Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3780
13.9.12 10:34
@andreiika
tak vlňáky neřeš a dej PULky ;) já to taky řešila postupně - prostě teď, když když vybírám nový hadříky, tak s tím počítám - na ven pul, na doma vlňáky
a v zimě budou dlouhý vlňáky i na ven, míst punčocáčů ;)
@elfans píše:
@andreiika Mě zas u vlňáku maximálně vyhovuje, že nemusím další kalhoty řešit, jsou to svrchní i tepláčky dohromady. A létě super, že to větrá, v zimě paráda, že to hřeje:) Nejradši mám longies od BabyIdea. Nenašla jsem na nich jedinou chybu, teda až na cenu.

jj, přesně takhle to mám taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
13.9.12 10:44
@Mysicka31 píše:
@Brunifid a nepřemýšlela jsi zkusit bezplenkovku? Myslím že bys měla úspěch ;)

Přemýšlela, už u první, to bylo lautr to samé. Ale na to jsem prostě líná :oops:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
13.9.12 10:45
@Kristyna+Daník píše:
Holky a co se týče oblečení, oblíknu s látkovou na spaní overal 50? U novorozence??

Pokud vyfásneš široké balení, tak to nezapneš. Ale já to ani nezapínám, na záda jí netáhne, prostě to má jak tričko. Kdybych jí dala větší bodýčko, zas to bude mít široké kolem krku a rukávama jí potáhne.

• Citovat
  • Upravit
11513
13.9.12 11:41

Holky díky, široké balení jsem měla na staršího a šlo to - ale přes papírovku, tak uvidíme… prodlužovátka máme :-) Spíš řeším ty overálky, protože to ostatní zvládnu ušít :-) tepláčky, polodupky a tak.-) Moc díky… koukám po 56 rovnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
13.9.12 13:23
@Kristyna+Daník píše:
koukám po 56 rovnou :-)

S látkovkou to bude akorát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
13.9.12 13:32
@Kristyna+Daník píše:
Holky díky, široké balení jsem měla na staršího a šlo to - ale přes papírovku, tak uvidíme…

Já dávám ty dvě čč do PULek a hotovo. Jestli budeš dávat dvě čč přes jednorázovku, tak to bude naopak ještě větší balík na zadku.

• Citovat
  • Upravit
11513
13.9.12 14:09

Díky díky holky, přikládám náš první kousek :-) Výsledky dopadly dobře, tak jsem se pustila do ušití prvního kousku - svrchňáčku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
13.9.12 14:12

@Kristyna+Daník, odkud máš ten krásný PUL? Jinak nádhera, můžu jen závidět kleštičky na patentky, do těch se mi investovat nechce, ale bez patentků nejdou plenky zmenšovat :think: Tak budu muset šít nějakou jednu velikost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.9.12 14:15

@Kdoule Usa - dovoz… No já investovala :-) jestli jsi z prahy, tak klidně půjčím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.9.12 14:20
@Kristyna+Daník píše:
Díky díky holky, přikládám náš první kousek :-) Výsledky dopadly dobře, tak jsem se pustila do ušití prvního kousku - svrchňáčku :-)

Vypadají výborně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.9.12 14:21

@ivuska.h Díky :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
13.9.12 14:23

@Kristyna+Daník, nejsem, bohužel u nás poblíž není nikdo ze snap servisu není.
Velká škoda, že ještě není na programu další dítě, hned bych investovala taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.9.12 14:25

@Kdoule :-) Já je kupovala před rokem a používám je na všechno dávám patentky kam se dá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
13.9.12 14:27
@Kristyna+Daník píše:
Díky díky holky, přikládám náš první kousek :-) Výsledky dopadly dobře, tak jsem se pustila do ušití prvního kousku - svrchňáčku :-)

Ty jsou krásný, opičkový! :palec:

• Citovat
  • Upravit
11513
13.9.12 14:29

@Brunifid fakt jsem se zamilovala :-) ne že bych toho měla po Daníkovi málo, ale přepadla mě šicí mánie :-) ještě mám super sovičky, tak z nich udělám kapsovku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure