Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13376
9.8.12 08:06

@Brokianaa Já pořád přemýšlela, které jsou ještě na patentky a na Imse jsem úplně zapomněla :oops: hlavně, že je mám na skladě a probírám se jimi každý den:))
Máš to zmáklé :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
9.8.12 08:23

@macinka85 :mrgreen: No já jsem hlavně svrchňákový maniak :roll: :mrgreen: Mám Imse Vimse Organic (už malé), softky na patentky - ty jednovel., Haipa daipa sloníky, Baby Lucy, Tots Bots (staré, ale dlouho to byly jediné neprůstřelné), Popowrap, Anavy a teď od kamarádky Sweet monkey a ty jsou katastrofa :roll: a pak i Bambinex a Bambino mio - ty už taky nepoužívám… No prostě blázen :roll: Ale jsou i ty co ještě nemám - nakupovat je furt co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Třeba thirsties…Ale nelíbí se mi klučičí vzory :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
9.8.12 09:40

Mně to dělaj Thirsties, ale na jednovelikostní POPnGRO nedám dopustit. Asi každý musí vyzkoušet.. Pak jsou v pohodě ještě Bummis, ale přijde mi, že to nejsou takové držáky.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
9.8.12 16:59

Jednovelikostním PopnGro je zatím bohužel konec:(((
Anavy jsou jim hodně podobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
9.8.12 17:46

@macinka85 Jakto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
9.8.12 21:24

@Brokianaa Dali přednost vícevelikostním od nich, ale měly by pak být v jedné barvě-puntík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
10.8.12 16:37

Ahoj holky, vidim, ze tu resite svrchnaky, koupila jsem od anavy jednovelikostni pulky na patentky, a pod tema patentkama zevnitr jsou jeste navolno podlozene prouzky toho pulu, a zaterem dovnitr ( k zateru ), takze v kontaktu s plinkou je ta smaciva cast ( a i kdyby nebyla, lehko by se to nasaklo, kdyz to neni prisite).. no proste mi to navlhne od mokre plinky a muzu je hned po jednom pouziti vyprat. Sice mi neprovlhnou na obleceni, ale nejak se mi nelibi, ze je to vlhke zevnitr a mela bych je znova dat. Je to takhle normalni, mate to taky tak? nebo mam nejaky omyl z vyroby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.8.12 17:17
@smotlaska píše:
Ahoj holky, vidim, ze tu resite svrchnaky, koupila jsem od anavy jednovelikostni pulky na patentky, a pod tema patentkama zevnitr jsou jeste navolno podlozene prouzky toho pulu, a zaterem dovnitr ( k zateru ), takze v kontaktu s plinkou je ta smaciva cast ( a i kdyby nebyla, lehko by se to nasaklo, kdyz to neni prisite).. no proste mi to navlhne od mokre plinky a muzu je hned po jednom pouziti vyprat. Sice mi neprovlhnou na obleceni, ale nejak se mi nelibi, ze je to vlhke zevnitr a mela bych je znova dat. Je to takhle normalni, mate to taky tak? nebo mam nejaky omyl z vyroby?

Omyl to není, patentky musí být podložené, jinak by se vytrhávaly. Dalo by se to řešit zdvojením celých kalhotek, ale pak by byly méně prodyšné a objemnější. Nenapadlo mě, že by to mohlo někomu dělat problém, on je ten líc polyesterový, takže stejně nic moc nenasaje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
10.8.12 20:42
@smotlaska píše:

zrovna na ty anavy jsem se chystala… tak si to jeste rozmyslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
10.8.12 21:01

Já myslela, že od mokré plíny vlhnou všechny svrchňáky. 8o Nebo i jako durch prochcaná plína znamená, že svrchňáky budou zevnitř suché? 8o

Vždyť je to za chvilku suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.8.12 21:10
@Flyingfrog píše:
Já myslela, že od mokré plíny vlhnou všechny svrchňáky. 8o Nebo i jako durch prochcaná plína znamená, že svrchňáky budou zevnitř suché? 8oVždyť je to za chvilku suché.

Asi je myšleno to, že není vevnitř jen to „lesklé“… Mají to tak např. Flipky nebo Capri, naproti tomu hodně oblíbené Imse jsou vevnitř komplet podšité „nelesklým“… Já vím, že to podložení patentků nevypadá zrovna elegantně, ale zatím jsem nevymyslela lepší možnost :think: Nechat to nepodložené nechci, to se pak patentky můžoy vytrhávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
10.8.12 21:13

No, ne, ta zatrena strana ti prece nenavlhne.. Jasne, ze je to za chvilku suche, ale mne prijde trochu neprakticky to po kazdym pouziti preprat. Nebo jestli myslis ze to navlhly ti za chvilku oschne, to jo, ale je to citit.
jinak, ivusko, diky za odpoved primo od zdroje. Mne se jinak ty kalhotky moc libi, jen tohle mi na nich proste prijde neprakticky, mam thirsties, a tam jsou ty cvoky jen na jedne vrstve (doufam, ze se mi nebudou casem vytrhavat).
Dnes jsem byla u doktorky a ta si je zalibne prohlizela a pravila, ze jeji dcera ma na syna take latkovky, ale ja mam pry luxusnejsi. A pod nima mela dcera haipa daipa pastelku, tak to se ji smala, ze vypada jak bacova dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.8.12 21:27
@smotlaska píše:
No, ne, ta zatrena strana ti prece nenavlhne.. Jasne, ze je to za chvilku suche, ale mne prijde trochu neprakticky to po kazdym pouziti preprat. Nebo jestli myslis ze to navlhly ti za chvilku oschne, to jo, ale je to citit.
jinak, ivusko, diky za odpoved primo od zdroje. Mne se jinak ty kalhotky moc libi, jen tohle mi na nich proste prijde neprakticky, mam thirsties, a tam jsou ty cvoky jen na jedne vrstve (doufam, ze se mi nebudou casem vytrhavat).
Dnes jsem byla u doktorky a ta si je zalibne prohlizela a pravila, ze jeji dcera ma na syna take latkovky, ale ja mam pry luxusnejsi. A pod nima mela dcera haipa daipa pastelku, tak to se ji smala, ze vypada jak bacova dcera.

No jo, když já se bojím to dát jen do jedné vrstvy, to by pak zas byly reklamace na vytrhané patentky (asi by se to nestávalo masově, ale životnost to určitě snižuje a co mám zkušenost, tak některé maminky-tatínci s tím moc v rukavičkách nezacházejí :lol: ), to si holt asi nevyberu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
10.8.12 21:33

Ja si jich vazim, jako ceskeho vyrobku a koupim si jeste, jestli budou obrazkovy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
10.8.12 22:15

@ivuska.h @smotlaska no, nevím, jestli to není blbost, ale kdyby se ty proužky PULu opatrně kolem patentků obstřihly nůžkama, tak na funkci podložení by to myslím nemělo vliv a řešilo by to ten „problém“ navlhnutí :think:
mně osobně to teda neva, já je většinou stejně večer všechny přečváchnu v ruce, je to raz dva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure