Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
22.8.12 08:32

@Brunifid No to ti tak věřím…to je Uma Thurman, ne ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.8.12 08:40
@ankasz píše:
Jak to 8o???

No prostě bere Danielku jako soupeře a vyžaduje se pozorností tím že jí dělá AU a ještě se u toho směje a hlásí mi to že udělala Dany bebí :nevim:

Strká jí prsty do očí, uši, pusy (nedávno tak, že se Danielka poblila obloukem i nosem), divím se, že nemá ještě Danielka vykloubené rameno (přitáhne si jí když je v postýlce na druhé straně za ruku), hází po ní hračky, když dám Danielku na zem, tak si hned chce lehnout vedle ní, no ale nevydrží to dlouho, pak se u ní vrtí takže leží spíše na ní, když vstává tak zásadně opřená rukou o její břicho (nikdy ne tou druhou kde Danielka neleží). Když kojím tak sedí u nás a neustále jí píchá do břicha nebo do hlavy a tvrdí mi že dělá malá malá. Odtahuje Danielku od prsa. Nedávno jsem jí načapala jak jí přebaluje (Danielka ležela v postýlce, už měla odepnuté body i plínu a Alžbětka prstem zkoumala pipku :mrgreen: ). Jako nevím je na ní prostě hrubá. :(

A to si myslím že se Danielce nijak extra nevěnuju, aby se cítila odstrčená.

• Citovat
  • Upravit
10713
22.8.12 09:30

@PetkaK Asi tak to vypadá u nás :zed: :zed: ječení, aby se lekl a začal řvát, od kojení teda neodtahuje, právě naopak, přistrkuje hlavu k prsu, ale fakt „jemně“ :? ducání do hlavy, mlácení… Aspoň že to píchání do očí už přestal dělat. Zato ho napadlo, že může čistit nos vatovými tyčinkami :evil: (čímž tě chci potěšit, že v tom nejsi sama)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
22.8.12 10:12
@Brunifid píše:
Třeba tady, to je z neděle. :twisted:

Šikovná maminka :potlesk: a holčička taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
22.8.12 10:13
@Brokianaa píše:
@Brunifid No to ti tak věřím…to je Uma Thurman, ne ty :lol:

Ha! A já si říkám že mi Brunifid někoho připomíná! To je teda podoba..Jen jiná barva vlasů a je to celá Uma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.8.12 10:13

Tak moje dítě je agresivní naštěstí jen na nás, protože miminko tu žádné nemáme :lol: ale i tak jsem teda ráda, že v tom nejsem sama… I když po něm teda často křičím ať to nedělá…přecejen ho bude horší něco odnaučit než normální dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
22.8.12 10:18
@pomeranca píše:
@PetkaK Asi tak to vypadá u nás :zed: :zed: ječení, aby se lekl a začal řvát, od kojení teda neodtahuje, právě naopak, přistrkuje hlavu k prsu, ale fakt „jemně“ :? ducání do hlavy, mlácení… Aspoň že to píchání do očí už přestal dělat. Zato ho napadlo, že může čistit nos vatovými tyčinkami :evil: (čímž tě chci potěšit, že v tom nejsi sama)

Ach jo holky :? ..Tak to jste na tom hůř než my tedy - Péťa teda už byl taky kolikrát plácnut po hlavičce a neustále má Mája tendence se na nás valit a kostky z Lega už po nás taky několikrát hodila, ale není to oproti vám až tak strašné…ale je pravda, že Máju hlídám jak ostříž, ale to vy asi taky že..No musíme doufat že to brzo přejde, je to fakt na mrtvicu :zed:
Taky tu má pořád rozkramovaný ten domeček z Lega, co jí přivezl bráška z porodnice, takže pokaždé když něco, tak jí vyhrožujeme, že jí Lego vezmeme, protože jí ho přece přivezl ten hodný bratříček, ke kterému se teď tak ošklivě chová..A ona taky pořád opakuje „Bráška přivezl Lego“, tak nevím, možná to není tak strašné, bo se o to Lego bojí, aby jsme jí ho nesebrali, fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
22.8.12 10:25

Uma Thurman - to je ta z Kill Bill? :oops: Jestli jo, tak ta je dobrá :mrgreen: Ale blonďatá, to si vyprošuju :twisted:

A přestaňte strašit se surovýma dvouleťákama, jo? My se s Pavlínkou těšíme na mimi, budeme ho vozit, dělat mu malá a tak vůbec! :think:

• Citovat
  • Upravit
2064
22.8.12 10:32
@Brunifid píše:
Uma Thurman - to je ta z Kill Bill? :oops: Jestli jo, tak ta je dobrá :mrgreen: Ale blonďatá, to si vyprošuju :twisted:A přestaňte strašit se surovýma dvouleťákama, jo? My se s Pavlínkou těšíme na mimi, budeme ho vozit, dělat mu malá a tak vůbec! :think:

Bruni to Ti fakt ještě nikdy nikdo neřekl že jsi jí podobná? Mě teda přijdeš podobná hodně - no jak píšu, jen ty vlasy má jiné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.8.12 10:37

On je někdy zlatej, klidně si s ním půl hodiny hraje, nosí mu hračky, aby se měl na co koukat a podobně, i pomáhat ho baví, odnáší počůraný plínky do kyblíku, umývá se mnou Matoušovi zadek a tak, ale najednou mu rupne v hlavně a liskne ho :zed: To ječení je fakt příjemný, zvlášť u kojení, nic nefunguje, aby to přestal dělat. Chápu že se zrovna nudí, ale když kojím, tak mu nemůžu vymýšlet zábavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.8.12 10:42

@zelazuzu Já jsem asi týden každou hozenou hračku brala a „vyhazovala“ do koše (schovávala jsem to), ale jí je to jedno, ale je to tím že hraček má moc a žádnou nemá oblíbenou. Takže se to obešlo bez úspěchu takovéto schovávání.

U nás je to teda asi i tím že se Alžbětka nudí (je pravda, že dopoledne se hold nudí, protože já vařím), odpoledne se jí snažím věnovat (kreslíme, hrajeme si s plastelínou, jdeme do obchodu a pak ven na písek), ale třeba když jsme byli 14 dní u babičky tak jsme měli pořád nějakou akci (ZOO, koupaliště, hory, procházky, kamarádky), byli kolem ní neustále dva další dospělí (babi a prababi, babi a děda) a vůbec si nevzpomněla na Danielku. Bylo to i pro ní super, jenže jak to udělat doma, se dvěma dětma a sama na ně. Vidím na ní že prostě chce neustále něco dělat, ale nemá k tomu bohužel možnost. Já se třeba sama bojím jít s něma na koupaliště, nebo někam vyrazit na výlet. Třeba když bych potřebovala kojit, tak bych malou asi musela přivízat do svěrací kazajky aby neutíkala. :nevim:

Trošku doufám v tom, že od září začne chodit do školičky (nejdřív 2× týdně, pak jednou) a snad jí to trošku zabaví :think:

@pomeranca :hug: Je to náročné. Těším se až to přejde (je otázka kdy to bude a jestli to vůbec nastane :think: )

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
22.8.12 10:45

@pomeranca Hračky si Danielka bere tak 14 dní, učím Alžbětku jí je podat, vyčkat než si jí vezme, ale zatím jí je spíš do té ruky nutí, a když si jí D. nevezme do vteřiny tak to po ní prostě hodí. :nevim:

Přebalovat by jí chtěla pořád, to zase jo. A nejlíp když jí odbalím a je pokaděná, tak Alžbětka hned Dády tytyty, nene, a ukazuje na nočník, ale že sama na ten nočník nechodí a kadí do plíny to už jí nedojde :twisted:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
22.8.12 10:49

A zpět k plínám. Včera jsem dala vyčůrat Danielku nad nočník (jako) aby to Alžbětka viděla. (Předtím jsem tam nalila vodu). Alžbětka hned zatleskala, volala že ona taky, takže jsme sundaly plínu a vyčůrala se. Říkám jí teď nebude mít plínu, budeš nahatá, a až bude chtít půjdeš na nočník (a hrály jsme si), hodina, dvě, tři nic, říkám pojď se zkusit vyčůrat. Že ne. Po 4h bez plíny se nevyčůrala (vypila mezitím 2 hrnky vody). No dopadlo to tak, že jsem potřebovala jít Danielku koupat a věděla jsem že Alžběta celý den nekadila, tak jsem jí nasazovala plínu po těch 4h a co myslíte, než jsem dopla patentky tak cítím mokro! A než jsem svlíkla Danielku do vany tak cítím smrad. A to byla 4h bez plíny. Prostě to zadržovala do té doby než mohla. No nic, takže jsem zase nočník schovala na záchod a prdím na to.

• Citovat
  • Upravit
225
22.8.12 11:07

Ahoj! Holky jestli vás můžu uklidnit tak já jsem s mojí ségrou o dva roky a jako malá jsem dělala přesně to co tady popisujete, hrála jsem si na miminko, i když už jsem to všechno dávno uměla, rušila jsem mámu při kojení a vyžadovala pozornost. Ráno jsem malou prý dokonce vyhazovala z postýlky, tak, že jsem si pod ní vlezla, zapřela se zespodu o matraci a prudce kopala, tak že tam chudák nadskakovala jak na pouti :lol:. Máma z toho prý šílela, byla doma pořád sama, protože taťka měl od rána do večera práci..prý je to normální a dělá to většina sourozenců, co jsou takhle blízko věkově k sobě ;) to chce jen nějakou dobu vydržet a ono se to srovná, prý mě nejvíc bodla školka..
Jinak už mám první Anavy! :D Jen škoda, že mám takového hubeńourka, jsou mu totiž ještě velké :,(..má hrozně hubený nožičky a ty gumičky kolem nožiček jsou mu volné i na to nejmenší zmenšení. Mám jednu kalhotkovou plenu se sovičkama, jednu AIO čokoládovou s retro autíčky a svrchní flísáčky- ty nám jsou nejvíc volné. Holt si na ně ještě chvíli počkáme..achjo byla jsem už nedočkavá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
22.8.12 11:18
@ŽofkaV píše:
Ahoj! Holky jestli vás můžu uklidnit tak já jsem s mojí ségrou o dva roky a jako malá jsem dělala přesně to co tady popisujete, hrála jsem si na miminko, i když už jsem to všechno dávno uměla, rušila jsem mámu při kojení a vyžadovala pozornost. Ráno jsem malou prý dokonce vyhazovala z postýlky, tak, že jsem si pod ní vlezla, zapřela se zespodu o matraci a prudce kopala, tak že tam chudák nadskakovala jak na pouti :lol:. Máma z toho prý šílela, byla doma pořád sama, protože taťka měl od rána do večera práci..prý je to normální a dělá to většina sourozenců, co jsou takhle blízko věkově k sobě ;) to chce jen nějakou dobu vydržet a ono se to srovná, prý mě nejvíc bodla školka..
Jinak už mám první Anavy! :D Jen škoda, že mám takového hubeńourka, jsou mu totiž ještě velké :,(..má hrozně hubený nožičky a ty gumičky kolem nožiček jsou mu volné i na to nejmenší zmenšení. Mám jednu kalhotkovou plenu se sovičkama, jednu AIO čokoládovou s retro autíčky a svrchní flísáčky- ty nám jsou nejvíc volné. Holt si na ně ještě chvíli počkáme..achjo byla jsem už nedočkavá :oops:

Ahoj Žofko, vítám Tě tady :-). No jo, holt všichni jsme byli k těm našim sourozencům nedobří - já tedy ne, brácha je ode mě o 9let, tak to jsem ho jen pěstovala :mrgreen:, ale jak je věkový rozdíl malý, tak to je boj.
Jak máš staré miminko a je to kluk? Krásně na prcky sedí ty novorozenecké Anavky, jen některé mimča z nich hrozně rychle vyrostou…Třeba Mája by je mohla nosit dlouho, ale Péťa je nosil měsíc :twisted: ..on je totiž otesánek..

PetkoKtak to je normální..Mája zase tak drží kakání…Resp. ona se pořád vrací na nočník že čurat a čurat, ale pořád nic, tak to nám je pak jasné, že se ve spaní pokadí a já ji budu muset přebalovat..no ono se to poddá - neboj - a všechno se to poddá, i ta Bětuška se zklidní, jen je to holt na palicu teď :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure