Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1409
29.9.12 14:05

@Barbulka Dávala jsem Imse Vimse NB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.9.12 14:07

@Barbulka měla jsem imse velikost new born, disaní vlňáčky a anaví flísáky… za mě je teda lepší správná velikost, než zmenšovací…

edit: ty anaví flísáky nebyly špatný ani zmenšený, ale radši jsem dala jiné a tyto měla spíš jako zálohu, než mi uschly vlňáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
29.9.12 14:17

@careynka Jo teď jsem to teprv pochopila :D..Vojta jako dítě :mrgreen: ..Tak zabít dítě??? :lol: :lol: :lol:
@Barbulka Na plenky Haipa Daipa určitě i svrchňákama Haipa Daipa nic nezkazíš. Pak jsou fajn Imse Vimse. Ale třeba Anavy jednovelikostní sedí pěkně i na malé mimčo, tak ani těch bych se nebála a bezvadné jsou i PopnGro dvouvelikostní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.9.12 19:53
@zelazuzu píše:
@careynka Jo teď jsem to teprv pochopila :D..Vojta jako dítě :mrgreen: ..Tak zabít dítě??? :lol: :lol: :lol:
@Barbulka Na plenky Haipa Daipa určitě i svrchňákama Haipa Daipa nic nezkazíš. Pak jsou fajn Imse Vimse. Ale třeba Anavy jednovelikostní sedí pěkně i na malé mimčo, tak ani těch bych se nebála a bezvadné jsou i PopnGro dvouvelikostní.
:-D ano, Vojta jako dite. On strasne rad pere, vyklizi mycku, vytira, atd atd.. :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
3.10.12 10:26

Malej se probudil, v plínce jen kapka, tak jsem ho podržela nad nočníčkem, tam toho pustil dost. A hned přiběhl velkej a nočníček vylil do záchodu a vypláchl :pankac:

Mimochodem mám pocit, že Matoušovi by bylo nejlíp bez plínek 8) řve a kroutí se, když ho balím do plínky, každou kapku dává velice nahlas a nelibě najevo, včera se snad třikrát vyčůral mimo plínku (nechávala jsem větrat)… spotřeba 20 plínek za den 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.10.12 10:33

@pomeranca Tonička má největší spotřebu plen právě když je rozbalená. To to pod ní nestíhám měnit.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
3.10.12 10:48

@pomeranca @Brunifid Já jsem si poslední dobou všimla, že Danielce začíná asi vadit mokro v plíně. Protože je nakrmená, přebalená a do pár minutek ječí jak tur, zkontroluju plínu, přebalím a je klid a je spokojená zase.

• Citovat
  • Upravit
10713
3.10.12 10:50

Já už to i vě+tšinou poznám, jelikož ječí poněkud jinak, než když má třeba hlad… takže vím, že první na řadě je plínka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
3.10.12 18:04

Ahoj :)miminko teprve čekáme, takže zatím studuju teoreticky. Mám možnost od známé koupit tu sadu plenek Popolini, jsou téměř nepoužívané. Známá nakonec látkovat přestala z důvodu času, ona je taková celkově rychlá :) Jaké máte s touhle zančkou zkušenosti? Určitě bych ještě dokoupila Anavy a další…a co pak nebude prckovi nebo mně sedět, to pošlu zase dál :) Láká mě to, že mi tu sadu prodá za dobrou cenu, přeci jen počítáme každou kačku, znáte to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
3.10.12 18:30

@zolycka Ahoj, já mám zkušenost akorát se svrchnáčky Popolini a ty mi vyhovovaly. Jinak kalhotovky určitě doporučuju Anavy. AIO mám taky Anavy, ale většinu času stejně jedeme ve čtvercích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
3.10.12 18:41

@zolycka Kamarádka taky od někoho koupila sadu Popolini a teď jí leží v šuplíku, plenky byly na malé miminko moc objemné, nemohlo se hýbat, bolelo ho bříško… A u většího už pak neměla chuť začít látkovat.
Obecně se doporučuje nekupovat celou sadu jedné značky, spíš klidně od každé značky jednu plenku a pak se uvidí, co komu bude sedět. Na malé miminko jsou dobré klasické čtverce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
3.10.12 19:29

@Herminka hmm…to nezní moc dobře :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
3.10.12 19:43

Já bych celou sadu určitě nekupovala. Fakt nevíš, jak to dítěti bude sedět a vyhovat.
Na malé miminko jsou opravdu nejlepší čč. Mám výbavu, že bych mohla látkovat trojčata :andel: a stejně nejvíc pužívám čč. A ještě úspěšně bezplenkuji, takže spotřebu mám minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
3.10.12 19:51

A myslíte, že se eventuelně dají ty popolinky použít i na starší dítko nebo jsou vyloženě špatné???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
3.10.12 20:15

Popolinky spatne nejsou, to ne. ja jsem mela na vyzkouseni onesize organic, biofrotacky a bioflanelky- od kazdyho jeden kus, sedely pekne, ale az na trosku vetsi mimco, ne na uplne mrnavy. Ale je to vsechno bavlna a ted uz mi to pro malou nestaci, je to potreba vycpavat bambusovou vkladackou. A ja jsem se zamilovala do anav, takze vsechny kalhotkovky postupne prodavam a vymenuji za ne. I u tech jsem zacala na jednom kusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure