Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já teď mám plíny z Alberta (Albert quality) a ty teda moc nesmrdí… Jako pampersky jsou
to jsem fakt doslova nechápala že jsem to dříve mohla celý den čuchat… Látka je látka… Jednoráz dávám jen na ven, protože Edíkové porce musím prostě hned přebalit, což teď v zimě není úplně tak jednoduché… I když na kratší procházky beru látku…
No to jsem se jen chtěla vyjádřit, že mi zatím ty Albrtky nejmíň smrdí ![]()
Jojo, ja jsem na to taky citliva dost.. on jak nos neni zvykly, tak to fakt prijde smrad.. mne nejmin smrdely kikka. i babylove nature pachnou. a ty neekologicke to uz ani nemluvim. kdyz jsme meli na zac. pampers bile, to byl smrad za trest. fuj!
Tak víc než pampers už nesmrdí snad nic…Ale je pravda, že i z DM ty nature páchnou že hrůza… Já potřebovala jednorázovky a byla jsem zrovna v Albertu, tak jsem koupila ty jejich a jsem překvapená…Jsou podobné jako Tesco, ale u těch tescových se mi stávalo, že se uvolňoval ten gel, nešlo to jinak vež spláchnout vodou, což jaksi vzhledem k tomu, že je používám jen na cestách je dosti nereálné, takže je už nekupuju…
Mně ty BL nature nesmrdí nijak extra, nejsmradlavější fakt pampers, ty jsem měla u holky do porodnice.
Ahoj holky, rozprodávám výbavu používanou 2 měsíce, jako nová :
látkové plenky – 1× Imse Vimse – vícevelikostní, 100% BIObavlna – 110,–
2× Disana – velikost S, 100% BIObavlna – 110,–/kus
1× Anavy – AIO, vícevelikostní na suchý zip – 280,–
1× Pop in – AIO vícevelikostní, na suchý zip – 260,–
svrchní kalhotky – 2× Thirsties – vel. XS a S – 190,–/kus
1× Gro via – vícevelikostní, sovičky, na suchý zip – 240,–
1× Storchenkinder – vlňáčky vel. I/II – 230,–
vkládací plenky – 8× Babyidea – hemp hour basic – 60,–/kus
10× Haipa daipa – Froté biobavlna – 40,–/kus
2× Bamboozle – vel.2 – 30,–/kus
5× no name – 20,–/kus
Pytek na pleny Anavy vel. S – 110,–
Kdyby jste měla některá zájem tak písnětě zprávu
Při koupi celé sady, sleva 10% a pytel do pračky zdarma ![]()
Alishia: odkud jsi? měla bych zájem o ty Thirsties S, případně i další plínky. Jsem z Prahy, mohla bych si pro ně osobně přijet. ![]()
Musim napsat, ze nevim, co dat tomu svemu na noc. Kdyz usne na noc, muze klidne v novoskladu a pohoda. Probudi se na kojeni, tak prebalim do kalhotkovky s dalsi vkladackou, na to vlnaky a rano ho muzu zdimat a to ma tu kalhotkovku na kratsi cast noci. ![]()
Takze ted kus nocniho spani latka, zbytek jednorazovka. ![]()
Chci pak koupit nocni anavu, ale zatim by do ni asi nebyl
@Anielkha píše:
@Flyingfrog Co dat do kalhotovky místo vkladacky bambusovou VV?
Tu nevedu. ![]()
Jako fakt mě dostal, občas ten novosklad za těch 5h, co spí vkuse, je suchý a pak chrní 4h po kojení a je totálně durch.
@Flyingfrog Kolik ma kilo? Ja davala Danielce nocni anavy od 2m, to nemela ani 5kg, a v pohode ji to bylo.
@danali píše:
@Flyingfrog Kolik ma kilo? Ja davala Danielce nocni anavy od 2m, to nemela ani 5kg, a v pohode ji to bylo.
Jako fakt? Já tu někde četla od Ivušky, že to bude malé 7kg dítěti, tak jsem zatím ani neuvažovala… Zrovna jsem uzavřela na Anavy objednávku
. Myslela jsem, že mám aspoň 2 měs. čas, než mi do toho doroste (má 6,8kg na 4m)
.
@Kdoule ja ji mam nekde doma i v tom nafocenou, anebo vedle v diskuzi jsem to davala, srovnani na miminu a dvoulete.Az budu na kompu, muzu znovu vlozit.
Dodělávám na noc jednorázovky kupované do porodnice. A to je smrad, že by jeden padnul!
Já už to neměla v ruce ani nepamatuju, no jsem ráda, že tohle nečuchám celý den. Už aby byl ten balík byl pryč.