Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Kdoule Tak to buď v klidu. Ta muchomůrková se asi neobjeví. I ta moje už byla zázrak
..Ivuščiny švadlenky někdy ještě vyštrachaly kousek látky co už není dávno a ušily plínu a protože ji ušily na sucháč, tak ji Iva ani do prodeje nedávala, bo věděla, že když mi ji odloží, tak já ji pak budu na rukou nosit
…no, samo že přeháním s tím nošením..neunesla bych ji ![]()
To přirovnání k diabetikovi mě pobavilo ![]()
@andreiika Moc gratuluji k holčičce!!!
…Spíš bych řešila jestli jí nebude vadit chemie na prcce z jednorázovky, než vlhko z látky
. Bříško že se loupe je normální..Bobiška malá…užívej si jí, za chvíli už o takové miminečko nebude.. ![]()
@Mysicka31 Popravdě ani nevím, že někdy na patentky byly ![]()
Ach jo, proč má ten Nolen jen platbu na dobírku
Tohle fakt nesnáším, když má někdo tak omezený výběr plateb a pošty, já u sebe hotovost skoro nemívám a dobírky nemám ráda ani kvůli zbytečnému poplatku poště. Navíc teda poštovné od neplátce DPH za jedny pidi botičky 90 Kč?
To asi posílají v pozlacené obálce. Fuj to jsem se naštvala.
@ivuska.h No dobírka tolik stojí..Dokonce tuším 95kč při hodnotě do 500kč..Jako taky to nechápu že nutí ty dobírky
..Ty capáky by se totiž daly v pohodě poslat za 37kč v obálce..
@zelazuzu píše:
@ivuska.h No dobírka tolik stojí..Dokonce tuším 95kč při hodnotě do 500kč..Jako taky to nechápu že nutí ty dobírky..Ty capáky by se totiž daly v pohodě poslat za 37kč v obálce..
To teda nestojí, vlézt se to musí do dopor. zásilky za 37 Kč, ta dobírka vychází na 34 (22 pokázka a 12 doběrečné). A co je těch zbylých 19 Kč? To je to balné asi, no štědré, opravdu
Navíc pochybuju, že by neměli smlouvu s poštou a tím pádem lepší ceny
Vím, že s dobírkou je míň práce, ale i tak… No napsala jsem jim, jestli je možná i platba převodem, tak uvidíme.
@Anielkha píše:
A myslím, že vtipně vracejí peníze složenkou…
To je teda bomba, jestli oni nakonec tu dobírku nemají na Cčkovou poukázku místo Ačkové ![]()
@zelazuzu píše:
@Mysicka31 Popravdě ani nevím, že někdy na patentky byly
Museli, mám je doma
až bude chvilka, tak vyfotím ![]()
A tedy jestli máš na sucháče, jak dlouho vydrží??? Jsem měla Pop.iny a cca po roce už sucháče moc nesuchaly ![]()
Nebo jakou jinou plenku doporučíš (nebo někdo jiný) která je jedno/dvou velikostní, podobným střihem i cenou a zapínání na patentky? Manžel sucháč právě nezapne
má problémy s motorikou a patentky zvládne líp, tím, že je to „přednastavený“…
@Mysicka31 no, myslím, že bambusky BL se furt dělají i patentkové ![]()
@analoja bambusky jo, ale ty časem zhrubnou, ne? A mají tu volnou vkládačku? Na webu Brány k dětem o ní nic nepíšou ![]()
A zkušenosti s těma sucháčema máš nebo ne? Se fakt bojím že se brzy ochodí ![]()
@analoja na těch stránkách http://www.plienka.sk/popup_image.php?… jsem našla podobnou, já mám tedy tu XS/S ale stejný materiál a patentky… jdu popátrat jestli najdu jinde nebo posílají do čr a za kolik ![]()
@Mysicka31 sucháčovou jsem měla jednu, koupenou použitou - jako sucháč držel, ale né úplně pevně - ale já sucháče nerada, tak jsem ji poslala dál
jinak ty bambusky mám vlastně tři druhy - tahle nová řada tvrdne víc, jednou za čas kalhotky dám do aviváže - vkládačka je extra - nepřišitá
@analoja tak to jsme na tom s těma sucháčema podobně
A u těch bambusek, ta vkládačka je extra jako že ji dokoupíš zvlášť nebo je součástí plenky při nákupu a je jen volně vložená?
Ale stejně, já se tááák zamilovala do té velourové
a malému ten střih padne úúúplně perfektně
ty bambusky mají stejný střih?
Díky moc za rady
![]()
@Mysicka31 píše:
Holky a máte někdo zkušenosti s touto plenkou od BL?
Tu jsem teď měla půjčenou a je to asi nejlepší BL, co jsem kdy měla, střih sedí hezky a savá bude taky dobře, na noc teda ne, ale na den by měla stačit. Je šitá jinak, než starší BL bambusky a opravdu je mnohem lepší. Akorát bez sušičky bude jak prkno.
@Mysicka31 píše:
@analoja tak to jsme na tom s těma sucháčema podobněA u těch bambusek, ta vkládačka je extra jako že ji dokoupíš zvlášť nebo je součástí plenky při nákupu a je jen volně vložená?
Ale stejně, já se tááák zamilovala do té velourovéa malému ten střih padne úúúplně perfektně
ty bambusky mají stejný střih?
Díky moc za rady![]()
![]()
no, já kupovala BL jen jetý, ale myslím, že vkládačka je součástí - vždycky v příslušný barvě
velurku nemám, tak se střihem neporadím - leda vyfotit