Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Nám nesedí kolem nožek ani jedna Anavy, ale tím že do nich kadí minimálně tak to neřeším…Ale jen, že nemáš divné dítě @Kdoule ![]()
@Kdoule píše:
Prosím tě, jak mu sedí normální Anavy kolem těch nožiček? Já mám asi lehce atyp. dítě, nám normoš Anava kolem nožiček celkem protíká… tak těch nočních se bojím o to víc (zatím), že jsou velké.
Jemu sedí dobře a už ani nekřížím chlopně.
@Brunifid píše:
To je co???
To si vymyslela Zuzka, ve skutečnosti se to tak nejmenuje ![]()
@Flyingfrog píše:
@danali No, nevím. Pak si vždycky přečtu nějaký deníček nebo diskuzi, kde samozřejmě půlka geniálních dětí chodí od deseti měsíců na nočník a mně je z toho na nic. To mám trest za to, že jsem ji nevysazovala, že čekám, až na to přijde sama… Tak abych se dočkala.A pěknou ikonku máš.
Kolik že jí teď je?
Ondráš začal ve 2.5.
@ivuska.h píše:
To si vymyslela Zuzka, ve skutečnosti se to tak nejmenuje
Ale jak se to ujalo;)
@ivuska.h píše:
Kolik že jí teď je?Ondráš začal ve 2.5.
Ivuš, já vím. Stele je 26m, ale prostě si říkám, že už by to mohla chápat.
Jako mně vážně k ničemu není, že zarecituje spoustu básniček, pozná odstíny barev atd. No ale asi bude jako já, co ji bude bavit, bude umět hned, co ne, nezájem.
Vida, mě vůbec nenapadlo, že se ty plíny tak nejmenují. ![]()
@pomeranca Děkuji
Byli jsme se s Edíkem fotit - hodím kdyžtak i sem pár fotek
Už si připadám trapně, ale když mi se tak líbí
![]()
@Flyingfrog píše:
Ivuš, já vím. Stele je 26m, ale prostě si říkám, že už by to mohla chápat.Jako mně vážně k ničemu není, že zarecituje spoustu básniček, pozná odstíny barev atd. No ale asi bude jako já, co ji bude bavit, bude umět hned, co ne, nezájem.Vida, mě vůbec nenapadlo, že se ty plíny tak nejmenují.
Hm, tak to Ondráš ani nerecituje (jo, teď začal „mámo táto oní“ a „já em mušinkant“) a z barev zná jen „lutá“ ![]()
Jinak zrovna dorazila bazárková GroVia a Simplexka, u té jsem teda v rozpacích, zda vůbec něco nasaje a zajímalo by mě, jak by s ní byli spokojení lidi, kterým protékala naše stará Easy, protože jsou řešené kolem noh úplně stejné, jen teda širší v rozkroku… Ale jinak plenka vypadá hezky.
@Brokianaa píše:
Tak tady je pár foteček…
BOMBA! ![]()
A vůbec bych nepoznala DS.
@pomeranca @Brunifid Děkuji
No tam jak tleská tak má šikmoučké očička
Ono to někdy jde poznat a jindy si říkám, že skoro vůbec…Ale já jsem na jeho obličej zvyklá…Mi prostě příjde že ho má tak jak má mít a pro mě je krásný ![]()