Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14103
25.8.12 21:16
@pomeranca píše:
Tak mě trvalo několik dní než jsem vykomunikovala detaily (jaká látka, výšivka atd…) a od té doby kdy tohle bylo hotovo, tak to bylo za 8 dní ušité a pak to za další tuším 3 nebo 4 dny došlo poštou (ušité bylo v sobotu)
Jsem zvědavá co vybereš…

Tak my s chlapem vybrali celkem hned. Se nám líbily dva motivy, tak jsem nechala vybrat chlapa.
Uvidím, jestli se k tomu bude vůbec nějaká výšivka hodit.

Jako to by bylo super, kdyby to bylo tak brzo hotové. :-) Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.8.12 21:38

Vidíš, já vybírala dlouho, protože to pravé tam prostě nebylo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.8.12 13:42

Dneska mi povídala moje sestra, že se snaží svého manžela přesvědčit na látkovky a to ještě není ani těhotná :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
26.8.12 13:45
@pomeranca píše:
Dneska mi povídala moje sestra, že se snaží svého manžela přesvědčit na látkovky a to ještě není ani těhotná :pankac:

Správněěěě. :-)

Jinak když to tak čtu, tak mám fakt chlapa zlatého, nejenže hned souhlasil, když jsem řekla o nošení a látkování, ale taky se do toho pustil hned se mnou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
26.8.12 13:53

Vím, že to sem prdlačku patří, ale taky vás sem chodí hodně.

Co dvouleťačce k narozeninám? Od nás dostane prolejzací tunel a mamka se ptala, co jí mají koupit. Měla bych představu nějaké interaktivnější hračky. DUPLO neradit, to ji silně nebaví. :-(
K Vánocům dostane koloodrážedlo a dřevěnou kuchyňku (plus nádobí). Ale nevím, co poradit našim k těm narozeninám… Achjo. Nechci blbost, ale zase ne nic extra drahého.
Klidně to může být knížka, ale fakt netuším co, když barvy zná, zvěře hodně pozná (i se zvukem)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
26.8.12 14:08
@Flyingfrog píše:
Správněěěě. :-)Jinak když to tak čtu, tak mám fakt chlapa zlatého, nejenže hned souhlasil, když jsem řekla o nošení a látkování, ale taky se do toho pustil hned se mnou. :-)

já se chlapa ani neptala ;) - stejně se většinou starám já. Ale výbavu jsem nakupovala postupně, tak to nebyla taková pálka najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
26.8.12 14:09

@Flyingfrog Jakou mate vybranou drevenou kuchynku? Ja uz z toho vyberu rostu, ta ikeacka mmi prijde silene draha.. asi budu muset donutit dedu, aby neco vyrobil ;-)

• Citovat
  • Upravit
10713
26.8.12 14:12
@Flyingfrog píše:
Vím, že to sem prdlačku patří, ale taky vás sem chodí hodně.Co dvouleťačce k narozeninám? Od nás dostane prolejzací tunel a mamka se ptala, co jí mají koupit. Měla bych představu nějaké interaktivnější hračky. DUPLO neradit, to ji silně nebaví. :-(
K Vánocům dostane koloodrážedlo a dřevěnou kuchyňku (plus nádobí). Ale nevím, co poradit našim k těm narozeninám… Achjo. Nechci blbost, ale zase ne nic extra drahého.
Klidně to může být knížka, ale fakt netuším co, když barvy zná, zvěře hodně pozná (i se zvukem)…
Šimon dostal tatrovku :mrgreen: to asi poradit nechceš. My kupujeme jen drobnosti, takže od nás měl zatloukačku a maňásky na prst, tatrovka byla od jedné babičky a… doprčic, co dostal od té druhé :think: hm, aha, duplo. :twisted: Takže jsem neporadila. :roll:

A co koupit něco užitečného? My kupovali nedávno Šimonovi nové povlečení na velkou peřinu, dosud měl jen malou, a je z těch autíček na peřině odvařenej :palec: další: Pak má ještě novou jídelní židličku. Normální hrneček s krtečkem a nový talíř s krtečkem.

Holka by mohla mít radost i z nějakého nového oblečení, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
26.8.12 14:13

@Flyingfrog Nevím jestli poradím, ale u nás frčí plastelín Play Doh a různé ty nástroje k tomu, plus panenky a různé vybavení k nim. (teď má toto http://www.alza.cz/…-d146300.htm a toto http://www.alza.cz/…-d302422.htm), plus jsem k tomu v hračkářství dokoupila set do kuchyňky (vykrajováka a váleček), na vánoce dostane asi další srandičky k tomu.

A potom teda dostala toto - na učení barev, ale když už je vaše umí tak nevím. Naše je neumí. http://www.maxikovy-hracky.cz/…ercetti-4199

• Citovat
  • Upravit
14103
26.8.12 14:36
@analoja píše:
já se chlapa ani neptala ;) - stejně se většinou starám já. Ale výbavu jsem nakupovala postupně, tak to nebyla taková pálka najednou.

Já se ho taky neptala, já má to oznámila. :-)

U nás se staráme tak nějak oba. Byla to moje podmínka pro to, mít dítě.

@Anielkha píše:
@Flyingfrog Jakou mate vybranou drevenou kuchynku? Ja uz z toho vyberu rostu, ta ikeacka mmi prijde silene draha.. asi budu muset donutit dedu, aby neco vyrobil ;-)

Nemáme vybranou. Manžel má kolegu v práci, co snad umí truhlařit, tak se domluví s ním, případně se zeptám truhláře, co nám dělal zábranu dolů na schody.
Ikeácká je fakt drahá na to, že je vlastně takhle konečná. Já bych ty prachy dala klidně, ale za něco, co si navrhnu.

@PetkaK píše:
@Flyingfrog Nevím jestli poradím, ale u nás frčí plastelín Play Doh a různé ty nástroje k tomu, plus panenky a různé vybavení k nim. (teď má toto http://www.alza.cz/…-d146300.htm a toto http://www.alza.cz/…-d302422.htm), plus jsem k tomu v hračkářství dokoupila set do kuchyňky (vykrajováka a váleček), na vánoce dostane asi další srandičky k tomu.A potom teda dostala toto - na učení barev, ale když už je vaše umí tak nevím. Naše je neumí. http://www.maxikovy-hracky.cz/…ercetti-4199

Barvy moje dítě umí i odstínové (fialová, růžová, oranžová), takže by ji tohle fakt nebavilo.

Ale o té plastelíně popřemýšlím. Díky.

Panenky u nás toliko nejedou. Možná by brala tu tatrovku, ale tu nechci sem do bytu, protože to dělá příšerný randál a já si nechci znepřátelit hodné sousedy. :-)
@pomeranca píše:
Holka by mohla mít radost i z nějakého nového oblečení, ne? :nevim:

Dvouletá? :-) Ona je spíš klučičí. :-) Jí fakt by udělala radost ta tatrovka.
Možná jí koupím mašinku Tomáše.

Zatloukačku má, ta ji baví (mě už méně, když do toho tříská jak hluchý do vrat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
26.8.12 15:20

@Flyingfrog Taky mě napadla ta modelína, jinak tedy hledím že ji Duplo nebaví, naše Mája si zas nehraje s ničím jiným…Zrovna dnes jsme to řešili s manželem, že asi teď k svátku dostane další lego, bo ikdyž mám hraček plný sklad, tak absolutně nevím co z toho jí dát, protože ji nic brzo nebude bavit…To s legem si hraje furt..Modelínu máme - přiznám se ale, že není načatá - děsím se toho 8o.
Nebo pak tiskátka - na MMB jsem viděla i ty se smývatelnou barvou..ty asi taky koupím..
Jo a tu Ikeáckou kuchyňku jsme taky chtěli koupit zrovna tento týden, ale ta cena je fakt děsná..3tis a to v tom není ani to náčiní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
26.8.12 15:23

Tady jsou ta razítka http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
26.8.12 15:28

Stelu spis bavi staveni z drevenych kostek. Tiskatka mame, po chlapovi, plus i nejaka nova, ale tech se bojim ja. Nerada bych mela vsechno zatiskane. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
26.8.12 15:41

@zelazuzu U nás DUPLO nemá vůbec cenu kupovat, ani kostky nic. Prostě na to hází bobek. Ale kdejaké umělecké serepetičky jsou fajn - od plastelíny, přes pastelky, vodovky, razítka atd…

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
26.8.12 16:03

@zelazuzu Té play doh se neděs, nelepí, a pokud se někde zanechá, tak ztvrdne a ráno sebereš :) - máme doma všude koberce (to víš) a nikde ani kousek plastelíny :) a že si s tím hraje denně několik hodin :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí