Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
26.9.12 08:28

Teda, to je fakt šílené…Pomeranca už má půlročňáka, Zuzka čtvrt… To je šílené jak to letí…
@Flyingfrog máš tam u holčičky špatně rok narození - vypadá to jako dvojčata a každé v jiný den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
26.9.12 10:47
@Brokianaa píše:
Teda, to je fakt šílené…Pomeranca už má půlročňáka, Zuzka čtvrt… To je šílené jak to letí…
@Flyingfrog máš tam u holčičky špatně rok narození - vypadá to jako dvojčata a každé v jiný den :mrgreen:

Aha, to jsem trotl. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
26.9.12 19:54
@zuzanecka81 píše:
@ivuska.h dívala jsem se, žes doplňovala eshop. jak to vypadá s těma vložkama, prosím? :kytka:

Nejsou a nejsou, nějak mi na ně zapomínají :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
26.9.12 20:03

Jaký eshop?? chci taky mrknout :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.9.12 20:35
@Kristyna+Daník píše:
Jaký eshop?? chci taky mrknout :-)))

Jako anavy? Tak tam se radši nedívej :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
26.9.12 21:00

@pomeranca já nevím, tady pořád nkdo na ivušku a eshop a já jsem nakopnutá jak z jara a nevím nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
26.9.12 21:05

www.anavy.cz :-) Haha, jak se tam jednou podíváš, tak…

pomerančo: To skaldino nasazujete vždycky ve dvou? Já to dneska riskla sama a myslela jsem, že zdechnu. Naštěstí se zadařilo a mohla jsem si po městě vykračovat s dítětem v nosítku na zádech a druhé tlačit před sebou v kočáře. :-)

Jinak máme takové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
26.9.12 21:27
@Flyingfrog píše:
www.anavy.cz :-) Haha, jak se tam jednou podíváš, tak…

pomerančo: To skaldino nasazujete vždycky ve dvou? Já to dneska riskla sama a myslela jsem, že zdechnu. Naštěstí se zadařilo a mohla jsem si po městě vykračovat s dítětem v nosítku na zádech a druhé tlačit před sebou v kočáře. :-)

Jinak máme takové.

A děláš to nějak optimálně? Hlavně to nahození na záda? Nejsnažší je asi tato metoda – http://www.nosenideti.cz/video/zBoku.wmv. Nosítko máš v tu chvíli zapnuté kolem pasu a na zádech, pak ho zvedneš přes dítě a dáš ruce do popruhů. Otáčení nosítka s děckem ze předu dozadu se mi neosvědčilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.9.12 21:58

Manžel si ho umí nahodit sám, já, když jsem po ruce, akorát pomáhám zvednout nosítko a nandat popruhy. Dneska jsme Šimona naučili naskakovat samotného (z lavice). Já skaldino nenosím, jen manžel. Šimon kratší cesty chodí sám, tak nemám potřebu ho nosit a na delší chodíme ve dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
26.9.12 23:26

Nosítko pořád taky řeším - ale od narození… Tak asi vyhraje šátek… Manduca je mimo možnosti momentálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.9.12 23:43
@Kristyna+Daník píše:
Nosítko pořád taky řeším - ale od narození… Tak asi vyhraje šátek… Manduca je mimo možnosti momentálně

Mimo finanční možnosti? On dobrý šátek může být i dražší… Ale oboje se určitě dá sehnat i bazarové za slušnou cenu. Jinak na novorozeně je určitě lepší šátek. Manducu používám tak od 5 měsíců, ale stejně ještě často sáhnu po šátku, mám ho ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
26.9.12 23:46

@pomeranca jdu určitě do bazarového - i jsem četla, že jsou mnohem lepší - šátky :-) jinak na manducu jsem koukala bazarovou a prostě nesehnala pod dva tisíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
27.9.12 10:38
@Flyingfrog píše:
mohla jsem si po městě vykračovat s dítětem v nosítku na zádech a druhé tlačit před sebou v kočáře. :-)

Ty ještě nenosíš tandem? Žabařko! :mrgreen:

Uvažuji o nosítku Kibi, na Pavlínku, na to poponášení stylu 100m jde a 100m se nese mi to přijde rychlejší než motat hadr. Na mimino jednoznačně šátek, to do nosítka dávat nechci.

• Citovat
  • Upravit
5502
27.9.12 10:44

Jé, zpětně Pavlínce vše nej ke druhým narozeninám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
27.9.12 11:44
@Brunifid píše:
Ty ještě nenosíš tandem? Žabařko! :mrgreen:Uvažuji o nosítku Kibi, na Pavlínku, na to poponášení stylu 100m jde a 100m se nese mi to přijde rychlejší než motat hadr. Na mimino jednoznačně šátek, to do nosítka dávat nechci.

Ne a ani to neplanuju. :-) Do satku jsem ho zatim zkusila jednou. Nejak to doma nepotrebuju, vyhovuje mi, ze lezi v postylce.

Jo ad to Skaldino. Mne delalo potize jen zapnout ty popruhy, vubec me nenapadlo je zapnout hned. :oops: Takze na priste vyreseno. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure