Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj látkařky, jdu se vám sem v mísit s dotazem
máte některá, prosím, zkušenost s kalhotkovými plenkami Little Lamb vel. 1? díky ![]()
Šité jídlo mají i v Ikei, moc hezky provedené a o poznání levnější, pokud tedy nevyžadujete tu ruční práci.
@ivuska.h Jo, v Ikei ho mají, ale toto je přímo umělecké dílo - nádhera..
Holky co máte pop-in new gen měla bych na Vás dotaz cca na přelomu 3-4 měsíce mě začaly poměrně dost protékat kolem nožiček. Svrchní kalhotky peru podstatě jen v ruce. Zdá se mi, že tomu nijak extra nepomohla ani vložka. Navíc máme dost tvrdou vodu, takže plenky mám poměrně hrubé. Pomohl Vám Permon či něco jiného i na savost? Jinak peru většinou v Lovele nebo Nappy ultra care.
Tady máte nápad na kuchyňku za pár kaček https://www.facebook.com/photo.php?…
Kuchyňku u nás udělá manželův kolega.
Prý se pustil s vervou do vymýšlení a smutně dodal, že dřív jak na konci září se k tomu nedostane. Tak ho chlap uklidnil, že není spech, že ji potřebujem až na Vánoce. ![]()
Obávám se, že ta krabicová by u nás vydržela tak maximálně jeden večer.
Mimochodem, mám takový pocit, že Brunifid měla někdy tenhle týden termín, tak jsem zvědavá, kdy bude nějaké echo o miminu. ![]()
@Flyingfrog píše:
Mimochodem, mám takový pocit, že Brunifid měla někdy tenhle týden termín, tak jsem zvědavá, kdy bude nějaké echo o miminu.
joo, zvědavá to já jsem taky
ale však ono to bude. Podle metříku je dnes tři dny po termínu
@Flyingfrog No my jsme zvědavé i na tebe
ty taky ještě nic
už jsi skoro taky v termínu.
@PetkaK píše:
@Flyingfrog No my jsme zvědavé i na tebety taky ještě nic
už jsi skoro taky v termínu.
Mno jo, to moje dítě ven rozhodně nechce. Posly sice sem tam mám, ale to tak jednou denně.
Já tak strašně moc nechci přenášet nebo rodit v tom termínu.
Dítě má povel nejpozději 6.9. vylézt. ![]()
Třeba ho naláká nová plína. Včera jsem chlapovi ukazovala nové vzory PULek u ivušky a jakože náhodou jsem pak klikla na nové vzory AIO, no tak vybral slony. ![]()
Tak Šimon je definitivně bez plínek. víc jak týden je nemá ani na noc a nehoda zatím žádná (Vůůůůůůůůůůůůbec se nechlubím
)
@pomeranca píše:
Tak Šimon je definitivně bez plínek. víc jak týden je nemá ani na noc a nehoda zatím žádná (Vůůůůůůůůůůůůbec se nechlubím)
Tak já ti teda ani nepogratuluju, když se nechlubíš. ![]()
(ale jen tak mezi námi, on to třeba výjimečně číst nebude, tak „je to šikula a gratuluju“)
@pomeranca píše:
Tak Šimon je definitivně bez plínek. víc jak týden je nemá ani na noc a nehoda zatím žádná (Vůůůůůůůůůůůůbec se nechlubím)
Ondra zatím jen na den, v noci sice nečůrá, ale nerada bych převlíkala, kdyby náhodou ano ![]()
Týýý brďo holky, tak to já tedy gratuluju!!! Pomerančo malý je extra šikula a Ivuško to si snad děláš srandu néé??? Vždyť ještě před 14dny nic a teď ani v tu noc nečurá??? Tak to Mája stále pravidelně do noční a odpolední plíny kadí a v noci je počuraná vždy a odpoledne není tak moc, ale taky tam něco je i krom těch bobků
..