Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15710
4.9.12 18:16

@Mysicka31
možná jsi to psala, ale já to zapomněla. čím otíráš prdelku? Jestli ubrouskama, tak zkus ještě vyřadit je. Dej si k přebalováku misku s vodou, nastříhej si nějaké staré tričko a zkus utírat jím. A nebo čaj z řepíku. Nám výrazně pomohla čistá voda na obyč látce bez aviváže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
4.9.12 19:58

@Broučkovka přebaluji na posteli, takže tam misku s vodou mít nemůžu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale jo, vždy skočím do koupelky a namočím si takové ty maličké plenky/ubrousky, jsou 30×30cm, tak otírám tím, když je hodně pokakaný, tak předtím vezmu zlehla tu nejhorší část papírovou kuch. utěrkou… ty vlhčený ubrousky jsem psala že užívám jen venku (zatím je to ale spíš jen u dr. zase tak daleko jsme ještě nebyli, ale zítra nás to čeká páč musím osobně na pracák kvůli RD :-( ) a v noci, ale teď tedy asi vyřadím i to, ale venku budu muset, nedovedu si představit třeba na úp vytáhnout misku s vodou a žínku a malého tam rozbalit a začít umývat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A dr. nám doporučila na omývání silný černý čaj, tak jdeme do toho, u těch bilynkových mám trochu strach, mě nedělá třeba heřmánek moc dobře, tak aby třeba neměl malý alergii po mně… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
4.9.12 20:34

@Mysicka31

přebalování na posteli mě taky čeká, ale to půjde voda do PETky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.9.12 21:35

Moni, já jsem na ven koupila Medvídka. Je to olej, který se v den potřeby naředi vodou a k tomu jsou suché ubrousky. Je to v lahvičce se sprejem, takže celkem komfortní použití. Čistí to dobře a určitě je to lepší než vlhčené ubrousky, protože je to přírodní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.9.12 21:46
@pomeranca píše:
Moni, já jsem na ven koupila Medvídka. Je to olej, který se v den potřeby naředi vodou a k tomu jsou suché ubrousky. Je to v lahvičce se sprejem, takže celkem komfortní použití. Čistí to dobře a určitě je to lepší než vlhčené ubrousky, protože je to přírodní…

Já používám Medvídka doma, ale s látkovýma ubrouskama. Jinak s vlhčených se mi hodně osvědčily olejové z DM, mají fakt dobré složení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
4.9.12 22:06

@ivuska.h Tak ty olejové jste u nás zapomněli a já je teda zkusila a prd to myje :lol:..Když se teda trošku navlhčí vodou, tak pak je to bezkonkurenční - ani jsme nevěděla že DM něnco takového má, ale musím je navlhčit, jinak prcku od hovínka prostě nevytřu. Jen se to šudlí a šudlí..tož nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.9.12 22:23

Které jsou olejové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.9.12 22:54
@zelazuzu píše:
@ivuska.h Tak ty olejové jste u nás zapomněli a já je teda zkusila a prd to myje :lol:..Když se teda trošku navlhčí vodou, tak pak je to bezkonkurenční - ani jsme nevěděla že DM něnco takového má, ale musím je navlhčit, jinak prcku od hovínka prostě nevytřu. Jen se to šudlí a šudlí..tož nevím :think:

Ha, já jsem tušila, že budou u vás :lol: Jinak mě se s tím zadek myje dobře, asi máte tam v horách nějaký divný hovínka :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.9.12 22:56
@Brokianaa píše:
Které jsou olejové?

Tyto http://www.dm.de/…tuecher.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
4.9.12 23:18
@ivuska.h píše:
Ha, já jsem tušila, že budou u vás :lol: Jinak mě se s tím zadek myje dobře, asi máte tam v horách nějaký divný hovínka :jazyk: :lol:

Jo, jo, zůstaly tu, jen jsem to zapomněla dát vědět…A tuším tu ještě něco ostalo, jakási prkotina, ale to už nevím…Možná nějaká vaše jednorázovka?
:dance: :mrgreen: :dance: :mrgreen: hi, hi, hi..

Ale ty hovínka mi to fakt maže po prcině když to dělám jen za sucha a to má prcek jen vaječinu a i čerstvá vaječina - nezaschlá s tím fakt nešla..tak jsem to zkusila namočit a pak to bylo úúžasné, ale to je holt nepraktické na vlhčené ubrousky…no nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.9.12 10:09
@ivuska.h píše:

Tak tyhle používám na vaječinu úplně v pohodě :) - co to ten Petřík kadí? :)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
5.9.12 10:15

Kuk, jedna tématická :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8651
5.9.12 10:25
@Brunifid píše:
Kuk, jedna tématická :mrgreen:
Úúúúžasné! :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
5.9.12 10:36

@Brunifid je sladkej :srdce: ještě jednou gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
5.9.12 10:53
@ivuska.h píše:

Já používala tyto http://www.dm.de/…_278420.html
a nikdy nebyl problém :nevim: myslím, že malému tu opruzeninu způsobilo to, jak dostal 2× ty polyesterky a od té doby se toho nemůže chudák zbavit :-( čili já se zbavuji těch hnusnejch gatí :cert: :cert: :cert: holt budu muset vyšetřit čas a dodělat alespoň jedny vlňáčky nebo mu dám vel. M místo S a budu doufat že mu to neproteče kolem nožek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure