Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@elfans píše:
@andreiika Mě zas u vlňáku maximálně vyhovuje, že nemusím další kalhoty řešit, jsou to svrchní i tepláčky dohromady. A létě super, že to větrá, v zimě paráda, že to hřeje:) Nejradši mám longies od BabyIdea. Nenašla jsem na nich jedinou chybu, teda až na cenu.
jj, přesně takhle to mám taky ![]()
@Mysicka31 píše:
@Brunifid a nepřemýšlela jsi zkusit bezplenkovku? Myslím že bys měla úspěch
Přemýšlela, už u první, to bylo lautr to samé. Ale na to jsem prostě líná ![]()
@Kristyna+Daník píše:
Holky a co se týče oblečení, oblíknu s látkovou na spaní overal 50? U novorozence??
Pokud vyfásneš široké balení, tak to nezapneš. Ale já to ani nezapínám, na záda jí netáhne, prostě to má jak tričko. Kdybych jí dala větší bodýčko, zas to bude mít široké kolem krku a rukávama jí potáhne.
Holky díky, široké balení jsem měla na staršího a šlo to - ale přes papírovku, tak uvidíme… prodlužovátka máme
Spíš řeším ty overálky, protože to ostatní zvládnu ušít
tepláčky, polodupky a tak.-) Moc díky… koukám po 56 rovnou ![]()
@Kristyna+Daník píše:
koukám po 56 rovnou
S látkovkou to bude akorát ![]()
@Kristyna+Daník píše:
Holky díky, široké balení jsem měla na staršího a šlo to - ale přes papírovku, tak uvidíme…
Já dávám ty dvě čč do PULek a hotovo. Jestli budeš dávat dvě čč přes jednorázovku, tak to bude naopak ještě větší balík na zadku.
Díky díky holky, přikládám náš první kousek
Výsledky dopadly dobře, tak jsem se pustila do ušití prvního kousku - svrchňáčku ![]()
@Kristyna+Daník, odkud máš ten krásný PUL? Jinak nádhera, můžu jen závidět kleštičky na patentky, do těch se mi investovat nechce, ale bez patentků nejdou plenky zmenšovat
Tak budu muset šít nějakou jednu velikost ![]()
@Kdoule Usa - dovoz… No já investovala
jestli jsi z prahy, tak klidně půjčím ![]()
@Kristyna+Daník píše:
Díky díky holky, přikládám náš první kousekVýsledky dopadly dobře, tak jsem se pustila do ušití prvního kousku - svrchňáčku
Vypadají výborně ![]()
@Kristyna+Daník, nejsem, bohužel u nás poblíž není nikdo ze snap servisu není.
Velká škoda, že ještě není na programu další dítě, hned bych investovala taky ![]()
@Kdoule
Já je kupovala před rokem a používám je na všechno dávám patentky kam se dá ![]()
@Kristyna+Daník píše:
Díky díky holky, přikládám náš první kousekVýsledky dopadly dobře, tak jsem se pustila do ušití prvního kousku - svrchňáčku
Ty jsou krásný, opičkový! ![]()
@Brunifid fakt jsem se zamilovala
ne že bych toho měla po Daníkovi málo, ale přepadla mě šicí mánie
ještě mám super sovičky, tak z nich udělám kapsovku ![]()