Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Flyingfrog obrovská gratulace k chlapečkovi, hlavně zdravíčko pro vás oba a zbytek rodinky taky
a teda krásné míry ![]()
@zelazuzu píše:
Týý brďo..No ta zimní plína je úúžasná!! Není ten PUL i v modré variantě???
Krásné že jo
, nám už se ledově modří tučňáci šijou, Oliver má kompletní plenkovou výbavu, ale tomuhle jsem prostě nemohla odolat ![]()
@Aniralk ahpj, tak i když mám plnou skříň kalhotkových a kapsových plenek, tak na doma dávám malému z 90% čtverce, jsem na ně zvyklá a to že malého přebaluju každou chvilku mi nevadí
, jinak mám hodně plenek šitých na zakázku, a k tomu ještě nějaké anavy a pár dalších různých značek, materiál bambus froté, flís a aksamit
@Mysicka31 píše:
@Broučkovka jím/nejím, mám je v lednici, pro sebe i pro obě děti, ale vzpomenu si tak jednou až dvakrát do týdne![]()
![]()
sem na tohle hrozná
![]()
![]()
to znám
vyřešila jsem to tak, že je mám u chleba, tak si je dám se snídaní. stejně se mají jíst s jídlem nebo po jídle. Zkus si to ohlídat. Ted to malému hned nepomůže, ale je to dobrá prevence
@Kdoule píše:
@elfans, tak to jsem ráda, mám připravené v šuplíku pro případ potřeby, věřím, že tedy využiju, aniž bych to měla na jedno pokakané použití.Přidám otázku OT - kdy vám děti začaly hodně slintat? Už si to nepamatuju, mladší slintal hodně brzy, ale taky se ukázalo, že právem - ve 3.měsících měl venku 4 zuby… Malá teď ve 2.měsících slintá už dost, na bříšku tak, že má pod sebou neustále kalužku a udělat fotku bez slintu visícího z pusy na podložku vlastně nelze… měli jste to taky takhle brzy??
Snad jí proboha taky nevylezou zoubky tak brzy, jako bráchovi
Péťa to má přesně tak..Všimla jsem si toho cca 14dní to je? Mám pocit že Mája taky brzy slintala a zub jí vylezl až ve 14ti měsících, takže zubama to asi nebude ![]()
@Mysicka31 Zkus toto http://www.veselepleny.cz/…ozky-StayDry - je to zázrak nad zázrak - neznám zatím nikoho, komu by to nezabralo - i Lenholka na mé doporučení zkusila a pomohlo ![]()
@ankasz píše:
Krásné že jo, nám už se ledově modří tučňáci šijou, Oliver má kompletní plenkovou výbavu, ale tomuhle jsem prostě nemohla odolat
Jo, už taky vím, že se dělají i v modré variantě a ještě mi Palošek poslala darebnica i ostatní PULy co má a hned mám dva kousky co si u ní nechám ušít
jsem maniak nad maniaky a divím se, že mám v obchodě vůbec ještě nějaké plíny - protože bych je někdy nejradši načla všechny ![]()
@zelazuzu a kterés ještě vybrala?
Malý musel mít k tučňákům ještě sovičky, ty jsou naprosto dokonalé
. A o tom kdo je maniak, bychom mohli polemizovat
, ty se ještě držíš, já bych e-shop mít nemohla
, nepřenesla bych přes srdce to posílat dál ![]()
Tak to já bych to i posílala…Mě by právě klidně stačilo se jen ňuchňat s novýma ![]()
@ankasz Mám tento pytel od Ivušky, tak chci i plínu a ještě mě napadlo, že se Paloška zeptám a nechám si ušít i kapsičku na plínu dle Haipa Daipa ![]()
@Brokianaa Jo, tak to mě právě baví - to ňuchňání s novýma
…Ale často se má co držet…Teď třeba přemýšlím, že by se mi asi hodila ještě jedna přebalovací podložka co má Ivuška nové…Nebo že by mi ji také ušil Palošek
..Jsem magor no!!
@zelazuzu píše:
@ankasz Mám tento pytel od Ivušky, tak chci i plínu a ještě mě napadlo, že se Paloška zeptám a nechám si ušít i kapsičku na plínu dle Haipa Daipa
@Brokianaa Jo, tak to mě právě baví - to ňuchňání s novýma…Ale často se má co držet…Teď třeba přemýšlím, že by se mi asi hodila ještě jedna přebalovací podložka co má Ivuška nové…Nebo že by mi ji také ušil Palošek
![]()
..Jsem magor no!!
@careynka
Psy nech běhat na volno a kup plíny, to je přece důležitější
![]()
@zelazuzu O podložce taky přemýšlím, mám 4 a nestíhám je točit
, ale já jsem teda osobně spokojenější s podložkou od TotsBots, ale ivuška je má zase krásnější ![]()
No jo není to lehké, když je taková nabídka
já se taky musela držet jen při těch dvou, ještě se mi líbily ty opice a sloníci, ale malý toho má až až, tak se taky musím držet zpátky ![]()