Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky, díky za pochvaly
Mě to hrozně baví ji tak parádit, asi mi u třetího dítěte definitivně šiblo
No chci si to užít, dokud je malá a nekecá mi do toho,protože Klárka už má výběr svých oděvů ve vlastní režii, co se jí nelíbí, neoblíkne ani za nic ![]()
Eivlis – ještě jsem jednovel. nezkoušela
Pletené šatičky – dala jsem babičce nákres s mírama a fotku jedněch, co jsem někde našla a ona to prostě upletla
Tady je návod na hodně podobné – http://rebeccagunn.blogspot.com/…y-tunic.html
Teri – jo, oblíká se to jako sukně, pak se zapnou šráky. A pod to asi v zásadě cokoliv, čtverce nebo vv narovno teda asi ne, ale na sklad klidně. A z kalhotkovek cokoliv.
Ivuško, děkuju, musím říct, že jsem z těch tvých vlnáčků a foteček úplně unešená:)
Mě už definitivně změkl mozek… Ondra si kreslil, tak se dívám, proč má pod sebou mokrý flek, že asi protekly flisáky. No jenže jsem pak zjistila, že jsem mu žádné svrchňáky nedala ![]()
Teri88 píše:
Ivuško, děkuju, musím říct, že jsem z těch tvých vlnáčků a foteček úplně unešená:)
Dík ![]()
ivuska.h píše:
Mě už definitivně změkl mozek… Ondra si kreslil, tak se dívám, proč má pod sebou mokrý flek, že asi protekly flisáky. No jenže jsem pak zjistila, že jsem mu žádné svrchňáky nedala
I mistr tesař… ![]()
ivuska.h píše:
Mě už definitivně změkl mozek… Ondra si kreslil, tak se dívám, proč má pod sebou mokrý flek, že asi protekly flisáky. No jenže jsem pak zjistila, že jsem mu žádné svrchňáky nedala
Ivusko, no, tak týden zpátky..stejná situace..jsem si říkala, že musím přestat dávat ty AIO, protože pak u toho nepřemýšlím a takhle to dopadá…
Tak asi budu bezplenkovat z donucení (aspoň do večera). Došly čtverce a všechny další plínky na den, zbyly mi asi 4 anavky a těma plýtvat nehodlám…
pořád nakupuju nové a furt málo ![]()
Ivus, to je sladoch
A holcicka no, ta se paradi jedna radost. Tyna na sobe snad v zivote nemela dupacky
Jen overaly na spani. Ale on je teda nemel moc ani Ben, moc mne nebavily, daleko snadnejsi bylo natahnout nejaky katata, nebo jenom navleky. ![]()
ivuško: Nádhera.
Julinka je krásná a ty vlňáčky, no prostě to jen podtrhují. Krásné oblečení na krásnou holčičku. ![]()
ahoj omlouvám se že sem takhle vpadnu. Četla jsem že dáváte při přebalování nad umyvadlo a že se dětičky vykakají a nebo vyprdí.. V jaké poloze se takhle to mimčo tam dává? Nemá někdo foto? A myslíte že když bych začala teď, že je na to pozdě?? Děkuju moc a doufám že neotravuju
Veverunkav píše:
ahoj omlouvám se že sem takhle vpadnu. Četla jsem že dáváte při přebalování nad umyvadlo a že se dětičky vykakají a nebo vyprdí.. V jaké poloze se takhle to mimčo tam dává? Nemá někdo foto? A myslíte že když bych začala teď, že je na to pozdě?? Děkuju moc a doufám že neotravuju
Takto – http://erinellismidwife.files.wordpress.com/…img_4160.jpg. Pozdě určitě není.
moc dekuju
hned zitra vyzkousim.. A jak dlouho tam dite mam drzet??
Veverunkav píše:
moc dekujuhned zitra vyzkousim.. A jak dlouho tam dite mam drzet??
Jen chvilku, tak půl minutky maximálně… taky je dobré mít nějaký signál, buď slovo nebo zvuk, na to se dítě může časem naučit… ale nevím, jestli na to už není pozdě, přecejen 4 měs. dítě už má nějaké návyky, co se týká vyměšování. Ale nemám s tím zkušenost ![]()