Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@zelazuzu Jj, zrovna tu teď dělám další
jsem zjistila, že ty troje jsou pro novorozeňátko fakt jako málo
nějak jsem to neodhadla ![]()
Kdyby někdo chtěl vyzkoušet, tak tu mám svůj NÁVOD na MMB
snad je pochopitelný ![]()
@Mysicka31 Ha, ha…tak ten Tvůj návod jsem už četa dávno!! Ten svět je fakt malý
Bohužel jen četla..Plést ani šít neumím a nemám čas se to učit
…Tak že bych Tě zneužila na upletení
??
@Mysicka31 podle toho tvýho návodu z MMB jsem pletla první
teď už dělám trošku jiný, a taky „mám málo“
akorát času taky
@Mysicka31, taky jsem podle tvého návodu na MMB pletla
, jsou jí ještě trochu větší, ale vyfotím, protože jsem z nich měla radost, byl to dobrý návod ![]()
Holky, musím sem vložit fotku novorozenecké AIO (Swaddlebees), třeba se s ní dokážu líp rozloučit ![]()
Takhle vypadá na pětikilovém dítěti, bylo to fakt hodně těsné…
@Kdoule No jo, rozloučení to bude těžké - je kráásná
Tak holt tu lítost budeš muset zamáznout jinou krásnou plínou ![]()
@Kristyna+Daník píše:
@Kdoule Tak tenhle pul mám taky domaSovičky
Moc pěkný
No bude to asi stejná USA produkce, protože tahle AIO měla i tu tvou opičkovou variantu, to se mi ale sovy líbily víc ![]()
@zelazuzu píše:
@Kdoule No jo, rozloučení to bude těžké - je kráásnáTak holt tu lítost budeš muset zamáznout jinou krásnou plínou
No, to mě právě děsí, jaký kolotoč jsem to nevědomky roztočila, protože máš pravdu, vůbec nejde se toho zbavit, bude nutné nahradit - búúúú teď nemám za co
![]()
@Kdoule píše:
No, to mě právě děsí, jaký kolotoč jsem to nevědomky roztočila, protože máš pravdu, vůbec nejde se toho zbavit, bude nutné nahradit - búúúú teď nemám za co![]()
![]()
No jo, lozit na stránky a diskuze o plínách se prostě nevyplácí
..Já už se te´d děsím toho, až malý odroste plínám a to jsme ještě skrz ty prdíky ani nezačali pořádně látkovat
![]()
No tak plínu pořídíš až tuto prodáš - vždyť tak se to taky často dělá ![]()
@zelazuzu píše:
No tak plínu pořídíš až tuto prodáš - vždyť tak se to taky často dělá
A ty si jako myslíš, že já ji dokážu prodat, než tu bude náhrada na hejkání, jo? To já teda nedokážu
. A dobře jsem věděla, jaká blbost je kupovat novorozeneckou AIO a prostě jsem ji koupila
Dobře mi tak.
Pořád Péťu tolik zlobí bříško? Ale už to určitě brzy půjde, stárnou
, Zuzanka už krásně pase koníčky a dokonce má náznaky snahy se otočit na bříško (ne že by se točila, ale zkouší takový ten pohyb švihem na bok), teď už plínu prokope líp a bude to podle mě lepší rychle, že si prokopkají i v látkovkách ![]()
@Kdoule Danielka se na bříško otočila poprvé ve 3,5m nahatá, a včera poprvé v anavě s flísákama (včera měla 4m). Zatím se jí to teda povedlo jen jednou krásně do koníků, a potom nekolikrát skončila na břiše ale hlava dole, a ruce pod sebou
- ale je to stejný rychlík jako Alžbětka zatím.
@Kdoule píše:
A ty si jako myslíš, že já ji dokážu prodat, než tu bude náhrada na hejkání, jo? To já teda nedokážu![]()
. A dobře jsem věděla, jaká blbost je kupovat novorozeneckou AIO a prostě jsem ji koupila
![]()
![]()
Dobře mi tak.
Pořád Péťu tolik zlobí bříško? Ale už to určitě brzy půjde, stárnou, Zuzanka už krásně pase koníčky a dokonce má náznaky snahy se otočit na bříško (ne že by se točila, ale zkouší takový ten pohyb švihem na bok), teď už plínu prokope líp a bude to podle mě lepší rychle, že si prokopkají i v látkovkách
…no jo, jsi holt už závislák a to bylo řečí jak budeš šetřit
.
Prdíky máme furt
…Koně pase Péťa stejně jako Mája de facto hned od narození…Já mám doma kobry…No Mája byla do 4měsíců ve všem hrozně dopředu a pak se zastavila ve vývoji a hnedle byla opožděná..Sedat začala sama hodně pozdě, lozit až ve 14ti měsících a chodit v 19ti, tak to očekávám i u Péti
–ikdyž snad to tak strašné nebude, prootže tahat na rukách 7mi kilové mimino nebo 12ti kilové je fakt rozdíl.
@zelazuzu píše:…no jo, jsi holt už závislák a to bylo řečí jak budeš šetřit
.
No jo, mě brzdila jediná věc a to strach, jestli to zadeček tohoto miminka snese. Jak se ukázalo, že asi snese docela dobře, jsem docela v háji. Ale ony jsou krásné i šité, třeba to ještě ovládnu
![]()
Tobě malá dřív sedala než lozila? Starší byl lenoch, lozit začal až v 11.měs., ale za týden si z toho kleku sedal a další týden se stavěl. Chodit teda začal v 16m, brala jsem to jako pozdější, ale mladší mě vyvedl z omylu, na začátku byl jako tvoje děti, stavěl se v 8.měs a chodil kolem nábytku, ale samostatnou chůzi dal až v 18m, tak už dopředu nic nepředvídám.
Zuzi vypadá tak nějak akorát, krásně to všechno dělá symetricky, ale moc na to bříško nemůže, páč blindí
Ale naštěstí ji bříško prakticky nebolí, jediné, co vím, že nemůžu, je chleba - jakkoliv starý. Ale to se dá. ![]()
@Kdoule No já si právě nemůžu uvědomit kdy začala sedat sama…Ona se hrozně dlouho plazila..ale popravdě fakt ani nevím, kdy a jak si sedla sama
Jako sedět bez opory uměla dýl, ale sednout si sama..no vím já? No Tvůj synek jako Mája nebyl, ta se zabrzdila už ve 4měs
. A to se někdy na konci třetího měsíce už sama otáčela a pak naráz jako když utne.