Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Brunifid
to já taky.. říkali mi maminko, máte krásného chlapečka.. a on to byl bratr ![]()
@Broučkovka píše:
@Brunifidto já taky.. říkali mi maminko, máte krásného chlapečka.. a on to byl bratr
No to mně taky, akorát že mi bylo 12 a bráchovi 3
Jsem byla brzy vyspělá, ale ještě tak dítě, že se mi hrozně příčilo, že si o mně někdo myslí, že jsem se jako spustila ve 12
. Ale pak se mi narodil ještě druhý brácha a měla jsem to už vyřešené na celou pubertu ![]()
No jo, Bruni když někdo vypadá jako Uma Thurman tak holiči ani nemusí, ne
?
Já teď byla po roce a půl jen kvůli těm fotkám jinak bych se nedokopala…A hlavu barvím šamponem což je hned a na to jsem vrazila děcko do postýlky - ale pravda mi se to s jedním dělá dobře ![]()
@Brokianaa píše:
No jo, Bruni když někdo vypadá jako Uma Thurman tak holiči ani nemusí, ne?
Myslíš, že bych to na to mohla hodit?
![]()
Mne v puberte barvil vlasy tata. ![]()
Jinak ja musim ke kadernici, tuhle cervenou jinde nesezenu. ![]()
@Kdoule píše:
No to mně taky, akorát že mi bylo 12 a bráchovi 3![]()
Jsem byla brzy vyspělá, ale ještě tak dítě, že se mi hrozně příčilo, že si o mně někdo myslí, že jsem se jako spustila ve 12
. Ale pak se mi narodil ještě druhý brácha a měla jsem to už vyřešené na celou pubertu
tak mi bylo 14, když se narodil nejmladší brácha.. to jsem na tom byla ještě dobře ![]()
S tou kadeřnicí jste mi připomněly, že musím napsat kamarádce
Přestěhovala se mi tu kamarádka, co jsem se k ní jezdila stříhat do jižních Čech
Tak jestli už má zařízeno ![]()
@Brunifid píše:
Myslíš, že bych to na to mohla hodit?![]()
No jasné
![]()
Zdravím ![]()
chtěla jsem Vás poprosit o radu, chci látkovat a mám koupeno pár plen haipa daipa, ale nevím jak se to kombinuje s tím širokým balením??? To snad ani nejde nebo se to široké balení, v případě dávání těchto plen, používat nemusí??
@opiopka píše:
Zdravím
chtěla jsem Vás poprosit o radu, chci látkovat a mám koupeno pár plen haipa daipa, ale nevím jak se to kombinuje s tím širokým balením??? To snad ani nejde nebo se to široké balení, v případě dávání těchto plen, používat nemusí??
No ty čtverce naširoko dáš ještě navrch. Ale tím Ti vznikne příšerná hrouda. Já dávala prostě jen dva čtverce naširoko, na to svrchňáky. Kalhotkové plíny dávám sem tam až teď.
@opiopka píše:
Zdravím
A tvoje holčička musí mít široké balení?
To musejí mít všecky miminka, když jdou z nemocnice a k ortopedovi jdeme příští týden, tak třeba už nebudeme muset
já se v tom sama moc nevyznám
@opiopka píše:
To musejí mít všecky miminka, když jdou z nemocnice a k ortopedovi jdeme příští týden, tak třeba už nebudeme musetjá se v tom sama moc nevyznám
To tedy nemusejí. Obě moje děti nic takového mít nemuseli. V jaké porodnici je zvykem dávat všem dětem široké balení? ![]()
Bal normálně jak jsi zvyklá a uvidíš, co ti řekne ortoped.
V JC jsme vyfásly taky preventivně široké, prý když byla KP, tak se to preventivně dává všem
Kontrola někdy na 6 týdnech, vopruz jak má vypadat.
V Jilemnici vyšetřoval ortoped a doporučoval na základě UTZ.
@opiopka Já dávala normálně látkové plenky, takže široké balení jsem už neřešila. ![]()