Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14103
30.8.12 13:37
@ivuska.h píše:
Ondra zatím jen na den, v noci sice nečůrá, ale nerada bych převlíkala, kdyby náhodou ano :lol:

Taky šikula. :-) :palec:

Já byla dneska na náhradní hodině plavání, Stela nejstarší (i když teda všechna dítka zářijová) a hádejte, které jediné dítě mělo plínu… No to moje. :-) Na druhou stranu mně je to teď nějak fuk, když navíc docela i spolupracuje s přebalením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.8.12 13:45

@Flyingfrog My sice chodíme na plavání kde je Al. nejmladší (všichni červen-červenec), no ale chodíme tam už od dubna a už od dubna je jediná s plínou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14103
30.8.12 13:50
@PetkaK píše:
@Flyingfrog My sice chodíme na plavání kde je Al. nejmladší (všichni červen-červenec), no ale chodíme tam už od dubna a už od dubna je jediná s plínou :nevim:

No ale je nejmladší. :-) Stela je právě nejstarší. Na druhou stranu, aspoň přikoupím další plíny, haha.
Konečně se hnul led a bude mi doplacen rodičák za červenec, takže jako bonus se mi na účtě zjeví nějaký ten tisíc a to bych nebyla já, abych aspoń pár stovek nenacpala na plíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.8.12 13:54
@zelazuzu píše:
Týýý brďo holky, tak to já tedy gratuluju!!! Pomerančo malý je extra šikula a Ivuško to si snad děláš srandu néé??? Vždyť ještě před 14dny nic a teď ani v tu noc nečurá??? Tak to Mája stále pravidelně do noční a odpolední plíny kadí a v noci je počuraná vždy a odpoledne není tak moc, ale taky tam něco je i krom těch bobků :oops:..

On v noci moc nikdy nečůral, hodil dávku většinou až ráno, případně pokud se nějak víc v noci budil, ale teď většinou jen 1× a navíc už nedostává mlíko, ale jen cucnout vody, takže se tak nenalívá. Odpolední spaní se už jaksi nekoná, takže to nevím, jak by bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.8.12 13:55
@Flyingfrog píše:
Taky šikula. :-) :palec:Já byla dneska na náhradní hodině plavání, Stela nejstarší (i když teda všechna dítka zářijová) a hádejte, které jediné dítě mělo plínu… No to moje. :-) Na druhou stranu mně je to teď nějak fuk, když navíc docela i spolupracuje s přebalením.

Vždyť má čas, Ondrovi je 2.5 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
30.8.12 13:58
@ivuska.h píše:
Vždyť má čas, Ondrovi je 2.5 :lol:

Jako ale víš, že si na jednu stranu říkám, že teď na zimu není kam spěchat? Při mé smůle napadne sníh a madam bude prudit, že chce čůrat. :-D

Uvidím uvidím. Doma běhá nahatá, teda spodek nahatý, nahoře má triko, ven má plínu a tak má no.

Jo a před záchodem tam seděla holčička na nočníku a Stela: "Hočička. Čůá do nočíku. Čenýho. " (překlad pro jistotu: Holčička. Čůrá do nočníku. Černýho.) :lol: :mrgreen: Hlavně, že ví, co holčička dělala, do čeho a ještě jaké barvy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.8.12 14:10

@Flyingfrog No a když je doma nahatá tak čůrá na zem?

• Citovat
  • Upravit
8651
30.8.12 14:29
@Flyingfrog píše:
Jako ale víš, že si na jednu stranu říkám, že teď na zimu není kam spěchat? Při mé smůle napadne sníh a madam bude prudit, že chce čůrat. :-D

Uvidím uvidím. Doma běhá nahatá, teda spodek nahatý, nahoře má triko, ven má plínu a tak má no.

Jo a před záchodem tam seděla holčička na nočníku a Stela: "Hočička. Čůá do nočíku. Čenýho. " (překlad pro jistotu: Holčička. Čůrá do nočníku. Černýho.) :lol: :mrgreen: Hlavně, že ví, co holčička dělala, do čeho a ještě jaké barvy. :mrgreen:

No jo, tak mluví asi o 1000 procent líp, jak Ondráš :lol: V jeho podání by ty věty bylou pouhé „Lulá!“ :mrgreen: Já jsem ráda, že si počkal do vyššího věku a během jednoho dne nebylo co řešit, na neustálé pobíhání za děckem, posazování co půl hodiny, vytírání koberce a gauče atd. nemám nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
30.8.12 15:45
@PetkaK píše:
@Flyingfrog No a když je doma nahatá tak čůrá na zem?

Jojo, na zem. Nocnik uprostred pokoje a nezajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.8.12 15:49

@Flyingfrog Tož na to bych neměla nerv. Já ještě teď cítím jak to hodila malá na sedačku a už je to 3 měsíce. A s kobercema všude v bytě bychom byli jak v opičinci za chvilku :)

• Citovat
  • Upravit
14103
30.8.12 19:22
@PetkaK píše:
@Flyingfrog Tož na to bych neměla nerv. Já ještě teď cítím jak to hodila malá na sedačku a už je to 3 měsíce. A s kobercema všude v bytě bychom byli jak v opičinci za chvilku :)

My mame parkety. Gauc pocurala jen 2× a jediny koberec v nasi pidichodbe to schytal taky 2×, tam ona moc neni. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
31.8.12 12:03

Hm, tak ted pocurala matraci. Ma kliku, ze jen molitanovou, presto me namichla. Zacinam si ale myslet, ze ona nakonec netusi, ze i ona ma curat do nocniku, plus asi nevi, ze se ji chce, tak to pusti kdekoli. :|

ivusko: Dorazila plina a snappka. Moc ti dekuju. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
31.8.12 12:22

No hele, já nechávám běhat s holým zadkem minimálně, skoro vůbec. Maximálně když vím že se vyčůrala do nočníku nebo na záchod při přebalení, tak nedávám plínu a 60× za hodinu řeknu nemáš plínu :mrgreen: a je mi to k prdu - sice si třeba jednou řekne, učůrne, a do 5ti minut to pustí na koberec, pak řekne že chce zase, jdeme, čůrá a do dalších 5 minut je zase na koberci - toto se stalo během 30minut. Takže čůrá prostě po kouskách a ne najednou.

Taky mám počůranou postel, naštěstí tu svoji, která je před výměnou (snad ještě letos na to najdeme finance, nějak se nám kazí věci :zed:, od včera máme nový NB, bo stařičký už to nevzládal).

Chci jít koupit tu nálepku do nočníku, jestli to pomůže :think:

• Citovat
  • Upravit
2064
31.8.12 12:31

@PetkaK Tu nálepku do nočníku si určo kup :palec: ..Jako zatím na ni od mamin slyším jen chválu. Hlavně pozor ať nemáš nočník co má kulaté dno! Třeba do Ikeáckého nočníku by nalepit nešla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
31.8.12 12:36

@zelazuzu To nemám, máme rovné dno. Jenže u nás je „problém“ i ten že ona teď ráda chodí na záchod, na nočník ne, na záchodě to cinká a dělá žbluňk :))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí