Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
9.10.12 18:09

@Flyingfrog No sere mě, bo není pořád doma, to je asi to nejhorší. Donedávna alespoň večer pomyl nádobí, teď sedí i večer u PC a pracuje. Sem tam vyžehlí (to když už nemá co nosit), ale jinak. No, myslím že můj týdenní pobyt v Alpách ho proškolí :)) - jen ještě nějak vydržet ty 4 měsíce do odjezdu - asi začnu stříhat metr :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5502
9.10.12 18:14

No já si chlapa zlenivěla sama - jako on je prostě lenivý…Ale taky bydlel pár let sám a taky vše dělal sám, ale jak to vypadalo, proto když jsem se k němu nastěhovala, tak jsem to vzala do svých rukou :lol: no pak jsem nastoupila na nemocenskou a nudila se, tak jsem uklízela a uklízela…no a další průser byl, že Edík byl hrozně hodné miminko a tudíž s ním vše stíhám - takže on přišel z práce a doma uklizeno, navařeno, vypráno, vyžehleno (teď už skoro nežehlím ;) )… No takže jsem si to posrala sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
9.10.12 18:15

A mám docela štěstí že se už Alžbětka umoudřila a Danielka je hodné dítko od začátku - za chvilku se o sebe postarají samy (viz dnešní foto) a já si dám nohy na stůl a budu se na ně koukat :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
3780
9.10.12 18:23

No u nás je to tak, že chlap sice všechno umí, ale taky je věčně v čudu :roll:
a já dnes třeba místu uklízení háčkovala Honzíkovi čapku, tak to tu je jak po boji ;) ale to se poliská až prcci usnou a babičky se načtěstí hlásí dopředu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
9.10.12 18:25

Petko: Super fotka. :-) S. za L. porad leze, dokonce mu rika „ja te mam ada, viiiis“, hrat si s nim chce a tak. Jen eLko ji to kazi, ze nespolupracuje. :-D L. jinak teda hodny neni, kdyz bdi, potrebuje pozornost a ja na to nemam cas, hm a ani chut. :oops: Chrastit se svetluskou hodinu me fakt nebavi. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
9.10.12 18:25

@PetkaK no, koukám, že to máš vychytaný :palec: Honzík zatím Aničce věci spíš bere - včera jí dokonce vytáhl z pusy její vlastní ruku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
9.10.12 18:33

@analoja Vytahování ruky z pusy je u nás na denním pořádku. Jako věřím že teď, co si Alžbětka jakž takž zvykla, nastane druhé kolo, včera se totiž Danielka otočila ze zad na bříško, potom začala se posunovat kolem své osy dokola a narazila na pěnové puzzle s Krtkem a to neměla dělat :mrgreen: :mrgreen: - Alžběta po ní vyjela jak kdyby jí chtěla zabít a křičela moje, dády ne, moje a převrátila jí na záda a vytrhla jí to z rukou. A to je jen začátek, protože Danče je víceméně zatím statická :) - co bude až se pro ty hračky za 14dní doplazí nechci raději vědět.

@Flyingfrog To je blbý že to druhý je takový nespavec, já na to měla štěstí, do cca 2,5-3měsíců jsem o Danče nevěděla - nakojit, přebalit, dát do postýlky, koukala, dala palec do pusy a spala 2-3h a znovu. Teď je to už horší, spává tak 30minut, pak už se jí musíme věnovat :) - ale i alžbětka už nosí hračky a tak, teďkom asistuje u krmení. (V podstatě už mě asi týden neviděla Danielku kojit (kojím ráno, někdy v poledne a to většinou Alžbětka obědvá, a pak večer, někdy ještě v noci, mezitím má UM a to jí připravujeme spolu s ALžbětkou) tak se mi i trošku zdá že se její chováno o kapánek zlepšilo)

• Citovat
  • Upravit
3780
9.10.12 18:47

Hmm, tak Honzík nějak „MOJE“ neřeší - když se mu líbí, co Anička má, tak si to vezme, ale že by jí bral všechno, co si vezme, a že teď jedou většinou jeho auta, tak to ne. A nemluví, takže aby vřískal „mojé“ nehrozí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
9.10.12 18:52

Tak Alžbětka třeba řekne danielce - dády pujčim (když má danielka nějaké chrastítko atd), a vezme si to, projde se po bytě a dá jí to zpátky do ruky. No a když dám něco Danielce co je její tak to je řev - třeba i ten bryndák co měla na to jídlo - to pořád ALžbětka že je to její. :zed: Donedávna se rvala i o plíny že jsou její :mrgreen: Ona moc dobře ví co je její :roll:

• Citovat
  • Upravit
9847
9.10.12 20:06

@Broučkovka
Tak to asi nebude bydlet 200km daleko, co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
9.10.12 20:10
@Mysicka31 píše:
@Broučkovka
Tak to asi nebude bydlet 200km daleko, co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ne, tak 5 - 10 km.. Ale v Praze to nic neni.. No k její obraně.. Chodí se starat o babičkou, svoji maminku, se kterou bydlíme. Ráno ji dělá přítel a odpoledne ona. A je super :-)

Já jsem ráda, že moje máma bydlí 400 km daleko.. To bych si šla hodit mašli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
9.10.12 20:26

Holky, ted mi dosla smska od kamaradky, ze dneska porodila holcicku a ja jsem uplne na mekko. :oops:
Mne se po tom porodu styska… A to jako tenhle nebyl zadna slava.
Jeste, ze to muzu svest na hormony v sestinedeli. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
9.10.12 22:12
@Flyingfrog píše:
Holky, ted mi dosla smska od kamaradky, ze dneska porodila holcicku a ja jsem uplne na mekko. :oops:
Mne se po tom porodu styska… A to jako tenhle nebyl zadna slava.
Jeste, ze to muzu svest na hormony v sestinedeli. :-D

já chcu bejt taky naměkko… všechny moje kamarádky už odrodily. Teď čekám na švagrovou, ale to bude až v prosinci… No tak jsem aspoň dneska u doktorky viděla pětidenní miminko :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.10.12 22:28
@Mysicka31 píše:
@Kdoule @Brunifid @ivuska.h @analoja Holky, vám alespoň zmizí chlapi druhý den ráno do práce, ale mně ne :,( do práce nechodí, sedí furt doma na pr… pardon na zadku, když někam jde, tak to je tak ještě ven se psem, když se mi ho podaří vykopat na nákup a tek 3× do měsíce zmizne na hodinu, dvě s kámošema na Colu… :( sedí doma, sluchátka na uších, čumí do kompu na filmy a totálně mimo… kolikrát musím poslat malou ať jde za tatínkem mu říct, že potřebuji pomoc páč on neslyší :cert: :cert: :cert: taky mám kolikrát chuť zmizet na celý odpolko pryč a nechat ho tu s dětma, ale on by je nezvládnul :zed: :zed: :zed: a kojím, to by byla jedinná omluva co nezvládne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a nejvíc se mě dotknul, když řekl, že jeho máma toho za 1 den zvládne víc než já za celý měsíc :cert: :cert: :cert: a řekl to PŘED NÍ :pocitac: :pocitac: :pocitac: asi ví kulový co se tu děje a co dělám, páč ona toho neudělala víc, ba naopak, už nezvládla vzít malou ven a Samíka neměla, s tím jsem byla v porodnici… Jen jeho matka hlísí každý detail toho co jde dělat a jak jí to vyčerpává a já držím hubu a prostě to udělám… asi mu taky napíšu seznam!!! A hezky mu to budu každý večer posílat emailem!!! Nebo vystavím na FB :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A on nepracuje?

(pardon, jestli se toto už řešilo, nemám ještě vše dočteno, kdyžtak dotaz ignoruj :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.10.12 22:31
@Flyingfrog píše:
Myšičko: Ehm, já budu mít trapnou otázku, mně to fakt nedá… Ale proč s takovým chlapem jsi a máš dokonce děti?
Jednak by mě trefilo z chlapa, druhak z tchýně.Já mám občas vážně pocit, že mně chlap spadl z jiné planety. Nejenže se postará o holku, ale dokáže i o domácnost, on je ten, kdo u nás vaří, protože já to nesnáším, ale taky umí hejbnout zadkem venku, páč tcháni mají zvěř a zahradu a jezdí tam pomáhat (díky tomu, že má nás, tak méně, ale jezdí).
A říct mi, že něco jsem doma neudělala, že je tu bordel, to by neudělal. Jednak jemu tu přijde uklizeno (že je tu bordel, ječím já) a druhak když se mu bude něco nelíbit, tak to udělá. :-)

Ten můj taky, až teda na to vaření, zvládne jen krupicovou kaši a rizoto :lol: Ale jinak zvládne vše, jen prostě není zvyklý na ten šrumec tady a na řešení několika věcí naráz, on ten chlapský mozek asi fakt nezvládá víc činností naráz. Ale to by si určitě zvykl, kdyby s nima býval častěji sám a musel do toho dělat i celou domácnost. Teď mi s domácností moc nepomáhá, protože dopisuje dizertaci a má holt hodně práce. No já sice taky, ale v součtu asi míň :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure