Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
9.9.12 23:32

@Kdoule Tak to buď v klidu. Ta muchomůrková se asi neobjeví. I ta moje už byla zázrak :lol:..Ivuščiny švadlenky někdy ještě vyštrachaly kousek látky co už není dávno a ušily plínu a protože ji ušily na sucháč, tak ji Iva ani do prodeje nedávala, bo věděla, že když mi ji odloží, tak já ji pak budu na rukou nosit :P :mrgreen: :P :mrgreen: …no, samo že přeháním s tím nošením..neunesla bych ji :*
To přirovnání k diabetikovi mě pobavilo :mrgreen:
@andreiika Moc gratuluji k holčičce!!! :kytka:…Spíš bych řešila jestli jí nebude vadit chemie na prcce z jednorázovky, než vlhko z látky ;). Bříško že se loupe je normální..Bobiška malá…užívej si jí, za chvíli už o takové miminečko nebude.. :hug:
@Mysicka31 Popravdě ani nevím, že někdy na patentky byly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.9.12 23:37

Ach jo, proč má ten Nolen jen platbu na dobírku :cert: Tohle fakt nesnáším, když má někdo tak omezený výběr plateb a pošty, já u sebe hotovost skoro nemívám a dobírky nemám ráda ani kvůli zbytečnému poplatku poště. Navíc teda poštovné od neplátce DPH za jedny pidi botičky 90 Kč? 8o :zed: To asi posílají v pozlacené obálce. Fuj to jsem se naštvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
9.9.12 23:41

@ivuska.h No dobírka tolik stojí..Dokonce tuším 95kč při hodnotě do 500kč..Jako taky to nechápu že nutí ty dobírky :cert: ..Ty capáky by se totiž daly v pohodě poslat za 37kč v obálce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
9.9.12 23:47

A myslím, že vtipně vracejí peníze složenkou…

• Citovat
  • Upravit
8651
9.9.12 23:56
@zelazuzu píše:
@ivuska.h No dobírka tolik stojí..Dokonce tuším 95kč při hodnotě do 500kč..Jako taky to nechápu že nutí ty dobírky :cert: ..Ty capáky by se totiž daly v pohodě poslat za 37kč v obálce..

To teda nestojí, vlézt se to musí do dopor. zásilky za 37 Kč, ta dobírka vychází na 34 (22 pokázka a 12 doběrečné). A co je těch zbylých 19 Kč? To je to balné asi, no štědré, opravdu :lol: Navíc pochybuju, že by neměli smlouvu s poštou a tím pádem lepší ceny :nevim: Vím, že s dobírkou je míň práce, ale i tak… No napsala jsem jim, jestli je možná i platba převodem, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.9.12 23:59
@Anielkha píše:
A myslím, že vtipně vracejí peníze složenkou…

To je teda bomba, jestli oni nakonec tu dobírku nemají na Cčkovou poukázku místo Ačkové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
10.9.12 11:32
@zelazuzu píše:
@Mysicka31 Popravdě ani nevím, že někdy na patentky byly :think:

Museli, mám je doma ;-) až bude chvilka, tak vyfotím :-)
A tedy jestli máš na sucháče, jak dlouho vydrží??? Jsem měla Pop.iny a cca po roce už sucháče moc nesuchaly :-(

Nebo jakou jinou plenku doporučíš (nebo někdo jiný) která je jedno/dvou velikostní, podobným střihem i cenou a zapínání na patentky? Manžel sucháč právě nezapne :-( má problémy s motorikou a patentky zvládne líp, tím, že je to „přednastavený“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
10.9.12 12:37

@Mysicka31 no, myslím, že bambusky BL se furt dělají i patentkové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
10.9.12 13:16

@analoja bambusky jo, ale ty časem zhrubnou, ne? A mají tu volnou vkládačku? Na webu Brány k dětem o ní nic nepíšou :nevim:
A zkušenosti s těma sucháčema máš nebo ne? Se fakt bojím že se brzy ochodí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
10.9.12 13:23

@analoja na těch stránkách http://www.plienka.sk/popup_image.php?… jsem našla podobnou, já mám tedy tu XS/S ale stejný materiál a patentky… jdu popátrat jestli najdu jinde nebo posílají do čr a za kolik :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
10.9.12 14:01

@Mysicka31 sucháčovou jsem měla jednu, koupenou použitou - jako sucháč držel, ale né úplně pevně - ale já sucháče nerada, tak jsem ji poslala dál
jinak ty bambusky mám vlastně tři druhy - tahle nová řada tvrdne víc, jednou za čas kalhotky dám do aviváže - vkládačka je extra - nepřišitá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
10.9.12 17:53

@analoja tak to jsme na tom s těma sucháčema podobně :D A u těch bambusek, ta vkládačka je extra jako že ji dokoupíš zvlášť nebo je součástí plenky při nákupu a je jen volně vložená?
Ale stejně, já se tááák zamilovala do té velourové :( a malému ten střih padne úúúplně perfektně :palec: ty bambusky mají stejný střih?
Díky moc za rady :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
10.9.12 18:13

Holky a máte někdo zkušenosti s touto plenkou od BL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.9.12 20:58
@Mysicka31 píše:
Holky a máte někdo zkušenosti s touto plenkou od BL?

Tu jsem teď měla půjčenou a je to asi nejlepší BL, co jsem kdy měla, střih sedí hezky a savá bude taky dobře, na noc teda ne, ale na den by měla stačit. Je šitá jinak, než starší BL bambusky a opravdu je mnohem lepší. Akorát bez sušičky bude jak prkno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
10.9.12 22:36
@Mysicka31 píše:
@analoja tak to jsme na tom s těma sucháčema podobně :D A u těch bambusek, ta vkládačka je extra jako že ji dokoupíš zvlášť nebo je součástí plenky při nákupu a je jen volně vložená?
Ale stejně, já se tááák zamilovala do té velourové :( a malému ten střih padne úúúplně perfektně :palec: ty bambusky mají stejný střih?
Díky moc za rady :hug: :hug: :hug:

no, já kupovala BL jen jetý, ale myslím, že vkládačka je součástí - vždycky v příslušný barvě
velurku nemám, tak se střihem neporadím - leda vyfotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí