Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
5.9.12 21:37

@Brunifid Tak už to čtu…Tak hlavně že sjte to holky zvládly :potlesk: ..No malá je tedy opravdu drobeček..
@Flyingfrog Tak Mája má taky 12kg :-) - nevím tedy kolik měří :think:. fotka je moc pěkná a malé sloníci moc sluší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.9.12 21:37

@Flyingfrog Buřtík teda není - alžbětka má 13kg a 87cm :)

Jo a v nočníku nálepka a nic - teda čůrala ale Krtek v telvizi byl přednější, takže si nějakého pejska v nočníku vůbec nevšimla :)

• Citovat
  • Upravit
11513
5.9.12 21:38

@analoja No látkovala jsem synka až od 13ti měsíců, tak právě chytám zkušenosti na prťátka…

@zelazuzu BM svrchňáky??? co to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
5.9.12 21:49

@Kristyna+Daník Bambino Mio ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.9.12 21:57

No tak ti sloni jsou perfektní…Myslíte si taky, že šestero svrchňáků je stále málo, že :lol: :mrgreen:? Je třeba koupit další slony :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
5.9.12 21:59

@Brokianaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Broki Ty mě bavíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.9.12 22:02

@zelazuzu To jsem ráda, takhle při večeru…Akorát můj účet brečí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.9.12 22:03

Asi koupím AIO…Až teda můj účet zase nebude zet prázdnotou :lol: Dělají se sloníkové i easy, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
5.9.12 22:05

@Brokianaa Se mrkni na e-shop ne ;)? Odkaz Ti se dát nemůžu :P Mám zrovna doplněny zásoby Anavek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.9.12 22:13

@zelazuzu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Rodičák příjde až za dlouho, ale chtělo by to zas nějakou plínu…Jsem pěkně dlouho nenakoupila nic…Vlastně tý brďo ještě předtím než se narodil Petřík 8o 8o 8o
Jinak mé dítě je rasista :lol: :lol: :lol: Byla jsem před nějakou dobou v Ikei a mu se tam hrozně líbila ta jejich panenka…Tak jak jsem tam dnes byla s mamkou (babičkou) tak jsem to hned využila :lol: a rozplývala se jak se mu líbila a že se musíme kouknout a tak dále:-))) No mi se víc líbil ten černoušek a mamka ať mu dám vybrat:-) Tak jsem mu dala blonďáka a černouška…Vzal oba a po chvilce černocha hodil na zem a tulil se se seveřanem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.9.12 22:14

@zelazuzu Bo já tvůj eshop vůbec neznám :lol: Naskakuje mi na panelu hned po emiminu a FB…dokonce před idnes.cz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
5.9.12 22:24

@zelazuzu na tvuj eshop radsi nekoukat.. :mrgreen: jsem tam byla a zase me svrbela ruka.
jinak ty ubrousky- jestli nejsou vyschly, tak asi ma tve detatko nejaka moc hutna hovinka, :lol: :mrgreen: mazlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
5.9.12 22:33

@Brokianaa No jo, to je strašně dlouho, to je fakt!! To je už víc jak dva měsíce :mrgreen: …se z Tebe fakt picnu :D.
No to je teda rasista :mrgreen:..
Jako naskakuje až po e-Miminu jo??? Pche! :twisted:
@smotlaska No ty ubrousky jsou mi záhada teda - fakt…No právě že mazlavá ani ne, ale jak je zkouším tímto ubrouskem, tak se jakoby mazlavá stanou..fakt to nechápu a pěkně mě to štve, protože jak píšu - když ej navlhčím vodou, tak jsou bezkonkurenční..Vyschlé by neměly být, Iva je používala a já za dva dny co je u nás zapomněla a jí to šlo a mě ne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
6.9.12 07:05
@Brokianaa píše:
Asi koupím AIO…Až teda můj účet zase nebude zet prázdnotou :lol: Dělají se sloníkové i easy, že?

Broki, to co ma Stela na sobe, to jsou prave Easy. :-) A mne brzy prijde zbytek rodicaku za cervenec, uz nebudu zivorit, tak to roztocim. Chaaaa. Aspon dve tri pliny. Takova naplast, ze jeste nerodim. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
6.9.12 07:09

@Flyingfrog Tak ne že mi vykoupíš všechny slony :lol:
@zelazuzu No taky si říkám…Ale můj „chytrý“ počítač šetří mou peněženku a dal to radši na třetí místo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure