Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
No hlavně je moc fajn se teď podívat pod deníček Celestad - holky si s toho udělaly svou diskuzi u kafíčka… To jsou tak namyšlené trubky…Už čtu jen když se nudím pro pobavení… Ivuš,teď jak budeš kojit,tak budeš jistě zanedbávat celou rodinu i sebe ![]()
Brokianaa píše:
Ivuš,teď jak budeš kojit,tak budeš jistě zanedbávat celou rodinu i sebe
Ony by se děti už neměly ani kojit? ![]()
Brunifid píše:Brokianaa píše:Ony by se děti už neměly ani kojit?
Ivuš,teď jak budeš kojit,tak budeš jistě zanedbávat celou rodinu i sebe
Si piš.že ne…To nejkvalitnější najdeš v Nutrilonu
a navíc budeš v pohodě ![]()
Brokianaa píše:Brunifid píše:Si piš.že ne…To nejkvalitnější najdeš v NutrilonuBrokianaa píše:Ony by se děti už neměly ani kojit?
Ivuš,teď jak budeš kojit,tak budeš jistě zanedbávat celou rodinu i sebea navíc budeš v pohodě
Faaaakt?
ZAS jsem brzda, no jo, jsem holt z vesnice. ![]()
A co je na Nutrilonu víc v pohodě než na kojení? Kojení je nejlevnější a zdaleka nejpraktičtější věc, škoda že to doporučují JEN do půl roku. Vždy je po ruce, nemusí se nic vyvářet, kupovat, ohřívat, míchat, matlat,....... To zas vymyslela která chytrá hlava? ![]()
Brunifid píše:Brokianaa píše:Faaaakt?Brunifid píše:Si piš.že ne…To nejkvalitnější najdeš v NutrilonuBrokianaa píše:Ony by se děti už neměly ani kojit?
Ivuš,teď jak budeš kojit,tak budeš jistě zanedbávat celou rodinu i sebea navíc budeš v pohodě
ZAS jsem brzda, no jo, jsem holt z vesnice.
A co je na Nutrilonu víc v pohodě než na kojení? Kojení je nejlevnější a zdaleka nejpraktičtější věc, škoda že to doporučují JEN do půl roku. Vždy je po ruce, nemusí se nic vyvářet, kupovat, ohřívat, míchat, matlat,....... To zas vymyslela která chytrá hlava?
no jo, ale musis si nechat ocumlavat prsa nekym, kdo si dovolil stat se tvym ditetem a pak je budes mit vykojeny. No a taky bys nemohla s prikrmy zacit uz ve ctvrtem mesici, cim driv, tim, lip, no neeee ![]()
jo a zapomnela jsem, v nutrilonu je prece spoooousta vitaminu a mineralu
Já jsem ze základu líná matka. Než vysazovat na nočník - hodím plíny do pračky a počkám, až si na dvou letech dítě řekne. Zatím neumí mluvit, takže se nebudu namáhat.
Než se matlat s pěti lžičkama příkrmů, strčím dítěti prso, nechám ho žužlat a lehnu si u toho na gauč. A nedej Bože, abych musela v noci vstávat a chystat flaštičku s pitím nebo mlíkem, to radši vyhrnu košili a spím dál, a to ještě dneska, na 15 měsících.
Když tak o tom přemýšlím, tak je dobře, že chtějí zrušit kojenecké ústavy. ![]()
Tak já dnes nakoukla zase pod deníček
, poslední věta: hadry mezi nohy. Mě z nich jebne, ať oni si tam rvou klidně igelit, ale nás ať nechají už na pokoji.
elfans píše:
Tak já dnes nakoukla zase pod deníček, poslední věta: hadry mezi nohy. Mě z nich jebne, ať oni si tam rvou klidně igelit, ale nás ať nechají už na pokoji.
No jo no, podle nich se vracíme zpět do pravěku, co by taková ženská někde v Africe dala že Alweys, že? Urvala by nám prý ruce......ha ha ha, vyzkoušela by jednou a ráda by se vrátila k těm svým hadrům mezi nohy.
lenholka píše:
co se tyce piti tak ja mam doma kachnu, pije tak konvicku denne coz je neco kolem litru, mozna 800ml nevim presne, plus polivky a plus kojeni rano vecer, ma neco pres 9 kilo tak u nas asi dobry, tuk tuk
vojta vypije cistyho caje tak 250 za den … nic moc… ![]()
Brunifid píše:
Já jsem ze základu líná matka. Než vysazovat na nočník - hodím plíny do pračky a počkám, až si na dvou letech dítě řekne. Zatím neumí mluvit, takže se nebudu namáhat.
Než se matlat s pěti lžičkama příkrmů, strčím dítěti prso, nechám ho žužlat a lehnu si u toho na gauč. A nedej Bože, abych musela v noci vstávat a chystat flaštičku s pitím nebo mlíkem, to radši vyhrnu košili a spím dál, a to ještě dneska, na 15 měsících.
Když tak o tom přemýšlím, tak je dobře, že chtějí zrušit kojenecké ústavy.
tak to mame stejne
vojta navic na nocniku nechce sedet, zdrha a pak jeci
careynka píše:
tak to mame stejnevojta navic na nocniku nechce sedet, zdrha a pak jeci
Já to i jednou zkusila (s nočníkem) a úspěch. Ale nějak se mi nezdá, že by se tam vytvářel reflexní oblouk, možná jo, ale hrozně pomalu, to já si pár měsíců počkám, až rozoumek doroste ![]()
Já se teda musím přiznat, že je pro mě pohodlnější flaška. Ano, chtěla jsem kojit co nejdéle, nešlo to, a jakmile jsme přešli plně na UM, tak jsem si říkala k čemu to kojení je, když to jde i bez nervů a bez stresů s flaškou.
Samo že u druhého se budu snažit rozkojit a kojit co nejdéle, ale tak nějak pocitově vím že mi to bude vadit.
Neměla bych si to asi říkat předem, protože to dopadne stejně, ale hold to pro mě bylo jednodušší s flaškou.
Brunifid píše:careynka píše:Já to i jednou zkusila (s nočníkem) a úspěch. Ale nějak se mi nezdá, že by se tam vytvářel reflexní oblouk, možná jo, ale hrozně pomalu, to já si pár měsíců počkám, až rozoumek doroste
tak to mame stejnevojta navic na nocniku nechce sedet, zdrha a pak jeci
reflexni oblouk me rozesmal
ja jsem ho mela za posledni tyden fakt dlouhej
kamos mi varil kafe a u toho jsme se bavili a mezitim se me zeptal, jestli chci mliko a ja na nej cumela a vubec nechapala, na co se me pta
az ho to rozesmalo, musela jsem mit pekne debilni vyraz ![]()
Peti a jak si to dělala v noci, já si to nedovedu představit, takhle je nejjednodušší vyndat prso a nakojit než jít připravovat mlíko, to by naše dítko nevydrželo, to prso je při ruce a má teplotu akorát, nebo se už Bětka v noci nebudila?