Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15710
28.11.12 16:46

@Brunifid :-D to já taky.. říkali mi maminko, máte krásného chlapečka.. a on to byl bratr :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
28.11.12 16:54
@Broučkovka píše:
@Brunifid :-D to já taky.. říkali mi maminko, máte krásného chlapečka.. a on to byl bratr :-D

No to mně taky, akorát že mi bylo 12 a bráchovi 3 :zed: :zed: Jsem byla brzy vyspělá, ale ještě tak dítě, že se mi hrozně příčilo, že si o mně někdo myslí, že jsem se jako spustila ve 12 8o. Ale pak se mi narodil ještě druhý brácha a měla jsem to už vyřešené na celou pubertu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.11.12 18:26

No jo, Bruni když někdo vypadá jako Uma Thurman tak holiči ani nemusí, ne :lol:?
Já teď byla po roce a půl jen kvůli těm fotkám jinak bych se nedokopala…A hlavu barvím šamponem což je hned a na to jsem vrazila děcko do postýlky - ale pravda mi se to s jedním dělá dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
28.11.12 19:17
@Brokianaa píše:
No jo, Bruni když někdo vypadá jako Uma Thurman tak holiči ani nemusí, ne :lol:?

Myslíš, že bych to na to mohla hodit? :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14094
28.11.12 19:34

Mne v puberte barvil vlasy tata. :lol:

Jinak ja musim ke kadernici, tuhle cervenou jinde nesezenu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
28.11.12 20:05
@Kdoule píše:
No to mně taky, akorát že mi bylo 12 a bráchovi 3 :zed: :zed: Jsem byla brzy vyspělá, ale ještě tak dítě, že se mi hrozně příčilo, že si o mně někdo myslí, že jsem se jako spustila ve 12 8o. Ale pak se mi narodil ještě druhý brácha a měla jsem to už vyřešené na celou pubertu :mrgreen:

tak mi bylo 14, když se narodil nejmladší brácha.. to jsem na tom byla ještě dobře :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
28.11.12 20:07

S tou kadeřnicí jste mi připomněly, že musím napsat kamarádce :-) Přestěhovala se mi tu kamarádka, co jsem se k ní jezdila stříhat do jižních Čech :srdce: Tak jestli už má zařízeno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
30.11.12 08:09
@Brunifid píše:
Myslíš, že bych to na to mohla hodit? :think: :mrgreen:

No jasné :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
30.11.12 10:03

Zdravím :mavam:
chtěla jsem Vás poprosit o radu, chci látkovat a mám koupeno pár plen haipa daipa, ale nevím jak se to kombinuje s tím širokým balením??? To snad ani nejde nebo se to široké balení, v případě dávání těchto plen, používat nemusí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.11.12 10:11
@opiopka píše:
chtěla jsem Vás poprosit o radu, chci látkovat a mám koupeno pár plen haipa daipa, ale nevím jak se to kombinuje s tím širokým balením??? To snad ani nejde nebo se to široké balení, v případě dávání těchto plen, používat nemusí??

No ty čtverce naširoko dáš ještě navrch. Ale tím Ti vznikne příšerná hrouda. Já dávala prostě jen dva čtverce naširoko, na to svrchňáky. Kalhotkové plíny dávám sem tam až teď.

• Citovat
  • Upravit
14094
30.11.12 11:46
@opiopka píše:

A tvoje holčička musí mít široké balení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
30.11.12 12:55

To musejí mít všecky miminka, když jdou z nemocnice a k ortopedovi jdeme příští týden, tak třeba už nebudeme muset :nevim: já se v tom sama moc nevyznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
30.11.12 13:44
@opiopka píše:
To musejí mít všecky miminka, když jdou z nemocnice a k ortopedovi jdeme příští týden, tak třeba už nebudeme muset :nevim: já se v tom sama moc nevyznám

To tedy nemusejí. Obě moje děti nic takového mít nemuseli. V jaké porodnici je zvykem dávat všem dětem široké balení? 8o

Bal normálně jak jsi zvyklá a uvidíš, co ti řekne ortoped.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.11.12 13:58

V JC jsme vyfásly taky preventivně široké, prý když byla KP, tak se to preventivně dává všem :roll: Kontrola někdy na 6 týdnech, vopruz jak má vypadat.
V Jilemnici vyšetřoval ortoped a doporučoval na základě UTZ.

• Citovat
  • Upravit
673
30.11.12 15:00

@opiopka Já dávala normálně látkové plenky, takže široké balení jsem už neřešila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure