-čím víc,tím dýl :lol: takže možná to hlídačka vychytala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.12 12:17
Flyingfrog píše: Čísla taky nerozeznávám, vždycky jdu po kilech. :-DAkorát dělaly to Alany, dělají to i Babylove nature, holka má na zadku jakoby kus lepidla z plín. Nevím jak to popsat. Když jsem měla tehdá na noc huggies (které jinak jsou příšerná věc), tak ty to nedělaly. :roll:
? Tak to netusim… jako z ceho lepidlo? My je teda pouzivame fakt dlouhy roky, od doby, co tu jsou a nikdy jsem nic podobnyho nevidela :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
7.1.12 13:51

asho: Já to taky nechápu, proč to tam má, ale měla to jen z Alan a teď z babylove. Prostě na zadku, spíš teda v linii záda/zadek na krajích má jakoby lepidlo. U huggiesek to neměla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.1.12 14:03

cau cau, hodim to i sem, kdyby mel nekdo na prodej anavy flisacky tak mi napiste, shanim pro kamaradku, idealne klucicich barev. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.1.12 14:31

Tak jsem koupila ty BL nature. Akorát se prý nevyrábí ve 4 plus,tak jsem musela vzít čtyřky. No vyzkouším odpoledně ať vím jaké jsou…Ale myslím,že ten balík budu mít na hoooooodně dlouho:-)))) Jsou takové měkoučké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.12 14:40
Brokianaa píše:
Tak jsem koupila ty BL nature. Akorát se prý nevyrábí ve 4 plus,tak jsem musela vzít čtyřky. No vyzkouším odpoledně ať vím jaké jsou…Ale myslím,že ten balík budu mít na hoooooodně dlouho:-)))) Jsou takové měkoučké…

Ja fakt nevim, jak je to s cislama, oni to necislujou…my mame Junior, ty jsou 12-25 kilo, vy potrebujete jeste vetsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.12 14:41
Flyingfrog píše:
asho: Já to taky nechápu, proč to tam má, ale měla to jen z Alan a teď z babylove. Prostě na zadku, spíš teda v linii záda/zadek na krajích má jakoby lepidlo. U huggiesek to neměla. :zed:

A to se ti stava casto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
7.1.12 15:52

Holky,co používáte vlňáčky na noc, přes jaké plenky je používáte? Anavy jednovelikostní, i čtvercové?

Jaký tvar pro tříměsíční miminko? Longies nebo krátké?
Nemohl byste sem někdo prosím dát fotku nebo odkaz, chci zkusit uplést, ale ztrácím se v tom…

Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.1.12 18:56
asha píše:
Brokianaa píše:
Ja fakt nevim, jak je to s cislama, oni to necislujou…my mame Junior, ty jsou 12-25 kilo, vy potrebujete jeste vetsi?

Nene,malý má cca10kg…větší určitě ne. Ale spíš jsem chtěla vzít něco od 9kg ať to dýl vydrží. Ale naštěstí jsou dost velké a malý je takový uzoučký,tak myslím,že vydrží:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure