Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5086
9.1.12 22:11
ivuska.h píše:
Mě už definitivně změkl mozek… Ondra si kreslil, tak se dívám, proč má pod sebou mokrý flek, že asi protekly flisáky. No jenže jsem pak zjistila, že jsem mu žádné svrchňáky nedala :zed:

Ivi buď v klidu, já takhle vyrazila s malou do města a holka držela statečně až ve vlaku po cestě domů (asi za 2 hodiny hlásí bléééé (čůrám nebo kakám - naštěstí v tomto případě to první) a já v klidu, dyť má plenku, neřeším ;) no a houby, já jí nedala nejen svrchní ale pro jistotu ani tu plenu… takže od vlaku šla v pyžamu, co jsem jí ve městě koupila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
10.1.12 13:25

Tak jsem dnes zašla k doktorce, zeptat se jestli cz byla ochotná vzít dítě po ambulantním porodu a že prý je důrazně proti, protože jak je v té porodnici, tak ví co se může stát… Hm budu si muset vymyslet jinou strategii. A dověděla jsem se, že v porodnici mají nová okna :-D opravdu cenná informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.1.12 13:37
pomeranca píše:
Tak jsem dnes zašla k doktorce, zeptat se jestli cz byla ochotná vzít dítě po ambulantním porodu a že prý je důrazně proti, protože jak je v té porodnici, tak ví co se může stát… Hm budu si muset vymyslet jinou strategii. A dověděla jsem se, že v porodnici mají nová okna :-D opravdu cenná informace.

No jo, v dubnu fouka, znas to, aprilovy pocasi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
10.1.12 17:54

Nedávno jsem si dovolila přispět do diskuze „s jakými plenkami jste spokojeni“ že s látkovýma… a přestože tam byly pouze dva takové příspěvky, tak někdo napsal, že prý mu ty látkařky připadají jako svědci Jehovovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.1.12 17:56
pomeranca píše:
Nedávno jsem si dovolila přispět do diskuze „s jakými plenkami jste spokojeni“ že s látkovýma… a přestože tam byly pouze dva takové příspěvky, tak někdo napsal, že prý mu ty látkařky připadají jako svědci Jehovovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bozi! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baronekk
10.1.12 17:57
pomeranca píše:
Nedávno jsem si dovolila přispět do diskuze „s jakými plenkami jste spokojeni“ že s látkovýma… a přestože tam byly pouze dva takové příspěvky, tak někdo napsal, že prý mu ty látkařky připadají jako svědci Jehovovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

v dnešní době tohle někdo napsal???? naprosto nechápu … :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
11
10.1.12 21:00

Ahoj maminky,
potřebuji poradit, čekám první mimčo a chtěla jsem si obědnat bavlněné pliny, ale nevím který jsou nejlepší. Uvažovala jsem že bych si obědnala Bambino mio od narození po nočník,ale četla jsem v diskuzích, že protíkají. Máte někdo s nimi skušenosti?
Nemám kdo by mi poradil,sestra má 2 děti, ale používá jednorázovky. Nechci svoje dítě balit do nějakých umělích plin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
10.1.12 21:05

anetko, hlavne nekupuj celou sadu, nahodu to nesedne a budes bez pliny a cast penez pryc. Zkus si koupit par kousku, myslim ze hodne holek se shodne na anavy ( www.anavy.cz )a zkus si pocist - holky daji hodne odkazu - co vlastne za plinky chces. Jestli AIO, kapsovky, kalhotkovy se svrchnackama, ctverce..... vybrat se da z milionu druhu a kazda ti napise svoji dobrou a spatnou zkusenost. Ale to ty si musis najit tu nej pro sebe a miminko :-) klidne se ptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.1.12 21:12
pomeranca píše:

To se dalo čekat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
10.1.12 22:16
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
To se dalo čekat :?

Jj, čekala jsem to. Prý by jí nevadilo, kdybych šla domů třeba po 48 hodinách… Vtipálek, jestli 2 nebo 3 dny, to už je fakt jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
11.1.12 13:23

pomerančo: A to by mě teda zajímalo, co všechno se může stát a je to důvodem nechávat v porodnici mamky, co tam být nechtějí.
A nová okna jsou přeci príííííma! Bez nich by se ani porodit nedalo!

Já tam teda byla ráda, faktem je, že jsem počítala s 72h a ty dva dny navíc jsem ořvala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.1.12 13:40

No třeba žloutenka přece. Ještě mi bylo řečeno, že je to vlastně strašně sobecký vůči dítěti, vyhýbat se té úžasné lékařské péči. Hmmm budu se nad sebou asi muset zamyslet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.1.12 13:42

Fly potkala jsem tu někoho, kdo má stejnou ikonku jako ty a byla jsem zmatená, jakto, že najednou píšeš slovensky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
11.1.12 13:47
pomeranca píše:
Fly potkala jsem tu někoho, kdo má stejnou ikonku jako ty a byla jsem zmatená, jakto, že najednou píšeš slovensky :-D

No toto??? A má aspoň nick se žábou? Pchááááá.

pomeranca píše:
No třeba žloutenka přece. Ještě mi bylo řečeno, že je to vlastně strašně sobecký vůči dítěti, vyhýbat se té úžasné lékařské péči. Hmmm budu se nad sebou asi muset zamyslet. :lol:

Achjo, kdy ti doktoři dospějí. Tvoje dítě je snad jejich nebo co? Normálně bych jí snad řekla, že každá stovka ušetřená dobrá a bohužel nemáš na to rozvalovat se za drahé peníze v tak úchvatném hotelu jakým bezerporu porodnice je. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.1.12 13:51

No právě toho se bojím, že vyhodím 7000Kč a s plinkama nebudu spokojená. Dívala jsem se na ty anavy a to se dávají jen ty jedny pleny stou vložkou a to neproteče? pak jsou tam ty jednovelikostní na patentky,není v tom to malé miminko jak balón? nebude mu to překážet? nějak se v tom strácím :nevim:
jdu dnes do města, podívám se do obchodů co mi poradí.
Zatím děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí