Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Nevím jestli jsme to řešily tu, ale dneska jsem si vzpomnněla na laktobacílky
dostal malý (nasypala jsem na bradavku při kojení
), Kiki i já ![]()
@zelazuzu píše:
@careynka Hele a Tvůj manžel je kynolog, nebo si to cvičíš sama?
Tak čisté maliňáky určitě prodáš, takže pak budu očekávat nějakou megaobjednávku jo
![]()
![]()
muj chlap je byvalej policejni psovod, ja taky…ale psy si radsi cvicim sama. Na to jsem dost hakliva
jinak jo, miminka jdou zase do zahranici, jedno dokonce do mexica ![]()
@Broučkovka píše:
@careynka
fusak super! Moc děkuji![]()
tak to jsem rada
zitra se ma ochladit, bude se hodit
jen ty prorezy, no…jsem holt strevo :-/
@Mysicka31
já jsem psala, jak je jím:-) on to malý dostává z mlíka, takže mu je nesypu. Nemá ani probiotické kapky a je spokojený. Prdí krásně. Akorát by nemusel tak hrozně smrdět ![]()
@Broučkovka píše:
@Mysicka31
já jsem psala, jak je jím:-) on to malý dostává z mlíka, takže mu je nesypu. Nemá ani probiotické kapky a je spokojený. Prdí krásně. Akorát by nemusel tak hrozně smrdět
prorezy nejsou videt
je v suprovém stavu!
No my ven nepůjdeme, jsem to chytla od Zdend taky, takže se budeme léčit spolu.
@Broučkovka píše:
@careynkaprorezy nejsou videt
No my ven nepůjdeme, jsem to chytla od Zdend taky, takže se budeme léčit spolu.je v suprovém stavu!
no vsak jsem rikala, ze je temer nepouzivanej, jen na zimu na vojtika
to jsem mela teda pritlacit ![]()
@careynka píše:
no to je sranda.. dneska si prdnul v čekarne u doktorky a šli jsme akorát do ordinace a ten smrad se táhl za námi.. Doktorka na mě, tak se vám pokadil, co? A já na ni, že ne, že tak smrdí normálně.. to si jen prdl… A jak prdí u kojení.. děs
škoda, že nemůžu odejít ![]()
@Broučkovka píše:
no to je sranda.. dneska si prdnul v čekarne u doktorky a šli jsme akorát do ordinace a ten smrad se táhl za námi.. Doktorka na mě, tak se vám pokadil, co? A já na ni, že ne, že tak smrdí normálně.. to si jen prdl… A jak prdí u kojení.. děsškoda, že nemůžu odejít
fakt jo? Vojta normalne zacal smrdet az daleko za prikrmama
@Broučkovka tak na tyhle kojící prdy si taky dost zřetelně pamatuju
![]()
@careynka píše:
fakt jo? Vojta normalne zacal smrdet az daleko za prikrmama
no měl týden na spaní nemléčnou rýžovou kaši a od té doby je to s ním takhle. No aspon že prdí
Ale kadí tak jednou za 3 - 4 dny, tak možná není čemu se divit ![]()
@Broučkovka Dan byl taky nekakálista a tím víc smrděl… Měli jsme maximum 21dní - síla, užili jsme si s tím.. ![]()
@Kristyna+Daník
jezis, doufam, ze to tak daleko nezajde
to musela být nálož ![]()
No nic, jdu spat.. silene me boli z te rymy hlava… asi si zahraju na chlapa a budu umirat ![]()