Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Brunifid píše:
Když já nevím, kolik měl porodní, abychom porovnaly, jestli drží odstup, Tonička na 6 týdnech měla 4,2kg a 54cm.
Porodní měl 3820g a 49cm. ![]()
Díky hurikánu mně nefungují metříky.
@PetkaK píše:
@Flyingfrog Koukám že L. předežene zachvilku i Danielku
Koukám, že těch 5,58 měla Danielka ve třech měsících, tak to ji asi předežene. ![]()
@Flyingfrog Jojo, teď má půl roku a má cca 7,5kg - to určitě bude mít L. dříve ![]()
@PetkaK píše:
@Flyingfrog Jojo, teď má půl roku a má cca 7,5kg - to určitě bude mít L. dříve
Třeba ho začnu trápit hlady a nebude to mít. ![]()
Jo a potěšila mě sestra i doktorka. Sestra dřív, páč se mě ptala, zda chci odkládat hexu stejně jako u holky, tož jsem jí potvrdila, že áno, tak pokývala hlavou a řekla, že asi tím pádem budem časem odkládat i Priorix. Tož to jooo.
Stela ho ještě nemá.
A doktorka se jen zeptala, zda budem očkovat a když jsem řekla, že ne, tak pozvala dítko na kontrolu tříměsíční. ![]()
Mám já to kliku na doktorku. ![]()
@Flyingfrog píše:
Třeba ho začnu trápit hlady a nebude to mít.Jo a potěšila mě sestra i doktorka. Sestra dřív, páč se mě ptala, zda chci odkládat hexu stejně jako u holky, tož jsem jí potvrdila, že áno, tak pokývala hlavou a řekla, že asi tím pádem budem časem odkládat i Priorix. Tož to jooo.
Stela ho ještě nemá.
A doktorka se jen zeptala, zda budem očkovat a když jsem řekla, že ne, tak pozvala dítko na kontrolu tříměsíční.
Mám já to kliku na doktorku.
Závidím. Kdybych se nebála jezdit autem, tak bych tu naši mileráda vyměnila…
@pomeranca píše:
Závidím. Kdybych se nebála jezdit autem, tak bych tu naši mileráda vyměnila…
A to jsem ji vlastně získala náhodou. Byla nejblíž a přebírala praxi po staré doktorce a kolegyně z práce tam měla 17 letého syna a říkala, že je fajn, tak jsem to zkusila.
I sestřička je milá. Kolikrát čtu, jak si holky stěžují, že sestra protivná, už připravené vakcíny, lže jim (kamarádka psala na blogu skrz očkování, co prováděla sestra), tak mám fakt kliku na obě.
Chichi na Hynečka nemáte
@PetkaK @Flyingfrog 5,5 měsíce a 9200g a 72cm ![]()
@mabis No to víš, já jsem matka která své dítě trápí hladem, Danielka začala přibírat pořádně až teď (od 4,5m) kdy je převážně na UM a zelenině. Dokud byla kojená tak nic moc nenabrala.
@mabis píše:
Chichi na Hynečka nemáte@PetkaK @Flyingfrog 5,5 měsíce a 9200g a 72cm
A to jsem si myslela, že mám velký mimino. Matouš měl v půl roce 8 kilo a 69 cm…
Tak kamaradka mi ted posilala info o svem prvorozenem synackovi- 3m, 7,2kg a 64cm
Nase mala mela 7kg v 7m
Jim se uz ted skoro nevejde do kocaru, budou muset nejpozdeji do mesice presedlat na sportak
Nj, narod nam roste ![]()
@mabis píše:
Chichi na Hynečka nemáte@PetkaK @Flyingfrog 5,5 měsíce a 9200g a 72cm
A jakou mel porodni vahu a miru?:-)
Ty bláho no tak to jsou míry
Edík měl v roce cca 8 a půl kilo…
@Teri88 píše:
@Jaja157 Naše malá 7,47 kg na roční prohlídce:)
tak to moje Andulka asi nebude nejmenší mimčo
porodní 3,27 v půl roce 6,15
Honzin porodní 3,40 a v půl roce 8,55 - oba plně kojení
@Flyingfrog Koukám že L. předežene zachvilku i Danielku