Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Centrifugu na pouti neměli, měli tam něco ještě příšernějšího, chvilku jsem přemýšlela, že bych tam s ní šla, ale přeci jen to bylo dost drsné. Asi by ji tam ani nepustili.
Tatínek by blil místo nás na zemi ![]()
Kolotoče klasické frčej, cokoliv co jede po kolejnicích a má volant, v marketech takový ty auta a letadla na desetikačku, živí koně, malej řetízák, co ještě? ![]()
@Brunifid V obchodě si do toho auta taky sedne, a když se jí zeptám jestli to chce pustit tak nechce, co já jí přemlouvat nebudu ![]()
Stela jezdí v obchoďáku ve vláčku. Dřív jezdila dvě jízdy a dobrovolně slejzala, teď slejzá dobrovolně po první.
Ona vůbec celkem ochotně lezla dolů z mašinek a houpaček, ale ten hrad jaksi nijak nezastavoval, ten byl pořád stejný, tak ji nic nenutilo. ![]()
@PetkaK no to si solidně užíváte s tím ubližováním
Klárku to drželo asi tak první 4 měsíce
, to jsem fakt musela dávat bacha, protože 3× udělala halí a pak z ničeho nic vší silou praštila, teď už ho jen občas kopne, když k ní doleze a snaží se u ní postavit, nebo odstrčí, ale že by cíleně šla za ním a ubližovala, tak to už ne. Akorát dneska když si hrála s plastovými zvířátky, tak vzala krávu a začala ho rohy píchat do nohy, malý začal mrčet, tak jí sprdnu, že se to nedělá, načež mi ona řekla, že to ona né, ale klavička
.
Nebojte holky netrvá to věčně, jenom do té doby, až to Ti mladší začnou vracet ![]()
@ankasz Tak do 4 měsíců nám zbývá 14 dní
- a to je začátek září, a začne školička a možná i kroužek pro Al. tak se to třeba uklidní, anebo taky ne a bude to ještě horší ![]()
Jo mě už Alžbětka taky říkala že jí bebí udělal medvídek kterého držela v ruce
- děti jsou podšívky ![]()
Tak dnes premiéra, noc bez plínky. Zeptala jsem se, jestli chce spát bez plínky, odsouhlasil mi to, tak jsem natáhla nepromokavou podložku a bylo. Jsem zvědavá, jak to teda dopadne, vzhledem tomu, že se občas v noci stěhuje k nám
a tím spíš pokud spí právě na té podložce, asi se na ní víc potí ![]()
@pomeranca píše:
Tak dnes premiéra, noc bez plínky. Zeptala jsem se, jestli chce spát bez plínky, odsouhlasil mi to, tak jsem natáhla nepromokavou podložku a bylo. Jsem zvědavá, jak to teda dopadne, vzhledem tomu, že se občas v noci stěhuje k náma tím spíš pokud spí právě na té podložce, asi se na ní víc potí
Ondráš ječel, že nechce plínu, ale tak daleko zatím není…
@PetkaK ale jo, ono se to určitě zlepší, jen se hold neví kdy ![]()
@pomeranca tak držím palce, ať je ráno postel suchá, já se k tomu, že Klárce nedám na noc plínu stále odhodlávám, 2 dny zpátky měla plínku ráno suchou, ale teď zas 2× počůranou, vedle postele má nočník, kdyby náhodou, plínu si sundat umí, vždycky ráno si jí sundá odnese do kýble do koupelny a příjde ještě za náma do postele, budu muset koupit nějakou nepromok. podložku a taky to risknout ![]()
@ivuska.h píše:
Tak Ondráš si to vybral skoro na den přesně
Vidíš kolik jsi ušetřila, co uděláš s 15 litrama?
@pomeranca píše:
Vidíš kolik jsi ušetřila, co uděláš s 15 litrama?
Hm, až najdu, kam se schovaly, tak si to promyslím ![]()
Jipipííí, jdu vybírat látku na skaldino. ![]()
pomerančo: Jak dlouho od vybrání látky trvalo, než to paní ušila? Já se tak těším. ![]()
@Flyingfrog píše:
Jipipííí, jdu vybírat látku na skaldino.pomerančo: Jak dlouho od vybrání látky trvalo, než to paní ušila? Já se tak těším.
to už bylo rychle… počkej mrknu do mailu
Tak mě trvalo několik dní než jsem vykomunikovala detaily (jaká látka, výšivka atd…) a od té doby kdy tohle bylo hotovo, tak to bylo za 8 dní ušité a pak to za další tuším 3 nebo 4 dny došlo poštou (ušité bylo v sobotu)
Jsem zvědavá co vybereš…
To musíš malinko popojet, taky to nemáme za barákem. Teda koně, jinou zvěř máme i před barákem