Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
14.9.12 21:54
@Kdoule píše:
@Mysicka31, taky jsem podle tvého návodu na MMB pletla :palec: :lol:, jsou jí ještě trochu větší, ale vyfotím, protože jsem z nich měla radost, byl to dobrý návod :potlesk:Holky, musím sem vložit fotku novorozenecké AIO (Swaddlebees), třeba se s ní dokážu líp rozloučit :,(
Takhle vypadá na pětikilovém dítěti, bylo to fakt hodně těsné…

Ahoj, fotka je úžasná…a tahle látka vypadá skvěle i na živo, pro všechny, kteří neviděli… je fakt super, mám z ní nastříháno pro známou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
14.9.12 22:20

No Daník v 9 měsících se plazil a v 11 měsících začal po čtyřech a sedal si a chodit začal v 15ti měsících..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
14.9.12 22:25

No malý od segry v 9 měsících obchází stůl… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.9.12 22:29
@palošek píše:
No malý od segry v 9 měsících obchází stůl… :mrgreen:

Naše opice od 8 měs. :lol: Ondra sám seděl až v roce, tehdy začal teprvé lézt, chodil sám v roce a půl. Jůla už leze, obchází, ale zatím sama nesedí, jen ten šikmý sed, ale úplně bez opory ne. Nějak se o to ani nesnaží, se vším si vyhraje dost i na břiše :nevim: Já ji teda ani neposazuju, jen na klíně, ale krmím pořád v lehátku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.9.12 09:01

@ivuska.h My naše děti taky nijak nenutíme…až se samy…tak se samy…rozlezou, rozchodí …apod… Moje starší holky byly taky rychlé, ale nejmladší si dávala na čas :lol: chodila až ve 14m. Ale všechno sama, sed, lození, chození…žádné chodítko… Ona to má tak skokově…nicnic…a pak vše najednou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jak to Ivi zvládáš? Já včera hlídala prcky (2,5r, skoro 2, a 9m) :lol: Sice jen dopoledne, ale i tak to bylo náročné. Byla jsem ráda, že je muž doma a že pak přišla dcera ze školy…jinak bych asi ani nenavařila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
15.9.12 11:32

No já myslela, že si náš nejmladší dá na čas, a prd poprvé se postavil v 6apůl měsících no a teď se začíná pouštět, sice jen na pár vteřin a pak jde k zemi, ale už sbírá odvahu, sám si sedl přesně v 6.měsících- a samozřejmě nebyl cíleně posazován ani v chodítku atd
Holky byly taky tak rychlé, první samostatné krůčky byly v 9.měsících :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
15.9.12 14:30
@palošek píše:
@ivuska.h My naše děti taky nijak nenutíme…až se samy…tak se samy…rozlezou, rozchodí …apod… Moje starší holky byly taky rychlé, ale nejmladší si dávala na čas :lol: chodila až ve 14m. Ale všechno sama, sed, lození, chození…žádné chodítko… Ona to má tak skokově…nicnic…a pak vše najednou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jak to Ivi zvládáš? Já včera hlídala prcky (2,5r, skoro 2, a 9m) :lol: Sice jen dopoledne, ale i tak to bylo náročné. Byla jsem ráda, že je muž doma a že pak přišla dcera ze školy…jinak bych asi ani nenavařila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Až ve 14 měs, jo? :lol: :lol: To mi přijde spíš jako norma, proti těm 18 měs. u Ondry :lol:

Zvládám celkem dobře, cizí děcka jsou něco jiného… Asi už jsem si zvykla na ten zmatek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
15.9.12 14:30

Jo a chodítko a podobné věci jsme nikdy neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
15.9.12 15:42
@ivuska.h píše:
Až ve 14 měs, jo? :lol: :lol: To mi přijde spíš jako norma, proti těm 18 měs. u Ondry :lol:Zvládám celkem dobře, cizí děcka jsou něco jiného… Asi už jsem si zvykla na ten zmatek :lol:

Ha, ha holky..vy mě bavíte…A Palošku - tak Ty jsi opravdu vtipná..Prý si dávala na čas :twisted:…Mája chodila až v 19ti měsících, takže jsme nejopožděnější z vás všech..HEČ!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
15.9.12 15:43

Jo a ty chodítka a podobné krámy by měli zakázat :twisted:…Nechápu, že ještě dnes se najdou maminy, co do toho děcka dávají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
15.9.12 15:48
@zelazuzu píše:
Jo a ty chodítka a podobné krámy by měli zakázat :twisted:…Nechápu, že ještě dnes se najdou maminy, co do toho děcka dávají :(
Že se rozčiluješ. Klokanky se taky prodávají a když vidím některé dětské boty, říkám si, proč to ti lidi kupují… :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Brunifid
15.9.12 15:49

A víte, že Fly má kluka??? :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
10713
15.9.12 15:50
@zelazuzu píše:
Jo a ty chodítka a podobné krámy by měli zakázat :twisted:…Nechápu, že ještě dnes se najdou maminy, co do toho děcka dávají :(

Vždyť to je přece jen na páááár minutek denně :lol: :lol: :lol: to jim nemůže ublížit, no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.9.12 15:51
@Brunifid píše:

Super :pankac: víš něco víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
15.9.12 15:52
@Brunifid píše:

jupííííííí :dance: :dance: :dance: No jak to můžeme vědět??? Mooooc gratuluju!!! Božíčku to je super, mám úplně :mrgreen: husinu. Tak už má broučka u sebe a je to ten chlapeček jak tušila :-). Jak se jmenuje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure