Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Brunifid píše: Šla císařem. V pondělí jsem měla termín, do čtvrtka se čekalo, na kontrole nezralý nález, ze kterého po předchozí sekci nechtěli ani čekat dál, ani vyvolávat, takže v pátek na sál. Psychicky jsem to totálně nezvládla, ale byla jsem v jiné porodnici a dobře jsem udělala, přístup všech byl super, malou jsem měla u sebe skoro hned, nebyl problém mimino v posteli
Tak super, že ti ji dali hned. ![]()
@Mysicka31 píše:
Přidávám taky jednu „tématickou“![]()
![]()
toto je má starší dcera když jí byl cca měsíc
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak tohle se snad mojí holce nikdy nepovedlo.
Když něco proteklo, tak jedině jednorázovka.
Uaaa, já už chci do plín balit miminko. ![]()
@Flyingfrog píše:
Tak tohle se snad mojí holce nikdy nepovedlo.Když něco proteklo, tak jedině jednorázovka.Uaaa, já už chci do plín balit miminko.
však už to máš za pár ![]()
@analoja píše:
však už to máš za pár
Jenže já už chtěla dávno porodit a ne čekat do termínu.
A navíc to vypadá spíš na přenášení než aspoń ten termín porodu.
Plíny připravené, medvídek od Zuzu přijde do pátku a mimino nikde. ![]()
Teda jako přebalování si užívám pořád, holka se na nočník nechystá, ale já chci konečně vyzkoušet ty novorozenecké anavy. ![]()
@Flyingfrog A pak Ti přijde dvouleťačka jako strašně obrovská na přebalování. (Nechci tím říct, že už by neměla mít plíny, jen ten rozdíl je najednou veliký)
@pomeranca píše:
@Flyingfrog A pak Ti přijde dvouleťačka jako strašně obrovská na přebalování. (Nechci tím říct, že už by neměla mít plíny, jen ten rozdíl je najednou veliký)
Neboj, to je mi jasné.
Mně už přijde obrovská teď, natož až bude doma miminko v plíně.
Jsem si endávno prohlížela fotky, když jsem Stelu poprvé zabalila do disany a natahovacích vlňáků, drobek s ooooobřím zadkem. ![]()
@pomeranca píše:
To je tedy
![]()
@pomeranca píše:
to je úplně přesný
Honzík nejvíc vyrostl za ty 4 dny, co jsem byla v porodnici ![]()
Jo a sloni na skorodvouleťačce. ![]()
Jak tak koukám na tu fotku, mám doma pěkného buřtíka.
Má 12kg (a asi 88cm, ale to si nejsem jistá, jestli dobře stála u zdi)
@pomeranca píše:
To jo, mě to vždycky úplně šokovalo. Bylo mi jasné, že bude mimino menší, ale že až tak ![]()
@Flyingfrog píše:
Jo a sloni na skorodvouleťačce.
Jak tak koukám na tu fotku, mám doma pěkného buřtíka.Má 12kg (a asi 88cm, ale to si nejsem jistá, jestli dobře stála u zdi)
Krása! Přijde mi akorát ![]()
@PetkaK Nechápu!! Dnes jsem to zase zkoušela a je to šudleníčko na entou
..Pak jsem ho navlhčila a úžasné, tož nevím.
@Brunifid Moooooooc gratuluju k Toničce!!! Jaké to bylo? Pohodka, nebo boj ten porod
??
@Mysicka31 Tak ta je luxusní!! No jo, BM svrchňáky se na novosklad prostě nehodí ![]()