Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
10.8.12 22:28
@analoja píše:
@ivuska.h @smotlaska no, nevím, jestli to není blbost, ale kdyby se ty proužky PULu opatrně kolem patentků obstřihly nůžkama, tak na funkci podložení by to myslím nemělo vliv a řešilo by to ten „problém“ navlhnutí :think:
mně osobně to teda neva, já je většinou stejně večer všechny přečváchnu v ruce, je to raz dva ;)

No to by poměrně komplikovalo výrobu, ale podkládat to malýma kolečkama by mohlo jít, zkonzultuju to na dílně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
10.8.12 22:43

@ivuska.h no, já to myslela spíš jako tip na domácí úpravu ;) je mi jasné, že výrobu by to prodražilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
11.8.12 09:15

Stejně je to luxus takhle moct si navrhnout úpravu s tím, že výrobce dělá co může, aby vyšel vstříc!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
20.8.12 09:30

Ahojky :mavam:
dneska se chystám, snad se k tomu dostanu ušít pár plenek na snapku a mám dotaz, zatím mám jen jednu snapi sponku, plánuju používat ze začátku jen plenky na snapku, kolik myslíte že bych si měla těch snapi sponek ještě pořídit? mohly by tři celkově stačit? kdyby se nějaká rozbila nebo stratila :think: dík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
20.8.12 09:39

Jábych si teda vystačila i s jednou, ale pro jistotu mám dvě. Pak je ještě pokud budeš používat jen plenky na snapku úvaha o barevné laditelnosti :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
20.8.12 09:40

@Barbulka Koupila jsem dvě a druhou jsem vytáhla zrovna dnes po skoro roce látkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
20.8.12 09:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
20.8.12 10:12

Mám v látce dva prcky, tři snapky, a občas nemůžu najít ani jednu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
20.8.12 10:23

@Barbulka Mám od začátku dvě, jednu mám rozbitou skoro od začátku (mám utržená ta ouška) ale je to stále funkční a použitelné :) - kupodivu jsem zatím nemusela moc hledat, vždy vím kde alespoň jedna je :) (Pokud mi jí neukradně starší dítko na plenkování panenek).

• Citovat
  • Upravit
15730
20.8.12 10:52
@Brokianaa píše:
Jábych si teda vystačila i s jednou, ale pro jistotu mám dvě. Pak je ještě pokud budeš používat jen plenky na snapku úvaha o barevné laditelnosti :lol: :lol: :lol:

To mi připomíná, jak jsem objednávala s jinou objednávkou druhou snapku jako záložní a chtěla jsem barvu holčičí nebo neutrální - přišla mi bledě modrá, která teda božsky ladí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já mám dvě a stačila by jedna, druhá je záložní pro případ sklerózy, utržení packy nebo tak, dokud jedna funguje, tak stačí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.8.12 12:42

Dnes jsem se ukázala jako zkušená matka :mrgreen: Byla jsem s Matoušem u doktorky. Před barákem si říkám, že jsem zapomněla přebalovací podložku na kterou ho u doktorky pokládám… no nevadí, mají tam náhradní. Cestou jsem si uvědomila, že jsem si nevzala pytlík na špinavý plínky. No a u doktorky jsem zjistila, že ho ani potřebovat nebudu, neboť jsem Matoušovi nevzala ani jednu náhradní plínku :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
20.8.12 12:45

@pomeranca Já musela už dávat Danielce jednorázovku velikosti 5, ty jsem měla asi 4 s sebou pro Al. ale pro Dan. jsem neměla ani jednu. Tož jediné štěstí bylo že to nepotentila. :zed:

• Citovat
  • Upravit
10713
20.8.12 12:46

Holky, mám dotaz na zkušenější: Kdy jste zrušily plínku na noc? Šimon má už hodně dlouho plínku jenom na spaní a ve většině případů ji má ráno suchou, tak přemýšlím, jestli už sebrat nebo ne :nevim: (když jsem se ho ptala tak spát bez plínky nechtěl)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
20.8.12 12:49
@pomeranca píše:
Holky, mám dotaz na zkušenější: Kdy jste zrušily plínku na noc? Šimon má už hodně dlouho plínku jenom na spaní a ve většině případů ji má ráno suchou, tak přemýšlím, jestli už sebrat nebo ne :nevim: (když jsem se ho ptala tak spát bez plínky nechtěl)

Slyseela jsem, ze po deseti suchych plenkach po sobe… :-)

• Citovat
  • Upravit
14103
20.8.12 13:04

Snapku mám už jen jednu. :-) Původně jsem měla tři, ale rozdala jsem je. Zůstala mi fialová, tak možná pak koupím pro případného kluka nějakou modrou nebo zelenou. :mrgreen:

@pomeranca píše:
Dnes jsem se ukázala jako zkušená matka :mrgreen: Byla jsem s Matoušem u doktorky. Před barákem si říkám, že jsem zapomněla přebalovací podložku na kterou ho u doktorky pokládám… no nevadí, mají tam náhradní. Cestou jsem si uvědomila, že jsem si nevzala pytlík na špinavý plínky. No a u doktorky jsem zjistila, že ho ani potřebovat nebudu, neboť jsem Matoušovi nevzala ani jednu náhradní plínku :think: :lol:

Pytlík na plíny zapomínám pořád, proto mám v batohu plno malých sáčků od rohlíků a tak, ovšem zapomenout plínu je pro mě noční můra. :-D Doufám, že se mi to nesplní. :-)

A jak žiješ, dlouho jsem tě tu neviděla. :-)

Mimochodem to moje dítě snad vážně netuší, že bude čůrat nebo co, protože včera nutně potřebovala vzít, když jsem seděla u stolu, tak fajn, vzala jsem si ji na klín a za chvíli ona čůrá! :zed: Počůraná já, ona a židle. :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure