Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@danali píše:Že bych to zkusila? Má 5,58kg.
@Flyingfrog Kolik ma kilo? Ja davala Danielce nocni anavy od 2m, to nemela ani 5kg, a v pohode ji to bylo.
@Flyingfrog V druhé diskuzi, fotogalerie, strana 11 - koukala jsem se, danielka měla při focení 5,5kg. Tak se tam mrkni. Já jí požívám už fakt dlouho.
@danali, díky za připomenutí, asi mi to tenkrát ušlo, koukala jsem, že jsi vkládala v srpnu, to jsem ještě trochu vynechávala, léto a šestinedělí a chystání na školu, ježiš, to bylo hezkýýý, v listopadu mi to připadá jako ráj
.
Tohle fakt je Anavy noční? Vypadá to na ní úplně hezky, pod jaké kalhotky to dáváš, pod vlňáky? (Myslím tedy tehdy, když měla těch 5,5kg).
Jo, a díky tobě jsem zjistila, že k diskuzi patří nějaká fotogalerie, nikdy předtím jsem si toho nevšimla, tak budu mít co dohánět
.
@Kdoule |Dávám na to jedině vlňáky, tehdy Popolininatahovací, teď domapletené.
@danali píše:
@Flyingfrog V druhé diskuzi, fotogalerie, strana 11 - koukala jsem se, danielka měla při focení 5,5kg. Tak se tam mrkni. Já jí požívám už fakt dlouho.
Ha, ty jsi Petka?
![]()
@Flyingfrog píše:
Ha, ty jsi Petka?![]()
Ty jsi mi nějaká bystrá
![]()
@ivuska.h píše:
Ty jsi mi nějaká bystrá![]()
![]()
Tak ja uz vedle nechodim, tak nevim. ![]()
@Flyingfrog píše:
Tak ja uz vedle nechodim, tak nevim.
Jo aha, to jsem si ani nevšimla, už nejsi nová látkující?
No dotyčná nejmenovaná si nick měnila kvůli nějakým šmírákům.
@ivuska.h píše:
Jo aha, to jsem si ani nevšimla, už nejsi nová látkující?No dotyčná nejmenovaná si nick měnila kvůli nějakým šmírákům.
Uz jsem stara.
Ja tam fakt nestiham, hodne prispevku a lidi…
Holky co používáte čč na rovno… Kolik dáváte? Já teď dala malému jednu čč plus jednu kikko bambus čč a příjde mi to jako docela balík…má to v Anavy PULkách. Ale dát jen jeden čč a třeba bambus vkládačku mi příjde, že to nic nepobere. A dva čč a vkládačka už taky není zrovna nejštíhlejší ![]()
Tak jak to děláte když kolikrát píšete, že používáte čč na rovno, protože je to štíhlé balení??? Edík jako už necvrnká, ale pouští dávku ![]()
@Brokianaa Davam holce dva ctverce na rovno, v PULkach ma zadek celkem maly, kdyz dam vlnaky, tak velky. ![]()
@Flyingfrog Dík… Já si asi u Edíka naskládám ten jeden víc dopředu… Mám 80×80,tak možná to bude i tím, co?
Když nemůžu kupovat nové plíny, tak si aspoň experimentuju s tím co mám ![]()
Ja ten jeden taky vzdycky prekladam.
A kdyztak tam das jeste vkladacku, ty jsou tenke, takze to pak dele vydrzi. Ja na doma jedine ctverce, na ven kalhotkovky pro holku, AIO ma na ven kluk.
No já většinou jezdím do města na skoro celý den, tak to beru jednoráz
A doma používám kalhotovky, čč, AIO…no prostě co se zrovna hodí ![]()