Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
5.9.12 15:42
@Flyingfrog píše:
Bruni: Muzu se trapne zeptat na porod? Jakoze jestli Tonicku popohaneli nebo sla sama?
Šla císařem. V pondělí jsem měla termín, do čtvrtka se čekalo, na kontrole nezralý nález, ze kterého po předchozí sekci nechtěli ani čekat dál, ani vyvolávat, takže v pátek na sál. Psychicky jsem to totálně nezvládla, ale byla jsem v jiné porodnici a dobře jsem udělala, přístup všech byl super, malou jsem měla u sebe skoro hned, nebyl problém mimino v posteli :palec:
  • Citovat
  • Upravit
14103
5.9.12 17:22
@Brunifid píše: Šla císařem. V pondělí jsem měla termín, do čtvrtka se čekalo, na kontrole nezralý nález, ze kterého po předchozí sekci nechtěli ani čekat dál, ani vyvolávat, takže v pátek na sál. Psychicky jsem to totálně nezvládla, ale byla jsem v jiné porodnici a dobře jsem udělala, přístup všech byl super, malou jsem měla u sebe skoro hned, nebyl problém mimino v posteli :palec:

Tak super, že ti ji dali hned. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
5.9.12 17:22
@Mysicka31 píše:
Přidávám taky jednu „tématickou“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: toto je má starší dcera když jí byl cca měsíc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak tohle se snad mojí holce nikdy nepovedlo. :lol: Když něco proteklo, tak jedině jednorázovka.

Uaaa, já už chci do plín balit miminko. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
5.9.12 17:24
@Flyingfrog píše:
Tak tohle se snad mojí holce nikdy nepovedlo. :lol: Když něco proteklo, tak jedině jednorázovka.Uaaa, já už chci do plín balit miminko. :cert:

však už to máš za pár ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
5.9.12 17:27
@analoja píše:
však už to máš za pár ;)

Jenže já už chtěla dávno porodit a ne čekat do termínu. :,( A navíc to vypadá spíš na přenášení než aspoń ten termín porodu.

Plíny připravené, medvídek od Zuzu přijde do pátku a mimino nikde. :cert:
Teda jako přebalování si užívám pořád, holka se na nočník nechystá, ale já chci konečně vyzkoušet ty novorozenecké anavy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.9.12 17:29

@Flyingfrog A pak Ti přijde dvouleťačka jako strašně obrovská na přebalování. (Nechci tím říct, že už by neměla mít plíny, jen ten rozdíl je najednou veliký)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
5.9.12 17:35
@pomeranca píše:
@Flyingfrog A pak Ti přijde dvouleťačka jako strašně obrovská na přebalování. (Nechci tím říct, že už by neměla mít plíny, jen ten rozdíl je najednou veliký)

Neboj, to je mi jasné. :-) Mně už přijde obrovská teď, natož až bude doma miminko v plíně.
Jsem si endávno prohlížela fotky, když jsem Stelu poprvé zabalila do disany a natahovacích vlňáků, drobek s ooooobřím zadkem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
5.9.12 17:47
@pomeranca píše:

To je tedy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
5.9.12 18:01
@pomeranca píše:

to je úplně přesný :palec: Honzík nejvíc vyrostl za ty 4 dny, co jsem byla v porodnici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
5.9.12 18:59

Jo a sloni na skorodvouleťačce. :-)
Jak tak koukám na tu fotku, mám doma pěkného buřtíka. :-) Má 12kg (a asi 88cm, ale to si nejsem jistá, jestli dobře stála u zdi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.9.12 20:42
@pomeranca píše:

To jo, mě to vždycky úplně šokovalo. Bylo mi jasné, že bude mimino menší, ale že až tak 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.9.12 20:43
@Flyingfrog píše:
Jo a sloni na skorodvouleťačce. :-)
Jak tak koukám na tu fotku, mám doma pěkného buřtíka. :-) Má 12kg (a asi 88cm, ale to si nejsem jistá, jestli dobře stála u zdi)

Krása! Přijde mi akorát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
5.9.12 20:53

@Brunifid Gratuluju!

• Citovat
  • Upravit
2064
5.9.12 21:27

@PetkaK Nechápu!! Dnes jsem to zase zkoušela a je to šudleníčko na entou :think: ..Pak jsem ho navlhčila a úžasné, tož nevím.
@Brunifid Moooooooc gratuluju k Toničce!!! Jaké to bylo? Pohodka, nebo boj ten porod ;)??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
5.9.12 21:31

@Mysicka31 Tak ta je luxusní!! No jo, BM svrchňáky se na novosklad prostě nehodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure