Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@PetkaK píše:
@zelazuzu O podložce taky přemýšlím, mám 4 a nestíhám je točit, ale já jsem teda osobně spokojenější s podložkou od TotsBots, ale ivuška je má zase krásnější
Já přemýšlím teprve nad druhou
![]()
Proč jsou lepší TotsBots? Tu asi mám, tak uvažuji, jestli ještě jednu takovou nebo zkusit jinou.
Což mi připomnělo, že mám rozdělanou objednávku a měla bych s ní pohnout. Ať nenadávám, že to strašně trvá, než to z těch eshopů pošlou ![]()
@zelazuzu píše:
@careynkaPsy nech běhat na volno a kup plíny, to je přece důležitější
![]()
![]()
no jo, ale kde budou spat?? A co ty rozmnozeny stenata?? ![]()
@Brunifid Anavy se mi pod kopajícím dítětem kroutí, protože je dole ten PUL tak to „klouže“, kdežto TotsBots má na druhé straně nevím přesně co, ale drží to na místě když dítko kope
takže proto asi je mi milejší ![]()
Ale Anavy právě teď dávám pod Alžbětku v uatosedačce, a TotsBots nechávám danielku větrat. A hold když se obě rozhodnou že to počůrají tak jich mám málo ![]()
Holky, opruzenina se malému nehojí
pokud nebude do zítra změna, tak jdeme zase k dr.
![]()
Noční můrou se teď pro mě stává to, že by mu látka vadila a musel by na jednorázovky… ptala jsem se dr. jestli to mám zkusit a říkala že nedoporučuje, ale jestli chci, tak mi v tom bránit nemůže… Ale prý až po alespoň částečném zahojení opruzeniny… Doma mám nechávat větrat tak 10 minut při každém přebalení a dávat jen 1 látkovku bez gatí, aby to udrželo ten tampónek s tím roztokem na prdelce a měl to tam furt…
Nevím, ale jako jediné řešení vidím bezplenkovku a fakt důslednost v ní, aby byl malý bez plen co nejdříve
ale nevim jestli na to máme
knížku o tom doma mám, tak jdu asi studovat
nic jiného už mě fakt nenapadá ![]()
@PetkaK píše:
@Brunifid Anavy se mi pod kopajícím dítětem kroutí, protože je dole ten PUL tak to „klouže“, kdežto TotsBots má na druhé straně nevím přesně co, ale drží to na místě když dítko kopetakže proto asi je mi milejší
Ale Anavy právě teď dávám pod Alžbětku v uatosedačce, a TotsBots nechávám danielku větrat. A hold když se obě rozhodnou že to počůrají tak jich mám málo
Jojo, ona ta Tots víc drží tvar, protože je celá tlustší a pevnější, zabere taky víc místa v tašce… Já mám jednu ještě po Klárce.
@PetkaK Tots Bots podložky mám dvě a jsou nejlepší
. Anaví je ale lepší na cestování - není tak objemná.
@Brunifid Tots má z jedné strany flís - super když je chladnějí, tak mimčo hned hřeje do zad az druhé strany je bavlněné froté - PUL je uprostřed. A jak píše Peťka - nekroutí se, protože je pevnější, ale na cesty je to s ní horší. Já Ti dám nadávat na e-shopy
!! Na cizí možná, ale na můj?? To ať tě ani nehne nebo!!!
![]()
@Mysicka31 Vyzkoušej ty separačky co jsem Ti radila - fakt jsou super a třeba zaberou - nebo pak to buretové hedvábí.
@careynka Hele co že to máte za rasu? Jako tak štěňata prodáš a bude zas na plíny ne?? ![]()
@zelazuzu píše:
@Brunifid Tots má z jedné strany flís - super když je chladnějí, tak mimčo hned hřeje do zad az druhé strany je bavlněné froté - PUL je uprostřed. A jak píše Peťka - nekroutí se, protože je pevnější, ale na cesty je to s ní horší. Já Ti dám nadávat na e-shopy![]()
!! Na cizí možná, ale na můj?? To ať tě ani nehne nebo!!!
![]()
![]()
@Mysicka31 Vyzkoušej ty separačky co jsem Ti radila - fakt jsou super a třeba zaberou - nebo pak to buretové hedvábí.
@careynka Hele co že to máte za rasu? Jako tak štěňata prodáš a bude zas na plíny ne??
no mam to namichany, rottweiler pes, NO fena a belgicky ovcak fena
to by byli zrudicky
vsechny tri mam na FB v profilovy fotce, tak si muzes udelat obrazek ![]()
@zelazuzu určitě vyzkouším, jen je napřed potřebuji dostat domů…
jsou to tyto? http://www.branakdetem.cz/…-dry-2ks.htm Budu tam asi sjet sama páč manžel se tam s vozíkem nedostane
mají tam 2 schůdky ![]()
@Mysicka31 Jo, to jsou přesně ony - pak napiš, jak to dopadlo
.
@careynka No to by nebyla až taková hrůza
…My jsme tuto zimu měly čistokrevné Něměckoovčandoborderokřížencokolie
…Ale tak to na prodej moc není, to je fakt ti kříženci, to tak rozdat
…Tož jo, tak kotce máš schválené ![]()
@zelazuzu píše:
@Mysicka31 Jo, to jsou přesně ony - pak napiš, jak to dopadlo.
@careynka No to by nebyla až taková hrůza…My jsme tuto zimu měly čistokrevné Něměckoovčandoborderokřížencokolie
…Ale tak to na prodej moc není, to je fakt ti kříženci, to tak rozdat
…Tož jo, tak kotce máš schválené
no tak malinacka je nakryta, tak doufam, ze zabrezla a ze budou kacaky z jejich stenatek ![]()
@careynka Hele a Tvůj manžel je kynolog, nebo si to cvičíš sama?
Tak čisté maliňáky určitě prodáš
, takže pak budu očekávat nějakou megaobjednávku jo
![]()