Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
16.9.12 18:15

@Flyingfrog Jo to já nespala ani když jsem ho neměla u sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
16.9.12 18:21

@Flyingfrog super…já to tak měla až s třetím…a byla jsem za to moc ráda… tak se děvče drž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
17.9.12 08:56

Holky, já už fakt nevim co dál, malý už měl opruzeninu na prdelce malinkou, lehce zarudlý kolem konečníku, co na doléčení poradila dr., tak jsem poctivě mazala genciánou, Imazolem a otírala čajem no a se mu to zase rozjelo, má to opět mokvavý a dneska ráno to měl fakt až do krve :,( :,( :,( z látkovek to nebude určitě, to by se mu to prvně tak rychle a hezky nezhojilo :-( nevím jestli jít k dr. nebo se vrátit k babským radám :-( ale k dr. mám tak trochu strach kvůli tomu zhoršení co po jejích radách nastalo :zed: Nemáte některá zkušenost s dávánám MM na opruzeniny? Doporučuje se tu na kde co, tak jestli třeba nepomůže i tu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
17.9.12 09:04

@Mysicka31 Necháváš ho dost větrat? Mně malá kadí hrozně často, takže dát na noc jednorázovku a nepřebalovat nehrozí. Nechávám ji na podložce několik hodin denně, co chvíli pod ní měním plínu, kojím většinou tak, že jí dám mezi nožky složenou čč a jak do ní něco pustí, samozřejmě beru suchou. Spotřebu mám obrovskou, ale slovy dvakrát jsem mazala lehce zarudnutý zadeček.

• Citovat
  • Upravit
3780
17.9.12 09:08

@Mysicka31 já teda hned po mírném začervenání namažu sudocremem a do stadia mokvání jsem se na prdelce nedostala, jen pod paží a pod krčkem - a tam mi zabral taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
17.9.12 09:10

@Brunifid celý den ne, se mu to moc nelíbí :( tak dávám plenky hodně volně aby to neměl přímo na zadku… Kojím jak ty nebo nad nočníčkem (zkoušíme tu bez plenkovku) jak se pokaká, tak přebaluji hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
17.9.12 09:12

@analoja Sudocream byl první po čem jsem sáhla… A nepomohl :( u Kiki vždycky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
17.9.12 09:14

@Mysicka31 Hmmm tak to nevím :( Ještě mě napadají vlňáky místo PULek, aby to co nejvíc větralo. Já s opruzeninami nemám zkušenosti ani u jedné z holek (naštěstí), vím, že to tu kdysi strašně řešila lenholka, ta s tím bojovala, vyzkoušela tisíc mastiček.
Jo ještě mě napadají vlhčené ubrousky, nepoužíváš je?
Já mám za to, že čím míň kosmetiky na miminko, tím líp, zadek umývám ubrouskem namočeným ve vodě, prostě se snažím na ni toho moc nepatlat. Ona pod nánosem krémů ta kůže větrat taky nebude.

• Citovat
  • Upravit
9847
17.9.12 10:52

@Brunifid PULky měl na sobě asi 2×, jinak používám jen vlňáky… Vlhčený jen venku (což bylo potřeba zatím jen 1× u dr.), doma čistou vodu a ty 30×30 „plenky“ tak fakt nevím :(
Jdeme nakonec k dr. sem jí volala a říkala ať přijdeme, že mu na to dá nějaký speciální roztok aby se to zatáhlo :nevim: musí ho to ale strašně bolet :? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
17.9.12 13:28

@Flyingfrog

taky moooc gratuluju :-) A at vám dělá jen radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
17.9.12 13:29
@Mysicka31 píše:
@Brunifid PULky měl na sobě asi 2×, jinak používám jen vlňáky… Vlhčený jen venku (což bylo potřeba zatím jen 1× u dr.), doma čistou vodu a ty 30×30 „plenky“ tak fakt nevím :(
Jdeme nakonec k dr. sem jí volala a říkala ať přijdeme, že mu na to dá nějaký speciální roztok aby se to zatáhlo :nevim: musí ho to ale strašně bolet :? :,(

Cítím s tebou :hug:, ani nevíš jak. Strašně jsi mi to připomněla, tu bezmoc a jak by člověk udělal cokoliv, cokoliv, aby to zmizelo a přestal tolik plakat… muselo ho bolet i sprchování, podle jeho projevu, hodně nerada si na to i jen vzpomenu :zed:.
Nevím, co poradit, nám nepomohlo z léčby - mazání - nic, jen neustálý pobyt v jednorázovce. Nepomáhalo rozbalení, plenky bez svrchňáků, měli jsme tenkrát různé míchané masti na zadeček, byl ještě geniální Pevaryl pasta, ten jediný vždycky pomohl, ale když nedostal jednoráz, okamžitě se to zase zhoršovalo. Pomáhal i Pityol, ale už se nedoporučuje, prý je toxický 8o, naštěstí ho moje současné mimi nepotřebuje :roll:.
Zhoršení u nás většinou bylo (kromě látkovek, to bylo vždycky) při zhoršení ekzému, při sebemenším projevu nachlazení (rýmička) nebo oslabení (trpěl na záněty očiček a přitom se mu zhoršovalo opruzení), až později pak při příkrmech a se zoubky. Kdykoliv jsem nenamazala, byl zadeček při dalším rozbalený začervenalý. Jo, a musela jsem prát jen v mýdlových vločkách, nejhorší zadeček byl, když jsem k plínám dala nějakou dětskou aviváž (je to 11 let, podotýkám). Musela jsem všechny plíny žehlit - po těch mokvavých opruzeninách, na kterých prý byly kvasinky, se to vracelo prý i proto, že ty mrchy přežívají :(.
Nám bohužel nepomohlo nic zůstat u látky. Ale já bych byla celou látku klidně kopla do,,, jen aby už byla kůže zdravá, ten pocit si dobře pamatuju. Byla jsem šťastná, že existují jednorázovky (jen dva druhy z nich), po kterých se mu to zahojilo a zůstává to dobré.

Promiň elaborát, který ti nemůže pomoct, jak jsi mi to připomněla, vylítlo to ze mě samo :oops:. Přemýšlela jsem o smazání, ale nešť, ať je aspoň vidět, že i takové děti bohužel existují 8o :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
17.9.12 13:34

@Mysicka31, a ještě k tomu zhoršení po dodržení doporučení dr., bohužel si myslím, že se to mohlo zhoršit i nezávisle na tom. U nás to tak bývalo, člověk dělal pořád všechno stejně a tři dny super hojení, čtvrtý den rychlé zhoršení… Šla bych to předvést a vyslechnout si, případně zkusit její další přípravek, ale asi bych i zkusila koupit jednorázovky (možná i jiné značky, než mám a které nic moc nepomohly) a dát mu je… Látka sama nevadí, ale bohužel, ani separačka neudrží zadeček tak v suchu jako kvalitní jednorázovka a i malý rozdíl u těchto hodně choulostivých zadečků udělá viditelný rozdíl. Ale je taky možné, že to opravdu jednorázovka nezmění a je potřeba s tím dopředu počítat, že to může být výstřel do tmy, bohužel. Je mi to líto, bobíšek :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
17.9.12 14:33

@Mysicka31 Mas doma berutove hedvabi? Podle me je to zazrak. http://ekopleny.cz/…l157914.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
17.9.12 14:50
@elfans píše:
@Mysicka31 Mas doma berutove hedvabi? Podle me je to zazrak. http://ekopleny.cz/…l157914.html

Elfans, ještě jsem neměla příležitost (díkybohu!!!) vyzkoušet, jak to je s pokakáním? Mně kaká pořád, vydrží to přeprání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
17.9.12 14:54

@Kdoule Viki jeste nepokadila, mam dve a stridam je, pak preperu v ruce s praskem, co mam na vlnaky. Podle me by to nemel byt problem. A fakt pomaha, v obdobi rustu zubu nejuzitecnejsi vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure