Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
1.1.12 21:28

Car, já jsem teď málem spadla smíchy z gauče :lol: :lol: Chudák Mirii, to je teda téma :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
1.1.12 21:31

Tak jsem se zas po dlouhé době fákt zasmála :mrgreen: Carey,dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.1.12 21:31

:-))))
Jj to ja mela u obou tehotenstvi,tusim :mrgreen: nekdo to tam tusil pripisoval zanetu ci co,ale ja zadnej nemela :nevim: a proste jsem to brala jako dan z tehotenstvi :nevim: hlavne mi to prislo jako kopani ditete, tak si prorazila cestu ven Deniska a rupla mi i voda :nevim: ale teda kdyz to tu ctu od Car,tak to vypada fakt dost divne :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.1.12 21:32

Jo Car a bylo to predloni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
1.1.12 21:36

A tak vznikají ty drby :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
1.1.12 21:38
pomeranca píše: :mavam: Zdravím v novém roce… konečně jsem přibrala :mrgreen: a začala jsem uvažovat o ambulantním porodu, manžel je též nakloněn :pankac: teď už „jen“ překecat dětskou doktorku. Ale ona pracuje v porodce, tak snad by neměl být problém… :think:

To musíš nějak zařizovat předem?
Já co jsem kde četla (přiznávám, moc toho nebylo), tak mám pocit, že kdybych do něj chtěla jít, tak to asi řeknu až v momentě, kdy bude dítě venku a na můj třetí dotaz mě ujistí, že je v pořádku. Pak teprve bych si asi dupla, že balím a jdu. Mám pocit, že porodnice tomu nejsou extra nakloněné :roll:

• Citovat
  • Upravit
5502
1.1.12 21:42

Co to vůbec je ambulantní porod? Chápu dobře,že porodiš v porodnici,necháš si dítě ošetřit a fičíš domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.1.12 21:51
Brunifid píše:
pomeranca píše: :mavam: Zdravím v novém roce… konečně jsem přibrala :mrgreen: a začala jsem uvažovat o ambulantním porodu, manžel je též nakloněn :pankac: teď už „jen“ překecat dětskou doktorku. Ale ona pracuje v porodce, tak snad by neměl být problém… :think:
Já co jsem kde četla (přiznávám, moc toho nebylo), tak mám pocit, že kdybych do něj chtěla jít, tak to asi řeknu až v momentě, kdy bude dítě venku a na můj třetí dotaz mě ujistí, že je v pořádku. Pak teprve bych si asi dupla, že balím a jdu. Mám pocit, že porodnice tomu nejsou extra nakloněné :roll:

No jenže bys měla mít toho pediatra domluveného předem…

Pomeranco, vím o 3 tady v Brně, co jsou svolní, tak kdyžtak napiš a předám ti kontakty. Jinak bych ti doporučila si najít PA, aby mohl někdo zkouknout i tebe, jak se zavinuje děloha, co dělá případné šití atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.1.12 21:52
Brokianaa píše:
Co to vůbec je ambulantní porod? Chápu dobře,že porodiš v porodnici,necháš si dítě ošetřit a fičíš domů?

Ano, vpodstatě po 2 hodinách jdeš domů, nebo později, jak se kdo cítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
1.1.12 21:55

No jasne, hlavne ze jste se pobavily :-D ja se tomu taky smala, ze tam pichali skoro kazdou, ktera ma ci mela pupek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
2.1.12 07:34
ivuska.h píše:
Brunifid píše:
Já co jsem kde četla (přiznávám, moc toho nebylo), tak mám pocit, že kdybych do něj chtěla jít, tak to asi řeknu až v momentě, kdy bude dítě venku a na můj třetí dotaz mě ujistí, že je v pořádku. Pak teprve bych si asi dupla, že balím a jdu. Mám pocit, že porodnice tomu nejsou extra nakloněné :roll:

No jenže bys měla mít toho pediatra domluveného předem…

Pomeranco, vím o 3 tady v Brně, co jsou svolní, tak kdyžtak napiš a předám ti kontakty. Jinak bych ti doporučila si najít PA, aby mohl někdo zkouknout i tebe, jak se zavinuje děloha, co dělá případné šití atd.

Dík… já vím o jedné a té mojí se nejdřív musím zeptat. Přece jen mít dětskou dr pár minut od baráku je super (i když to není všechno…)

Zatím toho moc nevím, budu zjišťovat co a jak, ale jsem rozhodnutá neříct to předem, protože si myslím, že se pak budou chovat jinak. A ta PA to by se dalo domluvit kde? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
2.1.12 07:37

A teda u onoho tajného těhotenství jsem se také pobavila :twisted: nejdřív jsem myslela, že je těhu Zuzka, tak jsem projela nové látkující maminky asi deset stran vzad… a nic. Pak že Mirii, tak jsem to zase projela a zas žádný příspěvek :lol: No přečíst si to až ráno, ušetřila bych si práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
2.1.12 09:40

Ahoj holky,jen se ptám,jestli náhodou někdo neprodáváte Anavy AIO?Kdyžtak mi napište SZ, díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
2.1.12 09:53
Teri88 píše:
Ahoj holky,jen se ptám,jestli náhodou někdo neprodáváte Anavy AIO?Kdyžtak mi napište SZ, díky…

Viděla jsem něco na MMB, jestli už nebudou pryč. Tady: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• Citovat
  • Upravit
673
2.1.12 10:27

Brunifid,díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení