Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@pomeranca taky to tam mám, vč. tabulek kolik má dítě růst a přibývat apod. něco je oki, ale nad něčím zůstává rozum stát ![]()
@analoja
tak to je dobrý
já zase na těhu průkajdě měla „Kojení není antikoncepce“
dobrý pro někoho kdo je právě na začátku těhu
a třeba se snažil i několik let
bych je s tímhle kopla někam
![]()
Peru dneska 4.pračku a nejde tedy jen o plenky, těch bylo nejmíň
![]()
@ivuska.h píše:
Blbý je, že já mám tento pocit taky a přitom už se cítím dětma celkem unavená
a ja mam pocit, ze jsem se domlouvala s chlapem, ze pujde na vasektomii
ale je to srab…
![]()
@careynka píše:
a ja mam pocit, ze jsem se domlouvala s chlapem, ze pujde na vasektomiiale je to srab…
![]()
To mi nepřijde jako moc dobré řešení, zdá se mi divné, že se to tam pak hromadí, není to pro tělo přirozené…
@ivuska.h píše:
To mi nepřijde jako moc dobré řešení, zdá se mi divné, že se to tam pak hromadí, není to pro tělo přirozené…
pro me taky neni prirozeny se cpat hormonama…nebo nic nebude a bude klid, ja uz dalsi dite nechci ![]()
@careynka píše:
pro me taky neni prirozeny se cpat hormonama…nebo nic nebude a bude klid, ja uz dalsi dite nechci
No to je jasný, to už vůbec ne.
Jeste, ze nam nevadi kondomy. ![]()
Jinak ja mam asi jiny ockovak, pac tam nemam ani ten graf rustu a vahy.
@Flyingfrog Koukám Ti na metry - Lumír měl těch 3820g jakože porodní váhu? Tonička to měla na měsíci (3900g)
Ale 52cm délku. A to je o půl kila víc jak Pavlínka v jejím věku ![]()
Prostě konečně mám doma dle rozměrů pořádného novorozence
Ale rodit bych to nechtěla, hergot kudy tohle může vylézt???
Tudy, kudy si myslím, to považuji za technicky vyloučené ![]()
@Brunifid Hele moje druhá měla porodní váhu 4260g a vylezla za dvě hodiny od prvního náznaku že leze
- takže technicky možné to je ![]()
@Brunifid píše:
@Flyingfrog Koukám Ti na metry - Lumír měl těch 3820g jakože porodní váhu? Tonička to měla na měsíci (3900g)Ale 52cm délku. A to je o půl kila víc jak Pavlínka v jejím věku
Prostě konečně mám doma dle rozměrů pořádného novorozenceAle rodit bych to nechtěla, hergot kudy tohle může vylézt???
Tudy, kudy si myslím, to považuji za technicky vyloučené
No jasně, že porodní váhu.
A to nebyl nijak velký, spousta holek rodí větší. ![]()
A byla jsem jen trošku nastřihlá, po dvou dnech jsem ani nevěděla, že spodkem prošlo dítě. ![]()
@Brunifid Tak já musím říct že rodit to poprvé tak nevím nevím, ale teď pohoda. Danče měla o půl kila víc než Alžbětka při narození, a zranění téměř žádné (dva ministehy), a sedět jsem mohla hned. U Al. to bylo horší.
A hlavu měli obě stejně velkou.
@Flyingfrog píše:
Jeste, ze nam nevadi kondomy.Jinak ja mam asi jiny ockovak, pac tam nemam ani ten graf rustu a vahy.
Ty grafy by tam měly být u každého
, jsou úplně vzadu za těmi texty - tedy v tom mém. Očkováky jsou snad všechny stejné, doufám?
@Kdoule píše:
Ty grafy by tam měly být u každého, jsou úplně vzadu za těmi texty - tedy v tom mém. Očkováky jsou snad všechny stejné, doufám?
No evidentně nejsou, já to tam nemám.
Ani u jednoho.
A je to tu zase, že prý doma nic nedělám… fajn, dodělala jsem co jsem měla rozdělaný, dala Kiki večeři, a sobě, Samíka si obstarám, ale na zbytek kakám, sem zvědavá kdo to dýl vydrží, nezvednu ani hračku, neuklidím ze stolu talíř, na prádlo venku na sušákách prdim a pak posbírám jen to svoje + možná dětí, co bude potřeba… ať se Jirka třeba po… že nemá čistý prádlo ve skříni, není umyté nádobí, po zemi jsou hračky…
![]()