Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
30.10.12 20:40
@Flyingfrog píše:
AIO ja zase rada, delaji holce mensi zadek. :-) A tech nevim, kolik mam. Jak to porad tocim, tak nestiham pocitat.

Nebo jsi raději zapomněla, kolik jsi do toho narvala peněz? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.10.12 20:42
@Flyingfrog píše:
Kde se shani deti, co spi od 5m celou noc? Holka spi celou noc od nejakych 20m, nedelam si nadeje, ze kluk bude jiny.

To se máš, Ondra stále ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.10.12 20:46

To naše malá začíná spát celou noc až teď tak měsíc a to ještě né každou a má 27 měsíců… holky a kdy se tak děti zhruba nejčastěji odplenkují na noc? Jaká je vaše zkušenost jestli už máte?
Teri 88:tak jak to tak vidím tak asi zkusím 2kusy AIO a taky 2ks anavy kalhotek a pak uvidím co se jak osvědčí a to dokoupím:) na noc by mohla teoreticky nám stačit ta kalhotkovka, malá zas tak učuraná není a mimi na začátku se zas často budí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.10.12 21:02
@kyki píše:
To naše malá začíná spát celou noc až teď tak měsíc a to ještě né každou a má 27 měsíců… holky a kdy se tak děti zhruba nejčastěji odplenkují na noc? Jaká je vaše zkušenost jestli už máte?
Teri 88:tak jak to tak vidím tak asi zkusím 2kusy AIO a taky 2ks anavy kalhotek a pak uvidím co se jak osvědčí a to dokoupím:) na noc by mohla teoreticky nám stačit ta kalhotkovka, malá zas tak učuraná není a mimi na začátku se zas často budí…

Dcera byla bez plen v 17 měs, ale na noc až cca ve dvou letech. Syn se odplenkoval ze dne na den ve 2.5 a hned za měsíc i na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.10.12 21:06

Ivusha. h. my jsme bez plen od 2 let, ale na noc máme pořád…nevím jak toho docílit.., tak jsem si právě říkala, jestli by nepomohlo se z jednorázovek vrátit zpátky k látce:-) Jsem najivní?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
30.10.12 21:15

@kyki To mi přijde fajn 2ks AIO a 2 kalhotovky a uvidíš, co vám bude sedět, prodat to můůžeš vždycky:) Na starší pak určitě doporučuju tu Anavy noční (tak od 9 měsíců…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.10.12 21:35

@ivuska.h Chceš i fotky dvouletých voldemortek :-D Už nejsou moc reprezentativní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14098
30.10.12 21:40
@ivuska.h píše:
Nechceš dát nějaké fotky svého mimiňáka v plence? ;)

To bych asi nekdy i mohla. :-) Ale mne prijde porad stejny a tusim, ze jsem davala nekam fotku ve slonech. :-)

Ted me napadlo, ze mam i holku ve slonicich, tak to zkusim dat vedle sebe pro srovnani. :-)

ivusko: Mnooo, vim, ze neco nad deset tisic to a anavach bude. :mrgreen: Ale jsem fakt hrozna, nedokazu ty kalhotkovky a AIO spocitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14098
30.10.12 21:43
@ivuska.h píše:
To se máš, Ondra stále ne :lol:

Akorat ted je mi to jeji spani na prd, kdyz me budi mimino. :-)

Huraaaa, mimino po 4h bdeni konecne usnulo, muzu jit spat. Chlap mi pred hodinou ze sluzebky psal, ze ho saunovani unavilo, tak jde spat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.10.12 21:46
@kyki píše:
Ivusha. h. my jsme bez plen od 2 let, ale na noc máme pořád…nevím jak toho docílit.., tak jsem si právě říkala, jestli by nepomohlo se z jednorázovek vrátit zpátky k látce:-) Jsem najivní?:-)

Podle mě se to nedá naučit, dítě musí samo dozrát k tomu, aby udrželo svěrač i ve spánku a aby ho případná potřeba vzbudila… Ondra prostě začal bývat ráno suchý a když to trvalo déle, už jsme mu plenu ani nedávali. U Klárky to bylo stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.10.12 21:47
@pomeranca píše:
@ivuska.h Chceš i fotky dvouletých voldemortek :-D Už nejsou moc reprezentativní :oops:

Jasný, chci všecko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.10.12 21:48
@Flyingfrog píše:
To bych asi nekdy i mohla. :-) Ale mne prijde porad stejny a tusim, ze jsem davala nekam fotku ve slonech. :-)

Ted me napadlo, ze mam i holku ve slonicich, tak to zkusim dat vedle sebe pro srovnani. :-)

ivusko: Mnooo, vim, ze neco nad deset tisic to a anavach bude. :mrgreen: Ale jsem fakt hrozna, nedokazu ty kalhotkovky a AIO spocitat.

Mám ti sečíst tvoje nákupy u mě nebo nechceš týrat? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14098
30.10.12 21:55
@ivuska.h píše:
Mám ti sečíst tvoje nákupy u mě nebo nechceš týrat? :mrgreen: :mrgreen:

Me to nebude tyrat. :-D Klidne do me. :-D To abych pak ale posehnala faktury od Zuzu, pac i tam jsem za pliny neco utratila, kdyz jsem prosvihla u tebe. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
30.10.12 22:16
@Flyingfrog píše:
Kde se shani deti, co spi od 5m celou noc? Holka spi celou noc od nejakych 20m, nedelam si nadeje, ze kluk bude jiny.

Mi Edík spí celou noc od 6ti týdnů :jazyk: a to podotýkám, že sám se budil jen poslední dva týdny. První měsíc jsem ho budila v noci já kvůli přibírání :*
No já zas nemám iluze, že by druhé dítě bylo stejně zlaté jako on :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
30.10.12 22:36
@Brokianaa píše:
Mi Edík spí celou noc od 6ti týdnů :jazyk: a to podotýkám, že sám se budil jen poslední dva týdny. První měsíc jsem ho budila v noci já kvůli přibírání :*
No já zas nemám iluze, že by druhé dítě bylo stejně zlaté jako on :lol:

Já jsem taky iluze neměla, ale konstatuju, že já mám hodné dítko už potřetí. První spal celou noc od 3.týdne, ale bylo to vykoupené nespavostí přes den. Druhý se budil od narození v noci jedinkrát kolem druhé a přes den spal taky krásně. A teď - malou si spíš musím vzbudit, když mám přervané prso a nemám si už jak lehnout… ona se budí mezi 4-5 ráno a pak ještě spí klidně do devíti. A večer prosím usíná sama naprosto bezhlesně od začátku - do půl osmé je v pelíšku a nevím o ní. Závěr: hodné dítko ti přijde i bez iluzí ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure