Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Kdoule píše:
@Mysicka31, taky jsem podle tvého návodu na MMB pletla![]()
, jsou jí ještě trochu větší, ale vyfotím, protože jsem z nich měla radost, byl to dobrý návod
Holky, musím sem vložit fotku novorozenecké AIO (Swaddlebees), třeba se s ní dokážu líp rozloučit
Takhle vypadá na pětikilovém dítěti, bylo to fakt hodně těsné…
Ahoj, fotka je úžasná…a tahle látka vypadá skvěle i na živo, pro všechny, kteří neviděli… je fakt super, mám z ní nastříháno pro známou
![]()
No Daník v 9 měsících se plazil a v 11 měsících začal po čtyřech a sedal si a chodit začal v 15ti měsících..
@palošek píše:
No malý od segry v 9 měsících obchází stůl…
Naše opice od 8 měs.
Ondra sám seděl až v roce, tehdy začal teprvé lézt, chodil sám v roce a půl. Jůla už leze, obchází, ale zatím sama nesedí, jen ten šikmý sed, ale úplně bez opory ne. Nějak se o to ani nesnaží, se vším si vyhraje dost i na břiše
Já ji teda ani neposazuju, jen na klíně, ale krmím pořád v lehátku atd.
@ivuska.h My naše děti taky nijak nenutíme…až se samy…tak se samy…rozlezou, rozchodí …apod… Moje starší holky byly taky rychlé, ale nejmladší si dávala na čas
chodila až ve 14m. Ale všechno sama, sed, lození, chození…žádné chodítko… Ona to má tak skokově…nicnic…a pak vše najednou
![]()
Jak to Ivi zvládáš? Já včera hlídala prcky (2,5r, skoro 2, a 9m)
Sice jen dopoledne, ale i tak to bylo náročné. Byla jsem ráda, že je muž doma a že pak přišla dcera ze školy…jinak bych asi ani nenavařila
![]()
No já myslela, že si náš nejmladší dá na čas, a prd poprvé se postavil v 6apůl měsících no a teď se začíná pouštět, sice jen na pár vteřin a pak jde k zemi, ale už sbírá odvahu, sám si sedl přesně v 6.měsících- a samozřejmě nebyl cíleně posazován ani v chodítku atd
Holky byly taky tak rychlé, první samostatné krůčky byly v 9.měsících ![]()
@palošek píše:
@ivuska.h My naše děti taky nijak nenutíme…až se samy…tak se samy…rozlezou, rozchodí …apod… Moje starší holky byly taky rychlé, ale nejmladší si dávala na časchodila až ve 14m. Ale všechno sama, sed, lození, chození…žádné chodítko… Ona to má tak skokově…nicnic…a pak vše najednou
![]()
![]()
Jak to Ivi zvládáš? Já včera hlídala prcky (2,5r, skoro 2, a 9m)Sice jen dopoledne, ale i tak to bylo náročné. Byla jsem ráda, že je muž doma a že pak přišla dcera ze školy…jinak bych asi ani nenavařila
![]()
![]()
Až ve 14 měs, jo?
To mi přijde spíš jako norma, proti těm 18 měs. u Ondry ![]()
Zvládám celkem dobře, cizí děcka jsou něco jiného… Asi už jsem si zvykla na ten zmatek ![]()
@ivuska.h píše:
Až ve 14 měs, jo?![]()
To mi přijde spíš jako norma, proti těm 18 měs. u Ondry
Zvládám celkem dobře, cizí děcka jsou něco jiného… Asi už jsem si zvykla na ten zmatek
Ha, ha holky..vy mě bavíte…A Palošku - tak Ty jsi opravdu vtipná..Prý si dávala na čas
…Mája chodila až v 19ti měsících, takže jsme nejopožděnější z vás všech..HEČ!!! ![]()
Jo a ty chodítka a podobné krámy by měli zakázat
…Nechápu, že ještě dnes se najdou maminy, co do toho děcka dávají ![]()
@zelazuzu píše:Že se rozčiluješ. Klokanky se taky prodávají a když vidím některé dětské boty, říkám si, proč to ti lidi kupují…
Jo a ty chodítka a podobné krámy by měli zakázat…Nechápu, že ještě dnes se najdou maminy, co do toho děcka dávají
@zelazuzu píše:
Jo a ty chodítka a podobné krámy by měli zakázat…Nechápu, že ještě dnes se najdou maminy, co do toho děcka dávají
Vždyť to je přece jen na páááár minutek denně
to jim nemůže ublížit, no ne?
@Brunifid píše:
A víte, že Fly má kluka???
Super
víš něco víc?
@Brunifid píše:
A víte, že Fly má kluka???
jupííííííí
No jak to můžeme vědět??? Mooooc gratuluju!!! Božíčku to je super, mám úplně
husinu. Tak už má broučka u sebe a je to ten chlapeček jak tušila
. Jak se jmenuje??