Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Brunifid píše: Že se rozčiluješ. Klokanky se taky prodávají a když vidím některé dětské boty, říkám si, proč to ti lidi kupují…
No jo, nejhorší je, že spousta mamin ani nezná rozdíl mezi ergonomickým nosítkem a klokankou
..Myslí si jak dělají pro miminko to nejlepší že ho mají u sebe, ale že mu ku..páteř, tak to ani neví…To mě štve nejvíc…No a samo pak je plno a asi většina těch, co toto neřeší..Boty od ťamana, chodítko (přesně je to jen pár minut či hodin denně
a hlavně je doma klid že, když se prcek všude dostane). Já jsem černá ovce rodiny v tomto. Moje dvě sestřenice běžně dávaly děcka do chodítka, kupovaly skoro zásadně boty od ťamana a hadry taky..no fuj no..Hlavně že měly na cigára a jiné radosti..
@Brunifid píše:
A víte, že Fly má kluka???
Teď už jo
také moc gratulujeme a s napětím očekáváme další detaily a těšíme se na fotečkýýýý
![]()
Haha na nás nemáte
23 měsíců ![]()
Jé, to je hezké…konečně další klučina do diskuze
Tak to mám radost a těším se na bližší info ![]()
No ty chodítka, klokanky - no comment… Já se teda přiznám, že malého jsem jednou v klokance nesla - netušíc, že to není dobře, ale bylo to poprvé a naposled… Ještě jak je hypotonický, tak v tom vysloveně visel…Nakonec usnul, tak jsem ho po cestě zpátky nesla tak, že jsem mu stejně tak nějak intuitivně podpírala pod zadkem, i nožky… a chodítka by podle mě měli zakázat…Já osobně jsem se v chodítku přesunula a popapala difenbachii - nevím jak se to píše - mamka ji měla nachystanou v předsíni na odvoz a brácha mě hlídal
Ještě, že si nepamatuju ten výplach žaludku ![]()
Tyjo tak já vím jednou něco první, jo?
![]()
Takže: Lumír - 3820g a 49cm, dneska v 12:36
@Brokianaa Tý brďo…no tak to máš štěstí že žiješ
..Takovou jedovatinu sníst..No dřív ty chodítka beru - on nikdo nevěděl že to není dobré, spíš naopak, vše se uspěchávalo s tím, že to dobré je, ale v dnešní době? Kdy se o tom všeobecně mluví, jak by dítě nemělo přeskakovat vývojová stádia atd.atd. to mi prostě hlava nebere.
@Brunifid Júú no to byl tedy macek..chudák Fly…krátký a baculatý..Tak jsem zvědavá až bude referovat
. Moc ji pozdravuj, pokud jsi s ní v kontaktu ![]()
No moje kamarádka taky pořídila chodítko
Asi dvacetkrát jsem ji vysvětlovala, že to není dobré až nakonec chodítko naštěstí prasklo - naštěstí se malému nic nestalo… Ale ona je ten typ matky, která je sice pečlivá matka a hodná, ale trochu věří staré škole - např. dudel do medu a tak… ![]()
@palošek píše:
No malý od segry v 9 měsících obchází stůl…
Alžbětka takto obcházela od 7 a půl měsíců
Čekám co se vyklube z Danče ![]()
@Brunifid píše:
Tyjo tak já vím jednou něco první, jo?![]()
Takže: Lumír - 3820g a 49cm, dneska v 12:36
Jůů takže chlapeček ![]()
Fly gratulace
![]()
Holky diky. Bylo to sice rychle, ale… Mno, zajecela jsem si poradne. Nesel mi vytlacit. Videla jsem hlavu a neslo to a neslo. To asi jedina vyhrada, ze se tady neda tlacit jinak nez na koze, pak jinak myslim, ze by sel lip. Nedorotovanec jeden, plus tam nacpal obe ramena.
Zkousi se i prisat, no s mym hrudnikem nic moc, ale snahu ma.
A jako cumim na nej a nevim, co s nim. Hlidam kazdy zvuk, vsechno mi prijde divne. ![]()
@Flyingfrog píše:
Holky diky. Bylo to sice rychle, ale… Mno, zajecela jsem si poradne. Nesel mi vytlacit. Videla jsem hlavu a neslo to a neslo. To asi jedina vyhrada, ze se tady neda tlacit jinak nez na koze, pak jinak myslim, ze by sel lip. Nedorotovanec jeden, plus tam nacpal obe ramena.Zkousi se i prisat, no s mym hrudnikem nic moc, ale snahu ma.
A jako cumim na nej a nevim, co s nim. Hlidam kazdy zvuk, vsechno mi prijde divne.
No je to holt kluk no
. To je něco jiného než holčička
. Jako že jsi ho nemohla vytlačit se absolutně nedivím, vždyť je to pořádný cvalík
. Tak ještě jednou vééélká gratulace!!! Uf! A už to máš za sebou a miminko v náručí - to je pohoda co
?
Jémine, holky, já tady nebyla pěkně dlouho…nestíhám víc diskuzí najednou…pak mi toho moc uniká
Koukám na vaše metříky…GRATULUJI všem novým miminkům i jejícu maminkám…koukám, že někteří už mají i 3m
![]()
@zelazuzu mě ta naše nemladší přišla opožděná vůči těm starším
Ale jak tak čtu…u dětí je…vše normální, ať je to 7 nebo 18m
Každé je své.
CHodítka, nosítka…popř taková ta závěsná houpačka…no to mi příjde totálně děsné, dítě v tom visí, jak opice, aniž samo sedí…
A to jsem jednou v marketu v létě myslela, že padnu… Asi „maminka s babičkou“ cpaly mimino, znatelně nesedící, do vozíčku…sedět…a jak se tam tak klátilo, tak ho chytaly na střídačku - jedna z jedné strany, druhá z druhé…
NO, blbky…
Chudák dítě ![]()
@Flyingfrog Je to kluk, jako buk. Gratulace
a ať jsi brzy fit. ![]()