Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Kdoule @Brunifid @ivuska.h @analoja Holky, vám alespoň zmizí chlapi druhý den ráno do práce, ale mně ne
do práce nechodí, sedí furt doma na pr… pardon na zadku, když někam jde, tak to je tak ještě ven se psem, když se mi ho podaří vykopat na nákup a tek 3× do měsíce zmizne na hodinu, dvě s kámošema na Colu…
sedí doma, sluchátka na uších, čumí do kompu na filmy a totálně mimo… kolikrát musím poslat malou ať jde za tatínkem mu říct, že potřebuji pomoc páč on neslyší
taky mám kolikrát chuť zmizet na celý odpolko pryč a nechat ho tu s dětma, ale on by je nezvládnul
a kojím, to by byla jedinná omluva co nezvládne
a nejvíc se mě dotknul, když řekl, že jeho máma toho za 1 den zvládne víc než já za celý měsíc
a řekl to PŘED NÍ
asi ví kulový co se tu děje a co dělám, páč ona toho neudělala víc, ba naopak, už nezvládla vzít malou ven a Samíka neměla, s tím jsem byla v porodnici… Jen jeho matka hlísí každý detail toho co jde dělat a jak jí to vyčerpává a já držím hubu a prostě to udělám… asi mu taky napíšu seznam!!! A hezky mu to budu každý večer posílat emailem!!! Nebo vystavím na FB
![]()
@Brunifid píše:
Teď je otázka, jestli je to ona nebo ta její „patnáctka“.Na té pidifotce jde prd poznat.
aha to mě fakt nenapadlo ![]()
Tak já si těhu užívala
s Kiki 100% a fakt moooc, když se narodila, tak mi bylo líto to prázdný bříško a chtěla jsem ji nasoukat zpět
u Samíka to bylo jiný, ono tím jak je letní, tak byla zrovna ta děsná vedra a to mi nedělalo dobře, ale jinak super
hlazení bříška, povídání si s miminkem
u něj jsem se ale strašně moc těšila na porod
(možná dáno i tím, že jsme nevěděli co čekáme
) a tím jsem ten poslední měsíc byla nervózní a protivná
kooor když tu skoro 3 týdny byla (nechci říkat smrděla
) tchýně
a ta mi furt fšechno zakazovala, buzerovala tu malou a rozmazlovala Kiki i manžela
![]()
Ale bylo mi moc líto, že to bylo asi mé poslední těhu
to mi bude chybět a už hodinu po porodu mi to bylo líto
a pořád je
tak si alespoň teď snažím užít Samíka co jen to jde
a tajně se modlím za ještě jedno dítko
a veřejně za to aby manžel už konečně dostal rozum a přestřihl tu 200km dlouhou pupeční šňůru mezi ním a jeho matkou
v tom tkví ten problém, je to prostě rozmazlený mamánek s neskutečně velkým egem
![]()
@Mysicka31
jsem ráda, že můj přítel má jen neskutečně velké ego
(ale jeho maminka je u nás každý den
)
@Brunifid píše:
Nehodíš, nemizíš. Teda aspoň já bych to těm dětem neudělala…
Přesně tak…Taky kolikrát si říkám, že zmizím na celý den pryč ať si to zkusí, ale za prvé netuším co by se tu dělo a za druhé bych ještě týden srovnávala škody… Manžel má jaksi jinou představu o pořádku než já… Ale je pravda, že to, že tu mám bordel neříká:-)
@Brunifid píše:
Super!![]()
![]()
Až mi to poprvé řekne něco ve stylu „mami ty vole“ tak Ti to zas vrátím, jo?
Klidně. ![]()
Myšičko: Ehm, já budu mít trapnou otázku, mně to fakt nedá… Ale proč s takovým chlapem jsi a máš dokonce děti?
Jednak by mě trefilo z chlapa, druhak z tchýně.
Já mám občas vážně pocit, že mně chlap spadl z jiné planety. Nejenže se postará o holku, ale dokáže i o domácnost, on je ten, kdo u nás vaří, protože já to nesnáším, ale taky umí hejbnout zadkem venku, páč tcháni mají zvěř a zahradu a jezdí tam pomáhat (díky tomu, že má nás, tak méně, ale jezdí).
A říct mi, že něco jsem doma neudělala, že je tu bordel, to by neudělal. Jednak jemu tu přijde uklizeno (že je tu bordel, ječím já) a druhak když se mu bude něco nelíbit, tak to udělá. ![]()
No tak ještě štěstí že mi k tomu jaky je můj chlap sobec a egoista neříká ještě, že bych měla víc uklízet
Ono u nás není co, protože já mám bohužel/dík
profesní deformaci - zdravotní sestra - a navíc i takovou nějakou lehkou obscesivní poruchu, že musí být tak nějak (neplatí na hračky
) na svém místě, jinak jsem nervózní… Takže kuchyňskou linku třeba uklízím tak desetkrát denně
myčku otevřu s každým kouskem nádobí
No magor… ![]()
No, já raději nebudu psát co je u nás - nemít holky tak jsem asi už pryč.
@Flyingfrog U nas to same.. co je mi ted blbe, tak pere, vari, uklizi.. a nerekl mi ani bla. ![]()
No, k tomu mýmu mizení - můj chlap zvládne i navařit, upéct… takže teoreticky by děcka zvládnout měl - on žil chvilku sám bez mámina servisu - takže postarat se o sebe umí dobře - na úklid má trochu jiný pohled než já - né že by nebyl třeba poklidit hračky… ale o koupelně a záchodu si určitě myslí, že jsou samočistící ![]()
jo a na profilovce jsem já, skoro čerstvá jednačtyřicítka
15-tka se fotí zásadně sama a zvrchu ![]()
@analoja píše:
jo a na profilovce jsem já, skoro čerstvá jednačtyřicítka15-tka se fotí zásadně sama a zvrchu
uf, už sjem se lekla, že jsem vyrobila trapas
i když horší by to bylo asi obráceně
(taky jsem si říkala, že patnácka se asi nerada fotí s malými sourozenci…)
@PetkaK píše:
No, já raději nebudu psát co je u nás - nemít holky tak jsem asi už pryč.
Peťko, na tebe občas myslím, jak obdivuju, jak zvládáš všechno s takovým chlapem…
Právě, že můj chlap žil dobu sám (my spolu nejsme moc dlouho, potkali jsme se teprvá před čtyřmi lety) a tak ví, jak se starat o domácnost. A děti jsem chtěla pod podmínkou, že se bude starat jako já.
Je fakt, že samozřejmě zlenivěl, když ví, že já nemám ráda nepořádek, tak hodně věcí dělá na požádání, ale udělá a bez řečí a hned.
A plíny pere a skládá bez říkání, to když vidí plný kýbl, tak to jde dát prát.
Ale abych nevypadala, že je bez chyby, tak pár věcí, co chci, aby udělal, například sestavil skříň, tak to je na dlouho a já se s tím fakt dělat nebudu.
Teď je otázka, jestli je to ona nebo ta její „patnáctka“.
Na té pidifotce jde prd poznat.