Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ivuska.h píše:
Mě už definitivně změkl mozek… Ondra si kreslil, tak se dívám, proč má pod sebou mokrý flek, že asi protekly flisáky. No jenže jsem pak zjistila, že jsem mu žádné svrchňáky nedala
Ivi buď v klidu, já takhle vyrazila s malou do města a holka držela statečně až ve vlaku po cestě domů (asi za 2 hodiny hlásí bléééé (čůrám nebo kakám - naštěstí v tomto případě to první) a já v klidu, dyť má plenku, neřeším
no a houby, já jí nedala nejen svrchní ale pro jistotu ani tu plenu… takže od vlaku šla v pyžamu, co jsem jí ve městě koupila ![]()
Tak jsem dnes zašla k doktorce, zeptat se jestli cz byla ochotná vzít dítě po ambulantním porodu a že prý je důrazně proti, protože jak je v té porodnici, tak ví co se může stát… Hm budu si muset vymyslet jinou strategii. A dověděla jsem se, že v porodnici mají nová okna
opravdu cenná informace.
pomeranca píše:
Tak jsem dnes zašla k doktorce, zeptat se jestli cz byla ochotná vzít dítě po ambulantním porodu a že prý je důrazně proti, protože jak je v té porodnici, tak ví co se může stát… Hm budu si muset vymyslet jinou strategii. A dověděla jsem se, že v porodnici mají nová oknaopravdu cenná informace.
No jo, v dubnu fouka, znas to, aprilovy pocasi ![]()
Nedávno jsem si dovolila přispět do diskuze „s jakými plenkami jste spokojeni“ že s látkovýma… a přestože tam byly pouze dva takové příspěvky, tak někdo napsal, že prý mu ty látkařky připadají jako svědci Jehovovi
![]()
pomeranca píše:
Nedávno jsem si dovolila přispět do diskuze „s jakými plenkami jste spokojeni“ že s látkovýma… a přestože tam byly pouze dva takové příspěvky, tak někdo napsal, že prý mu ty látkařky připadají jako svědci Jehovovi![]()
![]()
Bozi!
![]()
pomeranca píše:
Nedávno jsem si dovolila přispět do diskuze „s jakými plenkami jste spokojeni“ že s látkovýma… a přestože tam byly pouze dva takové příspěvky, tak někdo napsal, že prý mu ty látkařky připadají jako svědci Jehovovi![]()
![]()
v dnešní době tohle někdo napsal???? naprosto nechápu … ![]()
Ahoj maminky,
potřebuji poradit, čekám první mimčo a chtěla jsem si obědnat bavlněné pliny, ale nevím který jsou nejlepší. Uvažovala jsem že bych si obědnala Bambino mio od narození po nočník,ale četla jsem v diskuzích, že protíkají. Máte někdo s nimi skušenosti?
Nemám kdo by mi poradil,sestra má 2 děti, ale používá jednorázovky. Nechci svoje dítě balit do nějakých umělích plin.
anetko, hlavne nekupuj celou sadu, nahodu to nesedne a budes bez pliny a cast penez pryc. Zkus si koupit par kousku, myslim ze hodne holek se shodne na anavy ( www.anavy.cz )a zkus si pocist - holky daji hodne odkazu - co vlastne za plinky chces. Jestli AIO, kapsovky, kalhotkovy se svrchnackama, ctverce..... vybrat se da z milionu druhu a kazda ti napise svoji dobrou a spatnou zkusenost. Ale to ty si musis najit tu nej pro sebe a miminko
klidne se ptej
pomeranca píše:
Tak jsem dnes zašla k doktorce, zeptat se jestli cz byla ochotná vzít dítě po ambulantním porodu a že prý je důrazně proti, protože jak je v té porodnici, tak ví co se může stát… Hm budu si muset vymyslet jinou strategii. A dověděla jsem se, že v porodnici mají nová oknaopravdu cenná informace.
To se dalo čekat ![]()
ivuska.h píše:pomeranca píše:To se dalo čekat
Jj, čekala jsem to. Prý by jí nevadilo, kdybych šla domů třeba po 48 hodinách… Vtipálek, jestli 2 nebo 3 dny, to už je fakt jedno.
pomerančo: A to by mě teda zajímalo, co všechno se může stát a je to důvodem nechávat v porodnici mamky, co tam být nechtějí.
A nová okna jsou přeci príííííma! Bez nich by se ani porodit nedalo!
Já tam teda byla ráda, faktem je, že jsem počítala s 72h a ty dva dny navíc jsem ořvala. ![]()
No třeba žloutenka přece. Ještě mi bylo řečeno, že je to vlastně strašně sobecký vůči dítěti, vyhýbat se té úžasné lékařské péči. Hmmm budu se nad sebou asi muset zamyslet. ![]()
Fly potkala jsem tu někoho, kdo má stejnou ikonku jako ty a byla jsem zmatená, jakto, že najednou píšeš slovensky ![]()
pomeranca píše:
Fly potkala jsem tu někoho, kdo má stejnou ikonku jako ty a byla jsem zmatená, jakto, že najednou píšeš slovensky
No toto??? A má aspoň nick se žábou? Pchááááá.
pomeranca píše:
No třeba žloutenka přece. Ještě mi bylo řečeno, že je to vlastně strašně sobecký vůči dítěti, vyhýbat se té úžasné lékařské péči. Hmmm budu se nad sebou asi muset zamyslet.
Achjo, kdy ti doktoři dospějí. Tvoje dítě je snad jejich nebo co? Normálně bych jí snad řekla, že každá stovka ušetřená dobrá a bohužel nemáš na to rozvalovat se za drahé peníze v tak úchvatném hotelu jakým bezerporu porodnice je. ![]()
No právě toho se bojím, že vyhodím 7000Kč a s plinkama nebudu spokojená. Dívala jsem se na ty anavy a to se dávají jen ty jedny pleny stou vložkou a to neproteče? pak jsou tam ty jednovelikostní na patentky,není v tom to malé miminko jak balón? nebude mu to překážet? nějak se v tom strácím ![]()
jdu dnes do města, podívám se do obchodů co mi poradí.
Zatím děkuji za rady.