Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Car, já jsem teď málem spadla smíchy z gauče
Chudák Mirii, to je teda téma
![]()
![]()
Jj to ja mela u obou tehotenstvi,tusim
nekdo to tam tusil pripisoval zanetu ci co,ale ja zadnej nemela
a proste jsem to brala jako dan z tehotenstvi
hlavne mi to prislo jako kopani ditete, tak si prorazila cestu ven Deniska a rupla mi i voda
ale teda kdyz to tu ctu od Car,tak to vypada fakt dost divne
![]()
pomeranca píše:Zdravím v novém roce… konečně jsem přibrala
a začala jsem uvažovat o ambulantním porodu, manžel je též nakloněn
teď už „jen“ překecat dětskou doktorku. Ale ona pracuje v porodce, tak snad by neměl být problém…
To musíš nějak zařizovat předem?
Já co jsem kde četla (přiznávám, moc toho nebylo), tak mám pocit, že kdybych do něj chtěla jít, tak to asi řeknu až v momentě, kdy bude dítě venku a na můj třetí dotaz mě ujistí, že je v pořádku. Pak teprve bych si asi dupla, že balím a jdu. Mám pocit, že porodnice tomu nejsou extra nakloněné ![]()
Co to vůbec je ambulantní porod? Chápu dobře,že porodiš v porodnici,necháš si dítě ošetřit a fičíš domů?
Brunifid píše:pomeranca píše:To musíš nějak zařizovat předem?Zdravím v novém roce… konečně jsem přibrala
teď už „jen“ překecat dětskou doktorku. Ale ona pracuje v porodce, tak snad by neměl být problém…
Já co jsem kde četla (přiznávám, moc toho nebylo), tak mám pocit, že kdybych do něj chtěla jít, tak to asi řeknu až v momentě, kdy bude dítě venku a na můj třetí dotaz mě ujistí, že je v pořádku. Pak teprve bych si asi dupla, že balím a jdu. Mám pocit, že porodnice tomu nejsou extra nakloněné
No jenže bys měla mít toho pediatra domluveného předem…
Pomeranco, vím o 3 tady v Brně, co jsou svolní, tak kdyžtak napiš a předám ti kontakty. Jinak bych ti doporučila si najít PA, aby mohl někdo zkouknout i tebe, jak se zavinuje děloha, co dělá případné šití atd.
Brokianaa píše:
Co to vůbec je ambulantní porod? Chápu dobře,že porodiš v porodnici,necháš si dítě ošetřit a fičíš domů?
Ano, vpodstatě po 2 hodinách jdeš domů, nebo později, jak se kdo cítí.
No jasne, hlavne ze jste se pobavily
ja se tomu taky smala, ze tam pichali skoro kazdou, ktera ma ci mela pupek ![]()
ivuska.h píše:Brunifid píše:pomeranca píše:To musíš nějak zařizovat předem?Zdravím v novém roce… konečně jsem přibrala
Já co jsem kde četla (přiznávám, moc toho nebylo), tak mám pocit, že kdybych do něj chtěla jít, tak to asi řeknu až v momentě, kdy bude dítě venku a na můj třetí dotaz mě ujistí, že je v pořádku. Pak teprve bych si asi dupla, že balím a jdu. Mám pocit, že porodnice tomu nejsou extra nakloněnéNo jenže bys měla mít toho pediatra domluveného předem…
Pomeranco, vím o 3 tady v Brně, co jsou svolní, tak kdyžtak napiš a předám ti kontakty. Jinak bych ti doporučila si najít PA, aby mohl někdo zkouknout i tebe, jak se zavinuje děloha, co dělá případné šití atd.
Dík… já vím o jedné a té mojí se nejdřív musím zeptat. Přece jen mít dětskou dr pár minut od baráku je super (i když to není všechno…)
Zatím toho moc nevím, budu zjišťovat co a jak, ale jsem rozhodnutá neříct to předem, protože si myslím, že se pak budou chovat jinak. A ta PA to by se dalo domluvit kde? ![]()
A teda u onoho tajného těhotenství jsem se také pobavila
nejdřív jsem myslela, že je těhu Zuzka, tak jsem projela nové látkující maminky asi deset stran vzad… a nic. Pak že Mirii, tak jsem to zase projela a zas žádný příspěvek
No přečíst si to až ráno, ušetřila bych si práci ![]()
Ahoj holky,jen se ptám,jestli náhodou někdo neprodáváte Anavy AIO?Kdyžtak mi napište SZ, díky…
Teri88 píše:
Ahoj holky,jen se ptám,jestli náhodou někdo neprodáváte Anavy AIO?Kdyžtak mi napište SZ, díky…
Viděla jsem něco na MMB, jestli už nebudou pryč. Tady: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…