Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Brunifid Tak už to čtu…Tak hlavně že sjte to holky zvládly
..No malá je tedy opravdu drobeček..
@Flyingfrog Tak Mája má taky 12kg
- nevím tedy kolik měří
. fotka je moc pěkná a malé sloníci moc sluší ![]()
@Flyingfrog Buřtík teda není - alžbětka má 13kg a 87cm ![]()
Jo a v nočníku nálepka a nic - teda čůrala ale Krtek v telvizi byl přednější, takže si nějakého pejska v nočníku vůbec nevšimla ![]()
@analoja No látkovala jsem synka až od 13ti měsíců, tak právě chytám zkušenosti na prťátka…
@zelazuzu BM svrchňáky??? co to?
No tak ti sloni jsou perfektní…Myslíte si taky, že šestero svrchňáků je stále málo, že
? Je třeba koupit další slony ![]()
@zelazuzu To jsem ráda, takhle při večeru…Akorát můj účet brečí ![]()
Asi koupím AIO…Až teda můj účet zase nebude zet prázdnotou
Dělají se sloníkové i easy, že?
@Brokianaa Se mrkni na e-shop ne
? Odkaz Ti se dát nemůžu
Mám zrovna doplněny zásoby Anavek ![]()
@zelazuzu
Rodičák příjde až za dlouho, ale chtělo by to zas nějakou plínu…Jsem pěkně dlouho nenakoupila nic…Vlastně tý brďo ještě předtím než se narodil Petřík
![]()
Jinak mé dítě je rasista
Byla jsem před nějakou dobou v Ikei a mu se tam hrozně líbila ta jejich panenka…Tak jak jsem tam dnes byla s mamkou (babičkou) tak jsem to hned využila
a rozplývala se jak se mu líbila a že se musíme kouknout a tak dále:-))) No mi se víc líbil ten černoušek a mamka ať mu dám vybrat:-) Tak jsem mu dala blonďáka a černouška…Vzal oba a po chvilce černocha hodil na zem a tulil se se seveřanem ![]()
@zelazuzu Bo já tvůj eshop vůbec neznám
Naskakuje mi na panelu hned po emiminu a FB…dokonce před idnes.cz ![]()
@zelazuzu na tvuj eshop radsi nekoukat..
jsem tam byla a zase me svrbela ruka.
jinak ty ubrousky- jestli nejsou vyschly, tak asi ma tve detatko nejaka moc hutna hovinka,
mazlava.
@Brokianaa No jo, to je strašně dlouho, to je fakt!! To je už víc jak dva měsíce
…se z Tebe fakt picnu
.
No to je teda rasista
..
Jako naskakuje až po e-Miminu jo??? Pche! ![]()
@smotlaska No ty ubrousky jsou mi záhada teda - fakt…No právě že mazlavá ani ne, ale jak je zkouším tímto ubrouskem, tak se jakoby mazlavá stanou..fakt to nechápu a pěkně mě to štve, protože jak píšu - když ej navlhčím vodou, tak jsou bezkonkurenční..Vyschlé by neměly být, Iva je používala a já za dva dny co je u nás zapomněla a jí to šlo a mě ne.. ![]()
@Brokianaa píše:
Asi koupím AIO…Až teda můj účet zase nebude zet prázdnotouDělají se sloníkové i easy, že?
Broki, to co ma Stela na sobe, to jsou prave Easy.
A mne brzy prijde zbytek rodicaku za cervenec, uz nebudu zivorit, tak to roztocim. Chaaaa. Aspon dve tri pliny. Takova naplast, ze jeste nerodim. ![]()
@Flyingfrog Tak ne že mi vykoupíš všechny slony ![]()
@zelazuzu No taky si říkám…Ale můj „chytrý“ počítač šetří mou peněženku a dal to radši na třetí místo… ![]()