Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
22.8.12 13:11
@Flyingfrog píše:
Jojo, to jsem koukala. :-) Když tady koně nevidno. Vy k těm zvířatům máte blíž. Celkem závidím. :-)

To musíš malinko popojet, taky to nemáme za barákem. Teda koně, jinou zvěř máme i před barákem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
22.8.12 13:15

Centrifugu na pouti neměli, měli tam něco ještě příšernějšího, chvilku jsem přemýšlela, že bych tam s ní šla, ale přeci jen to bylo dost drsné. Asi by ji tam ani nepustili.
Tatínek by blil místo nás na zemi :mrgreen:
Kolotoče klasické frčej, cokoliv co jede po kolejnicích a má volant, v marketech takový ty auta a letadla na desetikačku, živí koně, malej řetízák, co ještě? :think:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
22.8.12 13:18

@Brunifid V obchodě si do toho auta taky sedne, a když se jí zeptám jestli to chce pustit tak nechce, co já jí přemlouvat nebudu :)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
22.8.12 13:26
@PetkaK píše:
@Brunifid V obchodě si do toho auta taky sedne, a když se jí zeptám jestli to chce pustit tak nechce, co já jí přemlouvat nebudu :)

To já jí teda přemlouvám, po třetí jízdě už docela vehementně, ať jde dolů :twisted: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14103
22.8.12 13:40

Stela jezdí v obchoďáku ve vláčku. Dřív jezdila dvě jízdy a dobrovolně slejzala, teď slejzá dobrovolně po první.
Ona vůbec celkem ochotně lezla dolů z mašinek a houpaček, ale ten hrad jaksi nijak nezastavoval, ten byl pořád stejný, tak ji nic nenutilo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
22.8.12 14:55

@PetkaK no to si solidně užíváte s tím ubližováním :hug: Klárku to drželo asi tak první 4 měsíce :think:, to jsem fakt musela dávat bacha, protože 3× udělala halí a pak z ničeho nic vší silou praštila, teď už ho jen občas kopne, když k ní doleze a snaží se u ní postavit, nebo odstrčí, ale že by cíleně šla za ním a ubližovala, tak to už ne. Akorát dneska když si hrála s plastovými zvířátky, tak vzala krávu a začala ho rohy píchat do nohy, malý začal mrčet, tak jí sprdnu, že se to nedělá, načež mi ona řekla, že to ona né, ale klavička :mrgreen:.
Nebojte holky netrvá to věčně, jenom do té doby, až to Ti mladší začnou vracet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.8.12 14:59

@ankasz Tak do 4 měsíců nám zbývá 14 dní :) - a to je začátek září, a začne školička a možná i kroužek pro Al. tak se to třeba uklidní, anebo taky ne a bude to ještě horší :)

Jo mě už Alžbětka taky říkala že jí bebí udělal medvídek kterého držela v ruce :mrgreen: - děti jsou podšívky :)

• Citovat
  • Upravit
10713
22.8.12 20:45

Tak dnes premiéra, noc bez plínky. Zeptala jsem se, jestli chce spát bez plínky, odsouhlasil mi to, tak jsem natáhla nepromokavou podložku a bylo. Jsem zvědavá, jak to teda dopadne, vzhledem tomu, že se občas v noci stěhuje k nám :mrgreen: a tím spíš pokud spí právě na té podložce, asi se na ní víc potí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
22.8.12 22:03
@pomeranca píše:
Tak dnes premiéra, noc bez plínky. Zeptala jsem se, jestli chce spát bez plínky, odsouhlasil mi to, tak jsem natáhla nepromokavou podložku a bylo. Jsem zvědavá, jak to teda dopadne, vzhledem tomu, že se občas v noci stěhuje k nám :mrgreen: a tím spíš pokud spí právě na té podložce, asi se na ní víc potí :think:

Ondráš ječel, že nechce plínu, ale tak daleko zatím není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
22.8.12 22:37

@PetkaK ale jo, ono se to určitě zlepší, jen se hold neví kdy :P

@pomeranca tak držím palce, ať je ráno postel suchá, já se k tomu, že Klárce nedám na noc plínu stále odhodlávám, 2 dny zpátky měla plínku ráno suchou, ale teď zas 2× počůranou, vedle postele má nočník, kdyby náhodou, plínu si sundat umí, vždycky ráno si jí sundá odnese do kýble do koupelny a příjde ještě za náma do postele, budu muset koupit nějakou nepromok. podložku a taky to risknout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
24.8.12 21:08
@ivuska.h píše:
Tak Ondráš si to vybral skoro na den přesně :lol:

Vidíš kolik jsi ušetřila, co uděláš s 15 litrama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
24.8.12 21:20
@pomeranca píše:
Vidíš kolik jsi ušetřila, co uděláš s 15 litrama?

Hm, až najdu, kam se schovaly, tak si to promyslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
25.8.12 21:04

Jipipííí, jdu vybírat látku na skaldino. :-)

pomerančo: Jak dlouho od vybrání látky trvalo, než to paní ušila? Já se tak těším. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.8.12 21:07
@Flyingfrog píše:
Jipipííí, jdu vybírat látku na skaldino. :-)pomerančo: Jak dlouho od vybrání látky trvalo, než to paní ušila? Já se tak těším. :-)

to už bylo rychle… počkej mrknu do mailu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.8.12 21:12

Tak mě trvalo několik dní než jsem vykomunikovala detaily (jaká látka, výšivka atd…) a od té doby kdy tohle bylo hotovo, tak to bylo za 8 dní ušité a pak to za další tuším 3 nebo 4 dny došlo poštou (ušité bylo v sobotu)
Jsem zvědavá co vybereš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí