Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1144
6.10.12 14:19

Elaya musi byt silny jedinec, ze ji priroda vymyslela takovy ukol.. :lol: ja mit k tomuto diteti jeste dve v brise, tak si zamlouvam pokoj v PLB v pavilonu 29.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
6.10.12 14:22

Ještě mně napadlo, že pokud budou dvojčátka menší, tak by se asi užily i novorozenecké kalhotkovky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
6.10.12 14:26
@smotlaska píše:
Elaya musi byt silny jedinec, ze ji priroda vymyslela takovy ukol.. :lol: ja mit k tomuto diteti jeste dve v brise, tak si zamlouvam pokoj v PLB v pavilonu 29.

tobě je nad 65? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
6.10.12 14:33
@pomeranca píše:
tobě je nad 65? 8o :think:

By děsem okamžitě zestárla - přestárla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14101
6.10.12 14:40
@pomeranca píše:
jsem to já… mám L, obleče ji i manžel (těsně) Mám přes 80 :oops: kilo a 166 cm. Nesla jsem už i tandem (v mikině teda) a v pohodě :palec: teda to nesení ne, ta mikina byla v pohodě :lol:

Díky. :-) Já právě pořád dumám, jakou vzít. Mám 164cm, aktuálně 70kg, ale ty kila chci pryyyyyč (otěhotněla jsem s 61kg, tak tam se chci dostat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
6.10.12 14:48
@Kdoule píše:
@beeerush, moje malá bohužel žádné zřetelné signály, že je mokrá, nedává :nevim: Nevím, asi tedy čůrá víc, protože to provlhne i při cca hodinovém spaní, a to i kalhotkovky… Já teď flísáky používám hodně, protože má ošklivý zadek a musím to točit s vlňáky, ale je to právě znát, že provlhají dost, musím točit i dvě zavinovačky, ta jedna je vždycky zavlhlá :think:@analoja, malá teď má taky víc mokro vpředu než uprostřed, ale vlhne to tak nějak mezi nohama - ani na tom přímo neleží a třeba když má vázačku, tak ta je pod tím jen taková zavlhlá, není vyloženě mokrá, ale stejně zavlhlé jsou dupačky a bodynko. :nevim:

to je divný, mě ty flísáky neprovlhnou ani když má plenu durch. A jakou máš značku těch flísáků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
6.10.12 14:57

@Elaya @analoja To je pravda, že u dvojčátek, která asi budou menší by se ty novorozenecké kalhotovky mohly hodit a měly i delší využití než běžně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
6.10.12 16:03
@Kdoule píše:
By děsem okamžitě zestárla - přestárla :mrgreen: :mrgreen:

to mozna taky.. ne, spletla jsem to. chtela jsem na oddeleni neklidu. kazdopadne moje telo by momentalne tehotenstvi asi ani nedovolilo, protoze to by byl jeho konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
6.10.12 20:49
@beeerush píše:
to je divný, mě ty flísáky neprovlhnou ani když má plenu durch. A jakou máš značku těch flísáků?

Používám TotsBots, to je teda zvláštní, já myslela, že to provlhá všem… A to peru ve slizu, tak by měly být ještě víc „zalepené“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
6.10.12 21:04

Já na jaře dávala Honzíkovi místo svrchňáků obyčejné flízové tepláčky, a taky to bylo v pohodě :nevim: jen jedna vrstva a provlhly fakt vyjímečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
7.10.12 09:07

Elaya, prvně ti pogratuluji k dvojčátkům v bříšku ;) a máš můj obdiv, já bych to asi nedala :think:
S dvojčátkama moc neporadím, ale na novoška mně se nejvíc osvědčily čč na novo sklad a pastelky od Haipa Daipa a přes to doma pletený vlňáky, pokud umíš plect a najdeš chvilku, nebo někdo v rodině, tak je to super a dá se na tom ušetřit ;) taky jsou super Baby Lucy kalhotovky :palec: a přes to za mě zase vlňáky :) PUL jsem používala u dcery a moc mi nesedly :nevim: a do vlňáků jsem prostě blázen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
7.10.12 09:12

Pomeranči, já teď celkem úspěšně bezplenkuji Samíka :palec: včera za celý den jen 2 počůrané plenky :) a spousta vylitých nočníčků :D ;) snad to tak půjde dál a bude šikovnější a šikovnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
7.10.12 09:35
@pomeranca píše:
To teda jo… Já se už teď těším na další miminko (čímž ale netvrdím, že chci hned otěhotnět), protože si prostě neumím představit, že by to bylo už naposledy…

Blbý je, že já mám tento pocit taky a přitom už se cítím dětma celkem unavená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
7.10.12 10:13

@Mysicka31, jak jste na tom s opruzeninkou? Myslela jsem na tebe, zvlášť teď, když se mi malá zaprudila taky :(. Včera to byl vrchol hnusu, naštěstí rozbalování, noční přebalování (s obrovskými protesty miminka zvyklého se hned napít), Sudocrem a černý čaj asi pomáhají, dneska je to mnohem lepší. Něco se jí asi děje ve střevech, změnila se jí barva stoličky, ale už zase žloutne, tak doufám, že už to nebude tak agresivní.
Tož co vy? Už ho má úplně zahojený? Při tom bezplenkování (gratulace :kytka: ) asi ano, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14101
7.10.12 11:00

Jinak dvojčátka látkovala ID Boriska. Nevím, zda se tu vlastně vůbec vyskytuje, třeba by se jí dala napsat sz, Elayo.

Já teda zjišťuju, že miminko mi moc nesedí. Raději větší, co se už dá nějak zabavit, nebo bude aspoň reagovat na tu starší holku. Fakt z něj občas dost šílím. :?

Myšičko: K bezplenkování gratuluju. :-)

ad zvládnutí a dvojčata a staršák: Holky, zvládly byste to, musely byste. :-)

Mám známou a ta má zhruba to samé, co bude mít Elaya, jen staršákovi bylo pár měsíců víc, když se děti narodily. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure