Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Brunifid Teď teprve vidím tu její porodní váhu
Kolik má na té fotce? Asi je to nejmenší dítě, které tyto PULky mělo na sobě ![]()
@ivuska.h já mám ještě malej postřeh k těm PULkám - mám ty testovací na sucháč a patentkový - ty patentkový si myslím, že jsou skvělý díky těm dvoum řadám patentků - jde jakoby extra utáhnout kolem nožiček a kolem bříška
ale co mně trochu vadí, je ta kratší zadní kapsa - bo ji musím srovnat - což je o jeden pohyb navíc
u těch sucháčových je to šikovnější - tedy předpokládám, vzhledem k fotkám na FB, že to tak zůstalo jako u těch testovacích?
@ivuska.h píše:
@Brunifid Teď teprve vidím tu její porodní váhuKolik má na té fotce? Asi je to nejmenší dítě, které tyto PULky mělo na sobě
ZAS musím mít něco extra, Tebe to u mne ještě překvapuje? ![]()
Fotka je ze včerejška, propouštěcí váhu z porodnice měla cca stejnou jako porodní, takže těch 2,6kg by odpovídalo. ![]()
@ivuska.h Což mě napadá - to by se jí mohly protekčně vyrobit kaťata s beruškama na sucháč, ne?
![]()
@analoja píše:
@ivuska.h já mám ještě malej postřeh k těm PULkám - mám ty testovací na sucháč a patentkový - ty patentkový si myslím, že jsou skvělý díky těm dvoum řadám patentků - jde jakoby extra utáhnout kolem nožiček a kolem bříškaale co mně trochu vadí, je ta kratší zadní kapsa - bo ji musím srovnat - což je o jeden pohyb navíc
u těch sucháčových je to šikovnější - tedy předpokládám, vzhledem k fotkám na FB, že to tak zůstalo jako u těch testovacích?
Asi úplně nechápu, co máš na mysli… V konečné verzi je vnitřek úplně stejný u SZ i PAT verze, u testovacích se to tak různě měnilo…
@Brunifid píše:
@ivuska.h Což mě napadá - to by se jí mohly protekčně vyrobit kaťata s beruškama na sucháč, ne?![]()
Ony se normálně dělají, jen teď zrovna jsou vyprodané
Měly by být cca za týden.
@Brunifid píše:
ZAS musím mít něco extra, Tebe to u mne ještě překvapuje?
Fotka je ze včerejška, propouštěcí váhu z porodnice měla cca stejnou jako porodní, takže těch 2,6kg by odpovídalo.
Tak to je fakt dobré, to jsem ani netušila, že i takhle malému miminu jakš takš sednou ![]()
@ivuska.h píše:
Tak to je fakt dobré, to jsem ani netušila, že i takhle malému miminu jakš takš sednou
Aspoň jsem Ti je řádně otestovala
Pavlínce je ještě pořád zmenšuju.
Aha, tak týden ještě počkám a když tak objednám holt jiný vzor, už mám i jiné úchylky než plíny, takže bych to, hádám, mohla přežít ![]()
@ivuska.h píše:
Asi úplně nechápu, co máš na mysli… V konečné verzi je vnitřek úplně stejný u SZ i PAT verze, u testovacích se to tak různě měnilo…
myslím konkrétně tuhle fotku
z FB a pak fotka mých patentkových vedle těch testovacích sucháčových
takže obě verze se momentálně šijou s tou kratší?
@Brunifid píše:
Patrik, to zas vymýšlel chlap.
Podepsali jsme to, já s vědomím, že stejně umí jenom holky a on s přesvědčením, že ví, co dělá
Kez by to tak dopadlo i u nas. ![]()
Kluka u nas teda spolecne sily, ale z finalnich dvou vybral manzel.
Jinak modre anaví PULky mam taky a kupovala jsem primo na holku. Druhe mam oranzove.
Tak já už taky musím zasáhnout ![]()
pročítám, pročítám a sbírám zkušenosti na látkování novoše… Takže na novoše jsou lepší sucháče než patentky?? Abych věděla co tam nacvakat či našít ![]()
Bruni: Muzu se trapne zeptat na porod? Jakoze jestli Tonicku popohaneli nebo sla sama?
@analoja píše:
myslím konkrétně tuhle fotku
z FB a pak fotka mých patentkových vedle těch testovacích sucháčových
takže obě verze se momentálně šijou s tou kratší?
Jo aha, už chápu. Ano, jsou teď s tou kratší kapsou, protože u té delší se stávalo, že ji dítě pokadilo a tím pádem musely svrchňáky celé do prádla. S tou krastší je to riziko o dost nižší.
@ivuska.h hmm, škoda, mně když se prosere, tak zásadně na boční gumky ![]()
@Kristyna+Daník myslím, že je to o osobní preferenci
kór když si to šiješ na míru