Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6271
17.9.12 22:09

@Flyingfrog obrovská gratulace k chlapečkovi, hlavně zdravíčko pro vás oba a zbytek rodinky taky ;) a teda krásné míry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
17.9.12 22:11
@zelazuzu píše:
Týý brďo..No ta zimní plína je úúžasná!! Není ten PUL i v modré variantě???

Krásné že jo :mrgreen:, nám už se ledově modří tučňáci šijou, Oliver má kompletní plenkovou výbavu, ale tomuhle jsem prostě nemohla odolat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
17.9.12 22:16

@Aniralk ahpj, tak i když mám plnou skříň kalhotkových a kapsových plenek, tak na doma dávám malému z 90% čtverce, jsem na ně zvyklá a to že malého přebaluju každou chvilku mi nevadí :nevim:, jinak mám hodně plenek šitých na zakázku, a k tomu ještě nějaké anavy a pár dalších různých značek, materiál bambus froté, flís a aksamit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
17.9.12 23:12
@Mysicka31 píše:
@Broučkovka jím/nejím, mám je v lednici, pro sebe i pro obě děti, ale vzpomenu si tak jednou až dvakrát do týdne :oops: :oops: :oops: sem na tohle hrozná :oops: :oops: :oops:

to znám :-) vyřešila jsem to tak, že je mám u chleba, tak si je dám se snídaní. stejně se mají jíst s jídlem nebo po jídle. Zkus si to ohlídat. Ted to malému hned nepomůže, ale je to dobrá prevence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.9.12 23:22
@Kdoule píše:
@elfans, tak to jsem ráda :kytka:, mám připravené v šuplíku pro případ potřeby, věřím, že tedy využiju, aniž bych to měla na jedno pokakané použití.Přidám otázku OT - kdy vám děti začaly hodně slintat? Už si to nepamatuju, mladší slintal hodně brzy, ale taky se ukázalo, že právem - ve 3.měsících měl venku 4 zuby… Malá teď ve 2.měsících slintá už dost, na bříšku tak, že má pod sebou neustále kalužku a udělat fotku bez slintu visícího z pusy na podložku vlastně nelze… měli jste to taky takhle brzy??
Snad jí proboha taky nevylezou zoubky tak brzy, jako bráchovi :think:

Péťa to má přesně tak..Všimla jsem si toho cca 14dní to je? Mám pocit že Mája taky brzy slintala a zub jí vylezl až ve 14ti měsících, takže zubama to asi nebude :nevim:
@Mysicka31 Zkus toto http://www.veselepleny.cz/…ozky-StayDry - je to zázrak nad zázrak - neznám zatím nikoho, komu by to nezabralo - i Lenholka na mé doporučení zkusila a pomohlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.9.12 23:24
@ankasz píše:
Krásné že jo :mrgreen:, nám už se ledově modří tučňáci šijou, Oliver má kompletní plenkovou výbavu, ale tomuhle jsem prostě nemohla odolat :oops:

:cert: :cert: :cert: Jo, už taky vím, že se dělají i v modré variantě a ještě mi Palošek poslala darebnica i ostatní PULy co má a hned mám dva kousky co si u ní nechám ušít :cert: :cert: :cert: jsem maniak nad maniaky a divím se, že mám v obchodě vůbec ještě nějaké plíny - protože bych je někdy nejradši načla všechny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
18.9.12 00:24

@zelazuzu díky za tip :-) určitě odzkoušíme a vypadají dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
18.9.12 13:44

@zelazuzu a kterés ještě vybrala?
Malý musel mít k tučňákům ještě sovičky, ty jsou naprosto dokonalé :mrgreen:. A o tom kdo je maniak, bychom mohli polemizovat :jazyk: :lol:, ty se ještě držíš, já bych e-shop mít nemohla :oops:, nepřenesla bych přes srdce to posílat dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
18.9.12 13:59

Tak to já bych to i posílala…Mě by právě klidně stačilo se jen ňuchňat s novýma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
18.9.12 14:15

@ankasz Mám tento pytel od Ivušky, tak chci i plínu a ještě mě napadlo, že se Paloška zeptám a nechám si ušít i kapsičku na plínu dle Haipa Daipa :mrgreen:
@Brokianaa Jo, tak to mě právě baví - to ňuchňání s novýma :P …Ale často se má co držet…Teď třeba přemýšlím, že by se mi asi hodila ještě jedna přebalovací podložka co má Ivuška nové…Nebo že by mi ji také ušil Palošek :think: :twisted: ..Jsem magor no!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.9.12 14:16
@zelazuzu píše:
@ankasz Mám tento pytel od Ivušky, tak chci i plínu a ještě mě napadlo, že se Paloška zeptám a nechám si ušít i kapsičku na plínu dle Haipa Daipa :mrgreen:
@Brokianaa Jo, tak to mě právě baví - to ňuchňání s novýma :P …Ale často se má co držet…Teď třeba přemýšlím, že by se mi asi hodila ještě jedna přebalovací podložka co má Ivuška nové…Nebo že by mi ji také ušil Palošek :think: :twisted: ..Jsem magor no!!
:-D :-D :-D ja kdybych ted psum nemusela zaplatit novy kotce, tak se rozsoupnu ze bych se nepoznala :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
18.9.12 14:18

@careynka :D Psy nech běhat na volno a kup plíny, to je přece důležitější :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
18.9.12 14:40

@zelazuzu O podložce taky přemýšlím, mám 4 a nestíhám je točit :cert:, ale já jsem teda osobně spokojenější s podložkou od TotsBots, ale ivuška je má zase krásnější :))

• Citovat
  • Upravit
6271
18.9.12 14:50

No jo není to lehké, když je taková nabídka :mrgreen: já se taky musela držet jen při těch dvou, ještě se mi líbily ty opice a sloníci, ale malý toho má až až, tak se taky musím držet zpátky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
18.9.12 14:51
@zelazuzu píše:
@careynka :D Psy nech běhat na volno a kup plíny, to je přece důležitější :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí