Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak,prdne dekuju za fotku,mala je naaadhernaaaaaaa
![]()
Prijde mi uplne hladounka,dopecena… jako jako..jako…proste miminko treba po SC,no
![]()
K vasi otazce:
Tehu s holcickama:POKAZDE MI BYLO SPATNE V PRVNICH 16 TYDNECH HODNE-nezvracimm/minimalne/,zeru silene,kynu,ale je mi permanentne blbe.
Tehu s chlapeckama byly dve,obe dopadly spatne a v obou mi bylo znatelne lip,nez v tehu s holcickama. Ale nevim,zda to bylo jinym pohlavim,anebo tim,ze byly tehu pak uz neproperujici? ![]()
Holky, můžete mi poradit? Já už fakt zapomínám
Prodávám Anavy Easy a vůbec si nemůžu vzpomenout jestli v plence byla i samostatná vkládací plenečka…děkuju
helička píše:
Holky, můžete mi poradit? Já už fakt zapomínámProdávám Anavy Easy a vůbec si nemůžu vzpomenout jestli v plence byla i samostatná vkládací plenečka…děkuju
v easy jsou dvě vkládačky, douhá a krátká, obě se připínají na patentky a obě mají ze zadní strany stejný materiál jako je na plínce. Volná vkládačka tam nebyla žádná
Jinak mně bylo v obou těhotenstvích dobře (relativně) jen ve druhém jsem měla mnohem větší nechutenství ze začátku, mnohem míň jsem přibírala a teď mám chutě na jiné věci, než poprvé. Tak uvidíme…
M-a-j-a píše:
Pomerančo vždycky je nadějeZUzi tak ona od narození pije méně, ne? Třeba to na ni ještě příjde
JO možná že příjde, ale až tak cca v 5ti letech, měla jsem to se starší stejně, jako dítě pít nechtěla a ELi je to samé, rvu to do ní horem spodem. ![]()
ivuska.h píše:
tak konečně máme Julinku
Gratuluju! A hodně zdraví a štěstí. ![]()
Ivushko: obrovská gratulace k maličké! Je moc krásná a jméno taky.
Taky jsme měli pro holčičku vybranou Julinku - pohlaví jsme do porodu nevěděli, takže klucina byl pro nás překvapení.
A teda mě v obou těhotenství u holek bylo sice trochu špatně, ale teď jsem blila do konce prakticky obden.
Brokianaa píše:
No já viskozové nikdy neměla tak nevím…
A používáte ty flísové?
Já jsem používala jen celulozové,teď už nepoužívám žádné. Chtěla jsem ddokoupit i ty fleece,ale malému mokro nevadí tak to neřeším…
Ivusko jeste jednou gratuluji a tesim se na nejake podrobjosti z dom porodu, snad denicek
![]()
Katy2 píše:M-a-j-a píše:JO možná že příjde, ale až tak cca v 5ti letech, měla jsem to se starší stejně, jako dítě pít nechtěla a ELi je to samé, rvu to do ní horem spodem.
Pomerančo vždycky je nadějeZUzi tak ona od narození pije méně, ne? Třeba to na ni ještě příjde
jj, ona i mlíka pila málo, tak 2/3 „normy pro danou váhu“ ![]()
a taky to do ní liju pořád, ovšem výsledek nic moc
zuzanecka81 píše:Katy2 píše:jj, ona i mlíka pila málo, tak 2/3 „normy pro danou váhu“M-a-j-a píše:JO možná že příjde, ale až tak cca v 5ti letech, měla jsem to se starší stejně, jako dítě pít nechtěla a ELi je to samé, rvu to do ní horem spodem.
a taky to do ní liju pořád, ovšem výsledek nic moc
Hele mě ELi blbě pila od narození, mohla jsem se stavět třeba na uši a bylo mi to prd platné.
Jako čím je starší, tím je to lepší.