Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15710
2.12.12 22:46

O maso nemůžu toho mojeho drobka ochudit :-D

Nejlepší je, když vidí, že někdo jí, tak dostane reflex a hrozně slintá :-D A chce samozřejmě taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
3.12.12 14:17
@danali píše:
@Flyingfrog A jak často máte maso?

Já vařím maso většinou jen o víkendu (kvůli manžela) a potom má Al. maso ve školce - takže asi 3× za týden, víc určitě ne. a třeba dneska jsem dělala tortily, a dala jsem do toho kousky kuřeícho, na 4 tostily jeden kuřecí prsní řízek :mrgreen: to nejde ani brát že bylo maso :)

Zítra budeme mít dušenou mrkev, brambory a vajíčko.
Často. Většinou tak 4× do týdne. Většinou kuřecí, králičí (od tchánů), mleté sem tam. Dneska se dělá ryba.

@ivuska.h Díky. :-) Já hledala u nás ve Špaldě, obchod se zdravou výživou, mají i eshop, ale měli tam asi dvě a nebyla jsem z toho moudrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
4.12.12 09:17

Zdravím! Chtěla jsem se jen zeptat, zda některá z vás máte zkušenosti se značkami Magic-alls a P'tits Dessous AIO? Předem děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
4.12.12 09:19

A ještě Sketch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
4.12.12 10:22
@Vendice píše:
A ještě Sketch?

Sketch jsou šmejdky - levné a stojí za h… - takže nekupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
4.12.12 11:30
@Broučkovka píše:
Nejlepší je, když vidí, že někdo jí, tak dostane reflex a hrozně slintá :-D A chce samozřejmě taky :-D

Moje mrňavka vidí mě (=prso), začne strašně slintat a ten, kdo ji chová, ji okamžitě odkládá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
4.12.12 12:40

@Vendice Sketch určitě NE!!! S tím zbytkem nemám zkušenost… Já radím koupit pár osvědčených značek co se obecně doporučují, ozkoušet a dokoupit to, co bude vyhovovat… Ted se doporučují Anavy, Bamboolik, TotsBots… - holky možná doplní…
Ale moc bych nekupovala ty levné noname značky - většinou jsou fakt naprd a jsou to stejně vyhozené peníze. Myslím, že je lepší si připlatit a mít záruku, že je to dobré a v nejhorším vždycky prodejné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
4.12.12 12:55
@Kdoule píše:
Moje mrňavka vidí mě (=prso), začne strašně slintat a ten, kdo ji chová, ji okamžitě odkládá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:-D
tak Zdenda od rána nechce prso.. ale jako vůbec :-/ doufám, že má jen přijet teta :(

EDIT: ale oběd snědl všechen.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
4.12.12 15:46
@Broučkovka píše: :-D
tak Zdenda od rána nechce prso.. ale jako vůbec :-/ doufám, že má jen přijet teta :(EDIT: ale oběd snědl všechen.. :lol:

Jestli je v tom teta, tak většinou mlíko jinak chutná, já bych kapičku ochutnala :oops:. Protože jestli ne, tak bych aspoň trochu odstříkla, jinak může mlíko kvapem mizet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
4.12.12 21:13

@Kdoule
nechtel ani ted vecer.. ja vim ze s tim muze byt, ale s tetou nikdy problem nebyl :( ted vecer jsem ho donutila sat aspon minutu, najim se a jdu odstrikat a uvarit si meltu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.12.12 22:05
@Broučkovka píše:
@Kdoule
nechtel ani ted vecer.. ja vim ze s tim muze byt, ale s tetou nikdy problem nebyl :( ted vecer jsem ho donutila sat aspon minutu, najim se a jdu odstrikat a uvarit si meltu..

Hm, tak snad aspoň v polospánku v noci si dá… Mě se takto přesně začly děcka odstavovat, ale teda o něco později, i když Jůla v těch 8 měs. přesně… V noci ale asi ještě 2 měsíce pila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.12.12 22:15

Tak u mě je to naopak… Matouš odmítá normální jídlo a chtěl by se jen kojit :-D si nevyberete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
4.12.12 23:49
@pomeranca píše:
Tak u mě je to naopak… Matouš odmítá normální jídlo a chtěl by se jen kojit :-D si nevyberete

tak to u nás nehrozí. Zdenda otevírá pusu na všechno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
5.12.12 09:28
@pomeranca píše:

U nás to je stejné, s tím rozdílem že je na UM, ale nechce a nechce jiné jídlo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
5.12.12 09:42

Chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s AIO plenkama GaGa pleny. Na internetu jsem našla pár vcelku nadšených komentů, tak si jen chci ověřit u „odbornic“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure