Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9847
8.10.12 14:16

@pomeranca taky to tam mám, vč. tabulek kolik má dítě růst a přibývat apod. něco je oki, ale nad něčím zůstává rozum stát :think:

@analoja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to je dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já zase na těhu průkajdě měla „Kojení není antikoncepce“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dobrý pro někoho kdo je právě na začátku těhu :think: a třeba se snažil i několik let :think: bych je s tímhle kopla někam :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
8.10.12 14:51

Peru dneska 4.pračku a nejde tedy jen o plenky, těch bylo nejmíň :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
8.10.12 15:29
@ivuska.h píše:
Blbý je, že já mám tento pocit taky a přitom už se cítím dětma celkem unavená :lol:

a ja mam pocit, ze jsem se domlouvala s chlapem, ze pujde na vasektomii :-D ale je to srab… :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
8.10.12 15:43
@careynka píše:
a ja mam pocit, ze jsem se domlouvala s chlapem, ze pujde na vasektomii :-D ale je to srab… :-D :-D

To mi nepřijde jako moc dobré řešení, zdá se mi divné, že se to tam pak hromadí, není to pro tělo přirozené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
8.10.12 16:00
@ivuska.h píše:
To mi nepřijde jako moc dobré řešení, zdá se mi divné, že se to tam pak hromadí, není to pro tělo přirozené…

pro me taky neni prirozeny se cpat hormonama…nebo nic nebude a bude klid, ja uz dalsi dite nechci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
8.10.12 18:01
@careynka píše:
pro me taky neni prirozeny se cpat hormonama…nebo nic nebude a bude klid, ja uz dalsi dite nechci :P

No to je jasný, to už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14100
8.10.12 18:39

Jeste, ze nam nevadi kondomy. :-D

Jinak ja mam asi jiny ockovak, pac tam nemam ani ten graf rustu a vahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.10.12 18:45

@Flyingfrog Koukám Ti na metry - Lumír měl těch 3820g jakože porodní váhu? Tonička to měla na měsíci (3900g) :mrgreen: Ale 52cm délku. A to je o půl kila víc jak Pavlínka v jejím věku :mrgreen:
Prostě konečně mám doma dle rozměrů pořádného novorozence :lol: Ale rodit bych to nechtěla, hergot kudy tohle může vylézt??? 8o Tudy, kudy si myslím, to považuji za technicky vyloučené :oops:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
8.10.12 18:47

@Brunifid Hele moje druhá měla porodní váhu 4260g a vylezla za dvě hodiny od prvního náznaku že leze :) - takže technicky možné to je :)

• Citovat
  • Upravit
14100
8.10.12 18:53
@Brunifid píše:
@Flyingfrog Koukám Ti na metry - Lumír měl těch 3820g jakože porodní váhu? Tonička to měla na měsíci (3900g) :mrgreen: Ale 52cm délku. A to je o půl kila víc jak Pavlínka v jejím věku :mrgreen:
Prostě konečně mám doma dle rozměrů pořádného novorozence :lol: Ale rodit bych to nechtěla, hergot kudy tohle může vylézt??? 8o Tudy, kudy si myslím, to považuji za technicky vyloučené :oops:

No jasně, že porodní váhu. :-) A to nebyl nijak velký, spousta holek rodí větší. :-)
A byla jsem jen trošku nastřihlá, po dvou dnech jsem ani nevěděla, že spodkem prošlo dítě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.10.12 18:55

@PetkaK @Flyingfrog Nechápu. Strašný 8o :oops:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
8.10.12 18:59

@Brunifid Tak já musím říct že rodit to poprvé tak nevím nevím, ale teď pohoda. Danče měla o půl kila víc než Alžbětka při narození, a zranění téměř žádné (dva ministehy), a sedět jsem mohla hned. U Al. to bylo horší.

A hlavu měli obě stejně velkou.

• Citovat
  • Upravit
15730
8.10.12 20:40
@Flyingfrog píše:
Jeste, ze nam nevadi kondomy. :-DJinak ja mam asi jiny ockovak, pac tam nemam ani ten graf rustu a vahy.

Ty grafy by tam měly být u každého :think:, jsou úplně vzadu za těmi texty - tedy v tom mém. Očkováky jsou snad všechny stejné, doufám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14100
8.10.12 20:46
@Kdoule píše:
Ty grafy by tam měly být u každého :think:, jsou úplně vzadu za těmi texty - tedy v tom mém. Očkováky jsou snad všechny stejné, doufám?

No evidentně nejsou, já to tam nemám. :-) Ani u jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
8.10.12 20:48

A je to tu zase, že prý doma nic nedělám… fajn, dodělala jsem co jsem měla rozdělaný, dala Kiki večeři, a sobě, Samíka si obstarám, ale na zbytek kakám, sem zvědavá kdo to dýl vydrží, nezvednu ani hračku, neuklidím ze stolu talíř, na prádlo venku na sušákách prdim a pak posbírám jen to svoje + možná dětí, co bude potřeba… ať se Jirka třeba po… že nemá čistý prádlo ve skříni, není umyté nádobí, po zemi jsou hračky… :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure