Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@pomeranca já jsem Maxíkovi přestala dávat plíny na noc po třech suchých nocích, teď už je nemá cca týden a něco, ale byly asi tři čůrací nehody ![]()
@pomeranca píše:
Holky, mám dotaz na zkušenější: Kdy jste zrušily plínku na noc? Šimon má už hodně dlouho plínku jenom na spaní a ve většině případů ji má ráno suchou, tak přemýšlím, jestli už sebrat nebo ne(když jsem se ho ptala tak spát bez plínky nechtěl)
když byla dlouho ráno suchá. Dala jsem pod prostěradlo nepromokavou podložku a na to ještě ručník.
Jinak Ondráš díky čůrací samolepce od @zelazuzu konečně usedá na nočník a dokonce i koná
Včera ho Klárka nějakým záhadným způsobem přiměla, aby se tam i vykadil. Dneska vypustil bobek venku při hraní a by velmi zklamán, že se pod ním neobjevilo „áta“, jak je zvyklý ze samolepky v nočníku ![]()
Tak my s naší plenou na noc… Jak měl plenu, tak se počůral… Takže u nás žádná suchá noc nebyla
ze dne na den jsem pleny zrušila a jsme 10 dní bez plen a byl jedna nehoda a to jen první noc a to bylo k ránu, nestihl vstát z postele
Jinak máme dva roky a 5 měsíců ![]()
Tak uvidím, až se zajede zase domácí režim a bude nějakou dobu sucho, tak to zkusíme.
@Flyingfrog žiju
Chvíli pohoda, chvíli hrůza, hlavně když se rozhodnou ječet oba naráz. byli jsme tři týdny na táboře, celé (téměř) jsem to odlátkovaala, ale letos jsem nic neprala, vozili jsme to autem do chalupy do pračky - ach ta ekologie. S MAtoušem jsme spali pod stanem celkem 8 nocí (jinak na chalupě…) a docela stačilo. K ránu bylo třeba 6 stupňů a v tomhle kojit a přebalovat ![]()
Ahojte,
mam dotaz asi na Ivusku - zkousime flisaky anavy a nejako nam protikaji, davam je na spani pres den a pokazde protekly, pokazde zepredu(a to ani nebyla nejak extra procurana plinka) i svagrove se to stava a deti vazi obe kolem 6-7kg, jedno spi na brise, jedno na boku. Napadlo nas je nalanolinovat - muze se to na flis, nebo to nefunguje? Dik
@pomeranca píše:
@Flyingfrog žijuChvíli pohoda, chvíli hrůza, hlavně když se rozhodnou ječet oba naráz. byli jsme tři týdny na táboře, celé (téměř) jsem to odlátkovaala, ale letos jsem nic neprala, vozili jsme to autem do chalupy do pračky - ach ta ekologie. S MAtoušem jsme spali pod stanem celkem 8 nocí (jinak na chalupě…) a docela stačilo. K ránu bylo třeba 6 stupňů a v tomhle kojit a přebalovat
Vidíš tábor. Jsem zapomněla, že jezdíš. ![]()
Uf, stejně jsi dobrá i za těch osm nocí!
@ivuska.h píše:
http://ekopleny.cz/…l156831.html
Haaa, škoda, že jsem nevěděla dřív, bych to přihodila k původní objednávce. Teď mi na to nevyjde. Nedostala jsem rodičák.
Akorát u našich má dítě hrací nočník, hraje pěkně, ale ona na to prostě čůrat nebude, páč ji to nezajímá.
@PetkaK píše:
@Flyingfrog Nejsi v tom sama, naše taky netuší
Já myslela, že ale na nočník chodí.
Ahoj holky, je tu někdo, kdo látkuje dvě děti zaráz? Našemu staršímu se nějak pořád nechce, jak se narodila malá sestřička, tak mi všechno bojkotuje včetně nočníku i prkýnka na WC. Vyčurá se akorát tak někam do rohu nebo do postele
nebo ještě tak na chatě do trávy. Ale tam jsme jen o víkendech. Tak má pořád plínku (2,5 roku). Snad nejsme jediní, kdo v tomto věku ještě nosí plíny
už se pomalu začínám stydět za to, že ještě nejsme bez plín, všichni kolem nás to pořád řeší, kdy už to bude ![]()
Peru skoro denně, protože ti dva počurají celý kýbl plen za den. Ale zase jsem aspoň měla důvod pořídit malé růžovo-fialovou výbavičku celou z Anav ![]()
@Flyingfrog Momentálně se dvouletá dcera chová jako mimino - o nočníku nechce už zase slyšet, cucá si palce (po vzoru Danielky), chce pít jen mlíko (už dva dny jí jen jogurt a UM
), a chce se vozit v kočárku, neusíná sama, musí s ní někdo být, hysterický řve v posteli až padne vysílením. Na odtřel teďkom.
Ale jinak s nočníkem bojujeme pořád, občas má náladu tak se tam nechá posadit, občas si chce zajít na záchod. Občas cosik vypustí, tekuté i tuhé. Ale stále převládá plína, plína a plína. (Jako dnes když jsem šla sama s oběma holkama na kožní kde byla objednaná Alžbětka, šli jsme v největších vedrech, Danielka cestou neusnula, v čekárně řvala jak tur a do toho se Alžběta durch zesrala - teklo jí to až ven. Super cirkus v čekárně jsme udělali). ![]()
Příspěvek upraven 20.08.12 v 22:34
@PetkaK píše:
@vvero Já látkuju čerstvě dvouletou a 3m mimino. Peru taky denně.