Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15730
13.9.12 14:29

@Kristyna+Daník, nech mě :cert: :mrgreen: Že bych neuvažovala, to se nedá říct… Na detivbavlnke mají v přepočtu levnější, ale já jinak prakticky nešiju a až zas půjdu do práce, budu mít problém i s běžným zašíváním direk a gum a tak… přesvědčuju se, že jsou to pro mě vyhozený peníze, ale láká to :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
13.9.12 14:30
@Brunifid píše:
Ty jsou krásný, opičkový! :palec:

Blueberry tenhle PUL používá na své pleny, málem jsem neodolala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.9.12 14:50

@Kdoule já stíhala šít, i když jsem byla v práci :-) nepřemlouvám, nejlépe prý vyjdou na ebay…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
13.9.12 14:57

@Kristyna+Daník

krasny kalhotky :) sikovna. A ta opickova latka je fakt pekna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
13.9.12 15:21
@Kdoule píše: @Kristyna+Daník, nech mě :cert: :mrgreen: Že bych neuvažovala, to se nedá říct… Na detivbavlnke mají v přepočtu levnější, ale já jinak prakticky nešiju a až zas půjdu do práce, budu mít problém i s běžným zašíváním direk a gum a tak… přesvědčuju se, že jsou to pro mě vyhozený peníze, ale láká to :twisted:

jo, tak přesně takhle to mám taky ;)
mám střihnuto na první plínu a protože sucháč nerada, dám klasický kovový a uvidím, jestli se vyvede :think:

@Kristyna+Daník moc hezký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.9.12 15:33

@analoja Holky díky moc :-) tak já všeobecně už nešiju jen pro sebe, takže se mi ty kleštičky vyplatí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
13.9.12 18:27
@Kristyna+Daník píše:
@Kdoule já stíhala šít, i když jsem byla v práci :-) nepřemlouvám, nejlépe prý vyjdou na ebay…

Na e-bay mám smůlu, nemám pay-pal (pokud mám správné info, tak jinak nejde zaplatit, nejsem důvěryhodná), ale to neva, já nebudu stíhat šít, bohužel. Mně se líbí i plíny na sucháč, nevadí mi to :), jenom zmenšování tím nedocílím.

Každopádně opičkové svrchňáky jsou náááádherné, můžu se ještě zeptat, jestli je ten PUL měkký nebo spíš tužší? Já kdyby mě lákaly ty hotové od Blueberry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
13.9.12 18:30
@analoja píše:
jo, tak přesně takhle to mám taky ;)
mám střihnuto na první plínu a protože sucháč nerada, dám klasický kovový a uvidím, jestli se vyvede :think:

Mně sucháč naštěstí nevadí, spíš naopak :dance: Ale o kovových jsem taky uvažovala, na kalhotkové pro mě proč ne, tam nevadí protékání. Já doufám, že budu schopná dát dohromady i AIO kapsovku, tak tu budu muset na sucháč, ale chci to zkusit. Ale střiženo zatím nemám, ani z domácích zdrojů 8o - mám teď dost záhul, ale příští týden doufám už bude volněji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
13.9.12 18:53

@andreiika já jsem taky výhradně pro vlňáčky doma pletené ;-) a dá se to krásně sladit s čímkoliv a na zimu jsou fakt lepší ty longies než punčocháče ;-) (ty jsem dávala spíš k sukýnkám a šatičkám) se musím taky pár kouskama pochlubit :-) :oops:

@Kristyna+Daník jak už jsem ti psala, tak my i s látkovkama využily vel. 50 celkem dlouho :-) a 56 hooodně dlouho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale Kiki byla drobnější, cestou domů z porodky mi plavala i v tý 50 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to teď Samík 50 neměl nikdy, i v porodce s papírovkou rovnou 56 :mrgreen: :mrgreen: ale teď doma má také overálky 56 i s látkou a vlňákama :-) ale opravdu záleží jak je to šitý a ovelikostněný… máme jeden overal 62 co je mu malý a naopak jednu 50 co oblékne i při svých 53cm a látkovkama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.9.12 19:05

@Kdoule No otázka dost na tělo… je pevný! Pevnější než kde jaké, co jsem měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
13.9.12 19:28

@Kristyna+Daník ty jsou kouzelný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
13.9.12 19:36
@elfans píše:
@andreiika Mě zas u vlňáku maximálně vyhovuje, že nemusím další kalhoty řešit, jsou to svrchní i tepláčky dohromady. A létě super, že to větrá, v zimě paráda, že to hřeje:) Nejradši mám longies od BabyIdea. Nenašla jsem na nich jedinou chybu, teda až na cenu.

chápu, pokud bych ale neměla plnou skříň tepláčků, kalhot, overalů a dupaček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.9.12 22:28
@Mysicka31 píše:
Museli, mám je doma ;-) až bude chvilka, tak vyfotím :-)
A tedy jestli máš na sucháče, jak dlouho vydrží??? Jsem měla Pop.iny a cca po roce už sucháče moc nesuchaly :-(Nebo jakou jinou plenku doporučíš (nebo někdo jiný) která je jedno/dvou velikostní, podobným střihem i cenou a zapínání na patentky? Manžel sucháč právě nezapne :-( má problémy s motorikou a patentky zvládne líp, tím, že je to „přednastavený“…

Tak fakt jsou ale nebývaly ne? Nebo jsem je přehlídla..Teď už je budu mít na obchodě taky, dnes jsem je objednala. Tak to hledím že manžel radši patentky, to u nás je to naopak. Bambusky BL mají už vkládačku v ceně a je celá vyndávací, takže neschne nijak extra pomalu.
@ivuska.h Nebude jak prkno..není to taková hrůza, právě že nijak extra nehrubne oproti jiným bambuskám a na noc bych ji teda klidně dala :P. Anava sice asi saje o něco víc, ale myslím že tato BL zase saje víc, než jiné noční plíny - třeba TB stretch si myslím že je savostí slabší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.9.12 22:41

@Kristyna+Daník Krááááásnééééé!!! No jo, na šicí mánii pozor! To je dle Ivušky prý ještě větší mánie, než plíny samy :P
@Kdoule Tak je pak prodáš ne? Nevím tedy kolik stojí kvalitní kleště, ale pokud by jsi šila, tak se to asi oplatí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.9.12 22:44

@Mysicka31 Jéééé ty vlňáčky si pleteš sama? Některé jsou moc kráásné!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure