Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
29.12.11 12:38

Tak,prdne dekuju za fotku,mala je naaadhernaaaaaaa :srdce: :srdce:

Prijde mi uplne hladounka,dopecena… jako jako..jako…proste miminko treba po SC,no :mrgreen: :lol: ;) ;) ;)

K vasi otazce:
Tehu s holcickama:POKAZDE MI BYLO SPATNE V PRVNICH 16 TYDNECH HODNE-nezvracimm/minimalne/,zeru silene,kynu,ale je mi permanentne blbe.
Tehu s chlapeckama byly dve,obe dopadly spatne a v obou mi bylo znatelne lip,nez v tehu s holcickama. Ale nevim,zda to bylo jinym pohlavim,anebo tim,ze byly tehu pak uz neproperujici? :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
29.12.11 12:53

Holky, můžete mi poradit? Já už fakt zapomínám :-) Prodávám Anavy Easy a vůbec si nemůžu vzpomenout jestli v plence byla i samostatná vkládací plenečka…děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.12.11 13:04
helička píše:
Holky, můžete mi poradit? Já už fakt zapomínám :-) Prodávám Anavy Easy a vůbec si nemůžu vzpomenout jestli v plence byla i samostatná vkládací plenečka…děkuju

v easy jsou dvě vkládačky, douhá a krátká, obě se připínají na patentky a obě mají ze zadní strany stejný materiál jako je na plínce. Volná vkládačka tam nebyla žádná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.12.11 13:06

Jinak mně bylo v obou těhotenstvích dobře (relativně) jen ve druhém jsem měla mnohem větší nechutenství ze začátku, mnohem míň jsem přibírala a teď mám chutě na jiné věci, než poprvé. Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.11 13:14
M-a-j-a píše:
Pomerančo vždycky je naděje :-)ZUzi tak ona od narození pije méně, ne? Třeba to na ni ještě příjde :)

JO možná že příjde, ale až tak cca v 5ti letech, měla jsem to se starší stejně, jako dítě pít nechtěla a ELi je to samé, rvu to do ní horem spodem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
29.12.11 13:27

Pomerančo díky, aspoň nemusím nic hledat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
29.12.11 14:06
ivuska.h píše:
tak konečně máme Julinku :)

Gratuluju! A hodně zdraví a štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
29.12.11 14:11

ivuško: Julinka je krásná a jméno taky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
29.12.11 14:38

Ivushko: obrovská gratulace k maličké! Je moc krásná a jméno taky.
Taky jsme měli pro holčičku vybranou Julinku - pohlaví jsme do porodu nevěděli, takže klucina byl pro nás překvapení.

A teda mě v obou těhotenství u holek bylo sice trochu špatně, ale teď jsem blila do konce prakticky obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
29.12.11 14:42

Jé , tak konečně :D . Taky gratuluju Ivušce s Julinkou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
29.12.11 15:27
Brokianaa píše:
No já viskozové nikdy neměla tak nevím…

A používáte ty flísové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
29.12.11 17:07

Já jsem používala jen celulozové,teď už nepoužívám žádné. Chtěla jsem ddokoupit i ty fleece,ale malému mokro nevadí tak to neřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
29.12.11 20:16

Ivusko jeste jednou gratuluji a tesim se na nejake podrobjosti z dom porodu, snad denicek :think: :kytka: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.12.11 20:25
Katy2 píše:
M-a-j-a píše:
Pomerančo vždycky je naděje :-)ZUzi tak ona od narození pije méně, ne? Třeba to na ni ještě příjde :)
JO možná že příjde, ale až tak cca v 5ti letech, měla jsem to se starší stejně, jako dítě pít nechtěla a ELi je to samé, rvu to do ní horem spodem. :roll:

jj, ona i mlíka pila málo, tak 2/3 „normy pro danou váhu“ :nevim:
a taky to do ní liju pořád, ovšem výsledek nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.11 21:37
zuzanecka81 píše:
Katy2 píše:
M-a-j-a píše:
JO možná že příjde, ale až tak cca v 5ti letech, měla jsem to se starší stejně, jako dítě pít nechtěla a ELi je to samé, rvu to do ní horem spodem. :roll:
jj, ona i mlíka pila málo, tak 2/3 „normy pro danou váhu“ :nevim:
a taky to do ní liju pořád, ovšem výsledek nic moc

Hele mě ELi blbě pila od narození, mohla jsem se stavět třeba na uši a bylo mi to prd platné. :roll: Jako čím je starší, tím je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure